77

МАД

преди 7 години

До:43"Как президента ще се намеси в изпълнителната власт и ще направи магистрала? Ще ми обясниш ли, че не ми е много ясно как става когато държавният глава е само с ПРЕДСТАВИТЕЛНИ функции? М"ДОСЕГА Е БИЛО ТАКА И ТАКА НИ ЗАБЛУЖДАВАТЗащото така им беше удобно, но с МАРЕШКИ НЯМА ДА Е ТАКА, ЧОВЕК С МНОГ СИЛЕН И ТВЪРД ХАРАКТЕР, А И НЕ ГО БЛАЗНЯТ ПАРИТЕ, А ГО БЛАЗНИ РАЗВИТИЕТО НА ДУРБАВАТА НИ

76

Анонимен

преди 7 години

ПОЛИТИЦИТЕ СЕ О *** Х А- ТОВА СА ДУМИ НА СЛАВИ- ДА АЗ СЪЩО МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ТАКА И ЧЕ ДАЖЕ ВОНИ МНОГО- САМО ВИЖ КАК МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ЗАСТАНАЛИ ПОД ЗНАМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО, А СЛАВЧО Е ТОЧНО ТОЛКОВА ЛИЦЕМЕРЕН КОЛКОТО СОЦИАЛИСТИТЕ ОЛИГАРСИ- НЕ МУ ВЯРВАМ- ТОКУ ВИЖ СЛАВЧО ПРЕМИЕР, МАЛЪК П И К Л Ю - МИНИСТЪР НА ПОЛИЦИЯТА, ДОАН- ШЕФ НА ДАНС, ОЧИТЕ НА ФИНАНСИТЕ, А ОНИЯ ДЕТО ПРЕВЕЖДАТ МИГРАНТИТЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО-СЛАВЧО НЕ МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИ НИКОЙ.

75

какво

преди 7 години

Слави бедерас!

74

край

преди 7 години

Не вярвайте че олигархията искала мажоритарна избирателна система - ако беше така отдавна да ви е наложена без да ви питат както никой не ни пита за пропорционалната система дето избира Лъчо Мозъка, Владо Кузов и Баракова за депутати.

73

край

преди 7 години

Партии, социолози и телевизии и медии са впрегнати да пазят "Прехода". С Мажоритарни избори за парламент България ще бъде различна- трябва да се опита.

72

КОЙ

преди 7 години

ще спази закона?Средно време за гласуване на 1 човек е 2 минути.За час са 30 човека а за 13 часа изборно време са 390 гласа Всичко над този брой вотове е нарушение на Изборния кодекс - пускане по два, а понякога и трима в изборната секция едновременно. И всичко това е при гласуване с една бюлетина. При повече бюлетини времето на един човек се удължава и законно могат да гласуват не повече от 300 човека.Неспазването на правилата за гласуване води до съмнение за редовността на вота!

71

край

преди 7 години

Сегашната избирателна система е ТЪРЖЕСТВО на олигархията. Не купуваш стотици депутати - напазаруваш си "лидера" на партията и ония послушковци вдигат ръчички за каквото им се каже. Ако не беше така нямаше първото правителство на Борисов да го направят Прокопиев и Пеевски.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА.

70

Анонимен

преди 7 години

България си е троянския кон на Кремъл, а сега остава и генерал Радев да го възседне и ще стане като руски паметник !

69

до 86 сминдух енд че

преди 7 години

И кой е тоя " демократ" който е назад ?.

68

до 87

преди 7 години

Приятелю.по онова време рускините бяха минус точки.защото не ти ги плющеше.а те тебе

67

Анонимен

преди 7 години

Абе вие сте *** пръчки. Кога Слави.Кеворкян или Б.Борисов са правили нещо безплатно? Или селските ви ''ВИП''??

66

Анонимен

преди 7 години

Аз съм набор 78,хванах прекрасните комунистически години,имах късмета да израстна на морето,през ръцете ми са минали мноого рускини но не съм русофилПо пясъците във Албена още се намират клиторчета и срамни устни,разпилявахме ги летата.Помня времената сед 1990 софиянци като налазиха морето,не бяха го виждали,радваха се като Волен Сидеров на малолетен ром.За разлика от националистическите русофили аз отбих военната си служба и не се скатах под предлог ,че съм сляп.

65

сминдух енд чесън

преди 7 години

С референдума нещата са простички,хората желаещи нещо да се промени ще гласуват,тези ,които ги устройва ситуацията в момента-не,даже като гледам се опитват и да пречат.С президентските нещата са още по ясни.Единственият демократ е назад в социологическите проучвания т.е мнозинството от българите си харесват *** ,в която е превърната държавата.

64

Дуле

преди 7 години

До 82Аз съм набор 86, и до колкото помня не съм бил в съзнателна фаза на живота си "през комунизма", просто съм си седнал на *** да се образовам, да стана конкурентоспособен и да си намеря хубава работа, без външна помощ.Щото нали всеки ми обясняваше колко трудно било, колко нямало работа и прочее фантазии и тъпотии.Вместо да си губиш времето из новинарски сайтове си развивай уменията или учи нови неща. В пъти по-полезно ще ти е от това да висиш тук и да бездействаш.Поздрави и успех!

63

Анонимен

преди 7 години

Мале мале,като гледам коментарите и ми идва да си хвърля личната карта

62

Анонимен

преди 7 години

До Дулееее аз съм 89 набор и нямам такъв късмет като тебе да крада през комунизма и сега да си живея в палатец

61

Анонимен

преди 7 години

И като гласувахте за референдума за ядрена енергия.кво стана. И сега е тъй.само ще прибере едни пачки за .....

60

74

преди 7 години

2 милиарда евро ми дадоха :) Колко сте зле... ужасявам се!!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха махнали въпроса за депутатите щях да отида на референдума

58

АДМИРАЦИИ

преди 7 години

Всички медии в БГ са вече Арестувани от Турция .Само Днес.бг е Независима .Не пиша празни приказки - вижте други сайтове , сменен дизайн и без право на отговор , само новини поднесени с подправки - *ИДИЛ са мъченици*.Какво става в България ?