28

Анонимен

преди 7 години

Сега няма да мога да спя от претеснение за горките изстрадали "бежанци".

27

Анонимен

преди 7 години

Бьоф Строганов, пиле на грил ,телешко с манатарки ! Това да им се сервира. Никакъв домуз !

26

Анонимен

преди 7 години

Въпросните "***" и "скакалци" са всъщност близки до нас народи, като ген, манталитет, традиции...Боже мой, та прабългарите от къде са дошли???Нали пак от днешен Афганистан!!!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Само пр***зноглав зелн.и.к може да мисли така. А селата защо са се обезлюдили, задава ли си някой въпроса? А защо се обезлюдяват малките градове? Ходете да живеете на село без никакви доходи и се прехранвайте като ровите в земята. Ще ви трябват пари поне за тоалетна хартия...или храбрите сирийци, афганистанци и т.н. ще ползват букова шума? Дупетатите изгониха хората от държавата, а сега ще я заселваме със "скакалци". Тези дето идват по-висок праг на търпимост към мизерия ли имат?

24

Анонимен

преди 7 години

Който иска да яде- гражданство, жителство, да се интегрира, ако е ерген - да се ожени и да има много деца. И родата да доведе, като си стъпи на краката.И земя. Да бачка.Само с "Юръп, Юръп, Джърмани..." не става.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Спри се бе професоре, това няма да са български села.

22

Политик

преди 7 години

От утре отпадат детските за всички не-ромки и се дават на бежанците,пенсиите да се намалят наполовина и да се дават за бежанците,едно от всеки три българчета да се изгони от детските градини и училищата за да се направят метресета бежанчетата да се учат на джихад и коран.Всяко българско домакинство с двустаен апартамент да се принуди да освободи 1 стая за 5 бежанци,всеки българин с кола да се задължи да развозва бежанци поне по 5 часа седмично.Всяка българка да се праща чистачка по лагерите.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Умния ?!?! Като се подмени етноса нали няма да е същия народ с същите традиции, за какво да ми пука тогава като го няма моя народ тук е само територия.

20

Анонимен

преди 7 години

Само от едно такова общежитие могат да се съживят две български села.

19

Полиционер

преди 7 години

Прави са хората!Не стига че фините им крака са са тъпкали 10ки километри за да влязат незаконно в тази държава,откарани са напълно безплатно в столицата,всичките без абсолютно никакво изключение до 2 седмици ще могат да се движат на групички от 30-60 по лъвов мост с ръце в гащите, ами и са длъжни да търпят на долните българи храната 3 пъти на ден,безплатния подслон и здравни услуги?!Тези бягат от страшната тайна война в пакистан за която никой никога не е чул.

18

ГЛАС НАРОДЕН

преди 7 години

И АЗ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ СЪМ В ГЛАДНА СТАЧКА, АМА НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ МЕ ЧУВА И ВИЖДА ....

17

Циник

преди 7 години

193 000 000 САМО В ПАКИСТАН! Колко от тези тъмносини белгийски люгери са се втурнали към чутовната ненка на майка Европа! И сега не щат да бозат....тцъ,тцъ,тцъ ...забраиха кога ядоха скакаУеца без да го печат!

16

Някой

преди 7 години

Пакистан и Афганистан. Не Сирия и Ирак. Някой може ли да ми припомни какви войни се водят там в момента че аз никак не мога да се сетя защо ги наричате "бежанци" а не "престъпници нарушили държавната граница на суверена държава" и защо боже господи НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЗАКОНА и тия тъpтeи НЕ СА В затвора? Там хигиената вероятно е супер, а и ще има за храна пържоли и пръжки със зеле.

15

гробаря

преди 7 години

Ех ще се отвори работа. Чай да бегам да наточа лопатата : )

14

Анонимен

преди 7 години

Не виждам българите-емигранти да са тръгнали да се връщат.Не виждам знаци за повишаване на раждаемостта.Следователно, не виждам като как нашият топящ се народ може да прескочи трапа.Виждам само празни села и градове.Виждам в интеграцията на бежанци, единствен шанс за спасениеот това, да споделим съдбата на шумери и вавилонци.А те поне в историята са останали...

13

Анонимен

преди 7 години

Моля ви ?!?! Вземете храната от някоя детска градина или старчески дом и им дайте !!!

12

Моряк и половина

преди 7 години

Аман, от претенции! Те какво очакват, Хотел Риц ли? Не стига , че са рецидивисти, ами и нагли, гадинките им с гадинки!

11

:)

преди 7 години

Това е като да плашиш гладно борче с топла баничка.

10

Бай Ристо

преди 7 години

По- евтино е да ги заровиме, наместо да ги раниме тея чрни търтеи.

9

Анонимен

преди 7 години

ОК, да гладуват. Дайте храната им на кухня за бедни, за да не се развали.