30

Анонимен

преди 7 години

US хакери готови да атакуват КремълДоказателството, че САЩ искат да се намесят във вътрешната политика на всяка страна. Не че ще им се разсърдим ако влезнат във правителствен сайт на българските политици, но по принцип нямат право да се мешат и в нашата вътрешна политика. Ама те българските политици са толкова негодни, че и някой да им прекъсне едноличието в България пак ще сме доволни. Но по принцип никой не трябва да се меси във вътрешната политика на България.

29

сок

преди 7 години

Няма проблем , едва ли руска има вече компютри

28

Българин до 31

преди 7 години

Правете разлика между СССР и Русия. Ако не правите изпадате в заблуда.

27

Българин до 31

преди 7 години

Нормално е да съм и Българин и русофил след като Русия ни е освободила от турците. Аз може да съм и русофил и националист, но това не значи, че съм сляп русофил или Българин със затворени очи. Никой не те кара да си руско ***. Или и Шипка ще отречеш със загиналите там руснаци. И ДА уважавам Русия, че са ни помогнали да се освободим от турците, след като Европа не ни е помогнала. Но не се прекланям пред комунизма и СССР и руската имперска политика. Но нея я няма сега. Имаше я в СССР.

26

ивчо

преди 7 години

измишльотина, някой ще бие тъпана,че ти е разбил кодовете ;)

25

Анонимен

преди 7 години

В САЩ изглежда са забравили за третия закон на термодинамиката, който обяснен просто означава- каквото почукало, такова отговорило. Като се има пред вид,че степента на електронизация в САЩ е по-висока от тази в Русия руския отговор ще бъде с по-тежки последствия за янките.

24

Анонимен

преди 7 години

До БългаринБългарите не сме руски мeкepeта. Ти си русофил.

23

Анонимен

преди 7 години

И ТУКА СТЕ ПО-СЛАБИЧКИ ОТ РУСНАЦИТЕ.

22

Сергей Брин

преди 7 години

Русия е Нигерия със сняг. А птинопитеците са свързващото звено между мaймyната и човека.

21

от Българин 25

преди 7 години

И защо САЩ поддържат хакери и са със тях когато действат против Русия.??? Нали уж Сащ много държеше на законите в Интернет и постоянно критикува тези, които уж нарушават авторските права на САЩ????

20

Анонимен

преди 7 години

И нас това какво ни бърка? Да си ги мерят, като че ли досега не го правят. Ама все се сещам за оня виц, дето гугъл знаел всичко, фейса познавал всеки, докато захранването им казало да си гледат работата и ги изключил.

19

Българин

преди 7 години

След като военните им се *** да атакуват Русия остнаха хакерите. Вече се вижда, че американските военни ги е страх да атакуват територии, над които Русия вярва, че има влияние. За пример - конфликта в Крим. За пример - поддържнето на Асад от Русия в Сирия. Там Хамериканските военни не смеят да стъпят. Но преполагам, че и атаката им от хакери ще е също толкова ефективна.

18

Ханонимния

преди 7 години

Кой тропа в този късен час. Шопа каза Аз. Ай сиктир отивай си в Родопа, че шъ вземеш да фърлиш топа.

17

Фронто

преди 7 години

Към 18:Само хакери ли? Питам:Има ли депа с руско оръжие за "всемирната революция" разположени на американския континент/вкл. в С.Америка/; има ли депа с оръжия разположени в Европа/вкл. Западна/; депа оръжия разположени в РБългария/вкл. до дома на всеки от нас/? Кой ще ми отговори?

16

Турчинь

преди 7 години

Азер Гъзаев е Елтън Джон. Хахаха

15

Анонимен

преди 7 години

Това писание явно е предназначено за повдигане духa на САЩците и дечицата на капитан грант. Хайде, олабете жилата - Трумп може и да не спечели, а ако спечели, може някой друг да преброи гласовете... Ще има пари за *** и дребни дечина на грант... ОК няма да напусне ЕС... Помечтайте малко де, днес е ден за размисъл, а "размисъл" идва от "мислене"!

14

Ники.

преди 7 години

По-голяма глупост, скоро не бях чел, но ако прочета със сигурност ще е в този сайт :D

13

това е

преди 7 години

Пълна дезинформация и повод да се пишат глупости срещу Русия,и виждаме че работи.....

12

Анонимен

преди 7 години

До няма лошо 8Хи-хи-хи......тия краварчета се усетиха, че с напразните "страшилки", че руски хакери се месят в изборите им само си подриват реномето на "най-умната и технологична" нация и сега почнаха обратния процес....А виж, германците и те подхванаха "заразата"....и те пишат, че "руски хакери се намесват в изборите им...."!!!! Хи-хи-хи....ами това, което направи меркелица е ПО-РАЗРУШИТЕЛНО от всяхякви "руски хакери"... Ама нали трябва с нещо да се ОПРАВДАЯТ!!!!! СМЕШНИЦИ!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

До 6Ако си мислиш че американците не са подслушвали Путин жестоко се лъжеш. Американците подслушват абсолютно всички важни личностти от време на време само се правят че са згафили и е изтекло информация за подслушване на определен човек. Всичко е планирано...