23

Алооо

преди 7 години

Абе, къде са ви репортажите , когато българи са глобявани, а на римляните нищо. Продажници, само * гледаме

22

Анонимен

преди 7 години

Контрольорът - президент!

21

123

преди 7 години

А кокво стана с дадените на съд цени на билетите за градсия транспорт? Още ли не са станали 2,00 лв.?

20

Анонимен

преди 7 години

Браво на този съвестен служител. Да се награди.

19

з н а й к о

преди 7 години

Добре е да несе изказвате за разкази от трети, четвърти лица!! Не само за тази ситуация а въобще.

18

Анонимен

преди 7 години

Сега разбрахте ли?СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ТАКА, че изкарВа КОНТРОЛЬОРЪТ ВИНОВЕН!Конртольорът е звяр, а "ромката" - невинна овчица!ДНЕСБЕГЕТО, ЗАСРАМЕТЕ СЕ! РЕДАКТИРАЙТЕ СИ МАТЕРИАЛА ДА ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА!Всички пътуваме с "мексиканци" в градския транспорт и знаем как се държат. Верчето К.А. само веднъж да се качи в автобус 111, пък тогава да защитава !

17

Ехее

преди 7 години

Верно е,да бай ром не плаща за нищо не е виновен за нищо но БАЙ *** БАЙ РОБ не спира да слугува да робува да лиже...на целият свят на цялата планета ЗЕМЯ гадбичкп си е но пък е ФАКТ!!

16

Е,е, е

преди 7 години

увеличиха глобите на 40 лв и сега се перчат контрольорите, в събота още имаше хайки по спирките, и то с общински униформени служители, автобусите се проверяваха щателно - кой слиза, кой се качва, леле мале)) и вследствие на това в неделя осъмнахме с разбито стъкло на спирка в Младост... Все още не са изметени стъклата.

15

Анонимен

преди 7 години

хубава рабата, ама българска !

14

Щерев

преди 7 години

Вчера се утрепахте да ни информирате, че щели да глобяват некъпаните шофьори, а днеска плачете за "ромки".Важното е нещо да се пише!

13

Анонимен

преди 7 години

Трябват повече такива контрольори!

12

София не е България

преди 7 години

*** репортер.кво искате бе *** Софиянци.По нагли от вас няма.Не стига че 20г пътуваха доста от вас гратис пътувате по 20км с 1лв. сега пък Ромите ми защитавате вместо да застъпите за контрольорите ми застъпвате за авантажиите.Ако сте грамотни градския транспорт си има явни правила написани в всеки автобус .Който не му харесва белета 1,60 може да ползва маршрутка и да му счупят кокалите от возенето а може и такси да си хванете нестига че вземате големи заплати

11

смЕх

преди 7 години

Е ,че кой не знае ,че тия са на всякъде на аванта хеле па в градския транспорт . Учудващо е как изобщо ги е проверил свидетел съм как при проверка се правят ,че не ги виждат и проверяват само българите.

10

Анонимен

преди 7 години

За да й каже така човека, вероятно нередовната пътничка е осмърдяла автобуса. А иначе браво на контролата.

9

fvas

преди 7 години

Всеки знае, че 'ромите' пътуват без билет, не плащат ток и вода и си берат кабели. А контрольорите се заяждат и глобяват възрастни пенсионери едва кретащи. Не е истина просто. Н може да бъде. Не на нас тия - санкционирана ромка - айде де.

8

куку

преди 7 години

Браво

7

Анонимен

преди 7 години

Е ТАКА НАХЪСАНИ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ В СМЕТНАТА ПАЛАТА.

6

Анонимен

преди 7 години

Контрольорът е прав.Явно им знае номерата.А тази новина предизвикваща умиление стига до Вас благодарение на Хелзински Комитет, платило на медиите за статията

5

ха

преди 7 години

До Анонимен 4За какво?

4

бой и е.....

преди 7 години

стават контрольори за да избиват комплекси,те имат болезнена мания за величие!докато не си намерят майстора и не си изядат боя,само това ги оправя....