43

Анонимен

преди 7 години

Не са бежанци, а икономически емигранти влезли тук най-вероятно нелегално.

42

Сп???нс

преди 7 години

До гтфМоже и да не е престъпление , но за България е много съмнително някой да бяга за здраве ... Преди години имах случка във Варна , срещам се с едни познати и докато си приказваме , се усещам ,че закъснявам за където бях тръгнал . И съответно почвам да бягам и ме настига някаква патрулка и ме питат , от/за къде бягам , ама лична карта ала -бала ..... та пишман станах .

41

Българин

преди 7 години

.. По скоро биха се постарали да направят средата за живот по- нормална там където са родени и израснали.Но... Това не означава че мога да подкрепям насилието срещу деца, живо то и чужди. Има други начини, ако наистина това което пише за боксовете в статията е вярно

40

Българин

преди 7 години

"до Българин" - нещо, май съм неразбран в коментара си. Не съм писал, че сме канили тези хора тук. Аз не приемам тази "лицемерие политика" на повечето европейски лидери, в качеството им на защитници на човешките права. Напротив според мен ако искат да им помогнат няма да се опитват да ги интегрират в тази несъвместима за тях среда

39

Анонимен

преди 7 години

До БългаринНикой не ги е карал насила да идват.Да си бяха стояли в Афганистан,Ирак,Сирия,Етиопия,Пакистан и тн.Никой не им ходи в скапаните държави с претенции за социална помощ или да им тръшне на тезгяхът милион сополиви деца "ето на гледайте ги,вие сте лоши и виновни щото аз имам 20 деца и ще ги пусна да ми изкарват пари от социални помощи"Животът си е техен ако желаят да умират ако желаят да живеят.Между другото всички умират в един момент.Знаеш ли колко човека умират всяка минута?

38

Анонимен

преди 7 години

браво на полицаите. веднъж да си свършат работата. комплексарите не може да бият деца!

37

гтф

преди 7 години

иначе срещу индийци ръка не вдигат, дори да посягат да ги бият неколкократно ... От кога да бягаш те пави виновен в престъпление ? аз бих ги съдил до дупка

36

Българин

преди 7 години

... През останалото време ще се правим на хора, човеци, хуманни индивиди. Няма как да помогнеш на дете в подобна ситуация и с подобна компания. Единственият начин да го сториш е да го отделиш от доскорошния му обкръжение, което в случая го е оставило на 4-5 момчета с боксове? докато се крие в кухнята, за да спаси собствената си кожа.

35

Българин

преди 7 години

Няма как да защитя или подкрепя хора които посяга на 10 годишно дете, но мога да ги оправдая донякъде, ако това 10 годишно дете е от тези които малтретират други 10 годишни деца(без значение какво е преживяло за да го прави).Проблемът на нашето време е лицемерието, което спасява от шизофринична действителност. Т.е. Според българските поговорки "на чужд гръб и сто тояги са малко " или по директно казано - когато си потърпевш- това 10годишно дете ще му казваш малолетен престъпник.

34

Анонимен

преди 7 години

Ясно.Куките са на страната на бежанците.Е,следващият път като излезнат да циврят за по-високи заплати и пенсия от 25 години и 50 брутни при напускане да ходят да си викнат арабските тарамбуки да им пригласят или да им дадат некой лев.Явно са от едно семейство,народ,братство.

33

Мдааа

преди 7 години

Еничерите нямат род и родина. Те са слуги на всяка власт.

32

Анонимен

преди 7 години

След тази статия версията за истината започва бързо да се накъсва и не е тази медия мястото, откъдето ще разберем какво точно се е случило. Ясно е само едно - че боят е следствие на действието/и бездействието/ на определени политически кръгове, което рефлектира върху обикновените хора. При всички случаи остава валиден фактът, че на "бежанците" мястото не е в България и те не са наш проблем, макар че се опитват да ги превърнат в такъв.

31

Анонимен

преди 7 години

Парадокса е такъв, че тези двама "биячи" попадат в една графа с повечето бежанци - престъпни елементи без работа и слабо (или никакво) образование. Все вредни за обществото елементи, които избиват комплекси върху по-слабите.

30

Анонимен

преди 7 години

Двете *** вместо да вземат да се скрият от срам, нападат полицията. Полицията, че бие- бие. Но бие този, който си заслужава, повярвайте ми. А тези *** са точно такива. Смели на приказки срещу 10-годишните деца. Нито някога са набили някого, нито нищо. Комплексирани бедняшки джутисти с прости родители. Утре ще ми мият колата.

29

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов президент

28

Анонимен

преди 7 години

Българите са бити от полицай ,а *** им късат пагоните на куките и те си траят хахаха .Нема такава държава.

27

анонимна.

преди 7 години

Защо не бият мен?! Защото не върша това , което те вършат. А майката , която ги защитава нека не се прави на ощипана мома. Да си погледне чедото.Да налива с фуния ако трябва или Макаренко да го посъветва.

26

Гост

преди 7 години

***-побойници и престъпници, за побой над дете, без значение на произход, за 10 г. в затвора. А полицаите, не е трябвало да ги бият, а да ги ши.ат!

25

Анонимен

преди 7 години

Дам, изтриха ми коментара където казах че полицаите са престъпници и трябва да бъдат наказани !Евала пич, дето триеш! Как спиш нощем?Спокойно или с ***?

24

Анонимен

преди 7 години

Абе българи, това са деца и те гледат телевизия, и също така са притеснени за държавата ни както нас, а и повече, защото пред тях има много години живот за разлка от нас! Ние не правим нищо, освен в нета, и децата мислят, че помагат! Но полицията да бие български деца, заради нашественицитее, Не съм съгласен!