35

до 57

преди 7 години

Момко, ти винаги ще намираш кусури само на българите в състава на отбора. Това говори за турски комплекси за малоценност. Дори някой бразилец да си вкара нарочно автогол със задна ножица, за теб виновен пак ще е някой българин, който е докоснал преди това топката. Крайно си ми ясен, така че не симулирай, че си "българин".

34

Анонимен

преди 7 години

Ядосвам се кат видя български некадърник менте да ми го пробутват за стока,*** бил се извинил Дяков щот бил мъжкар,много важно,коства един милион евра печалба днес,мерси от извинения,по добре да му търсят заместник щот от българите в отбора никой не става

33

KeБаб Ремувър

преди 7 години

пълна драма , достойно представяне... там май паднаха с шест гола. един вид за тия токмаци от франсенал мача е бил чисто протоколен чекаме като ханко брат да почне едно дигане на глави, прудължавъми нъпрет и прочие клишета.

32

54

преди 7 години

Добре бе пич ,хайде да спорим с факти,какво не ти хареса днес на вратаря и във какво го виниш ? За мен беше положителната промяна във отбора,беше сигурен,излизаше,покриваше.Българите Минев и Дяков най слаби ,на тях не може да се разчита,те не могат да покрият сътборник ,не могат да подхващат контра ,не могат да спират топката,не знаят кога да лягат на шпагат,същата дърводелщина я играят и в националния колегите им българи.Айде да се научат ,*** време е и малко срам да има

31

Анонимен

преди 7 години

Българите от Лудогорец играха като натровени със Е-та

30

Анонимен

преди 7 години

Дяков и Минев бяха коледният подарък за Арсенал

29

Анонимен

преди 7 години

Оливие Жиру (Арсенал): - "Независимо, че владеехме топката, домакините ни убиха с контраатаките си. Знаехме, че те са остри, но въпреки това бяхме изненадани".

28

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува , кой ще победи, важното е уески-лафка-лапка да пада. Много съм щастлив през последните години. Стават все повече. Уххааааа.

27

Анонимен

преди 7 години

Аз "турци" на стадиона не видях, ама за сметка на това имаше много еничари.

26

Анонимен

преди 7 години

До ивайло симеоновА, с колко щеше да падне твоя Левски или ЦСКА ако играеха срещу Арсенал?Злобно и завистливо племе. И да..Лудогорец играха страхотно срещу Арсенал, а...вие си стойте в *** и се оправдавайте за загуба от Черно море, с треньорското напускане.Същите си бяхте и преди...същите сте и сега...некадърни, но с претенции на големия отбор.А, винаги сте били смешен отбор...на фона на който и да е средноевропейски тийм.Лудогорец е с класи над вас.

25

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че Лудогорец напипа правилната тактика- в кои мачове се играе на контри и в кои на атака.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако двете български дървета Дяков и Минев излязат титуляри ,Лудогорец ще загуби от Базел

23

Анонимен

преди 7 години

Майко ПСЖ-то какъв гол вкараха на Базел в 90-тата... Добре, че поне Базел си спечели червеняк преди мача с Лудогорец.

22

Анонимен

преди 7 години

Според мен няма защо да ни е срам от представянето на Лудогорец, напротив, трябва да се радваме. Вижте в каква група са, какви отбори са им насреща, припомнете си, че играят в българското първенство, а в момента са в ШЛ, играта им се е подобрила значително спрямо предишната им поява в шампионската лига, ЗНАЧИТЕЛНО. Днес втрещиха Арсенал и ги принудиха да дадат най-доброто от себе си за ги бият, по дяволите.

21

Л.С.

преди 7 години

Важното е че сме на първо място. Какво ви интересува Киро Гела. Ние сме Лафка- това звучи гордо!

20

Анонимен

преди 7 години

Тва всеки мач български некадърник да поема вината за загубата.Разкарайте българските дърводелцимза футбол не стават ,може би за война ще са по добри

19

Анонимен

преди 7 години

Доживяхме да сме разочаровани, че не сме победили Арсенал в ШЛ и да не приемаме за утеха шансовете да играем в Лига Европа след отпадане от Шампионската.

18

nkavrakov

преди 7 години

Най голямата трагедия е като почне да се коментира българския футболАми коментирайте нещо което го има и е реално.Български футбол няма много отдавна.Има само прости запалянковци и едни хора от БФС които крадат милиони.Футболистите са едни пионки.Картината е пълен фарс.

17

Анонимен

преди 7 години

"Смешно,нелепо и аматьорско е да излизаш срещу Арсенал със Даката Минев и другото дръвце Дяков,"Гледаш ли интервюто на Дяков в момента- "Загубихме заради мене, всичко стана заради моя грешка". Осъзнава си грешката и си я признава, това му прави чест и е важен напредък за самият него.

16

Анонимен

преди 7 години

"Луноходец и с 5:0 да бяха повели на полувремето, Арсенал пак спокойно щяха да обърнат!"Ти явно не схващаш основното, дяволът вече не е толкова черен. Щом си в състояние да набуташ 2 на Арсенал и да те бият с клизма чак в края, предвид, че са те разгромили в предния мач,но си се коригирал, значи си на прав път.