6

Митака

преди 7 години

Познавам Румен от 20 години. Никога ... абсолютно никога не е бил близък до БСП. Съгласи се да е кандидат на БСП, защото това е мажоритарен избор и БСП е партията, която го предложи БЕЗ допълнителни условия.

5

Защо е стар съюзник

преди 7 години

Ами такъв е бе - виж му биографията от преди 1989 г

4

Анонимен

преди 7 години

"Петдесет и три годишният Радев, стар съюзник на опозиционната Социалистическа партия, призова за отменяне на санкциите на Европейския съюз срещу Русия и каза, че България трябва да се подсигурява двойно, когато става въпрос за международни съюзи, посочва Ройтерс."Ето тука лъсва как медиите на запад обработват обществото там. Как по дяволите Радев ще е стар съюзник на партията, след като до преди няколко месеца беше безпартиен ПО ЗАКОН и продължава да е такъв, тъй като не е член на партия.

3

Анонимен

преди 7 години

"Западните медии: България с Радев ще се сближи с Русия"Западните медии са достигнали до "гениално" прозрение, особено след като Радев сам заяви още преди изборите, че ще се бори България да запази неутралност в този конфликт и че за него е най-важно да работим контруктивно и със Запада и с Русия, за да извлечем най-доброто за националния си интерес.

2

Анонимен

преди 7 години

Ужасен ужас. Той и Орбан е близък с Русия пък унгарците си живеят много добра с такъв политик.

1

Момо

преди 7 години

Всъщност най-доброто за България е да е близка с всички и да е приятел с всички като Швейцария например.