42

Мария

преди 7 години

Много ми харесва тая Емануела!Браво на нея!А тоя недъгавия актьор ли е , какъв е, не знам , е гола вода!А чавките дето я обсъждат да спрат да и завиждат!

41

Анонимен

преди 7 години

"...той се отказа да играе в сериала на VIP Brother и лиши съквартирантите от редица неудобства." Лиши ги? По-скоро им ги създаде.Лъсва истината за фасадата, самочувствието, фалша, културата, ценностите, успеха, неуспеха, за бялото и черното. Никой няма право да бъде съдник. Емануела с всичките си недостатъци свали маската на едно парвеню.А Ирина?Къде е моралът й , или на нея е позволено да бъде селската клюкарка на къщата?Чий морал е по-морален?

40

Анонимен

преди 7 години

Това предаване е социален експеримент,но също и шоу.Емануела показа как се прави шоу и как се наказва мъж,който се опитва да я унижава.А останалите ВИП-ки,особено Ирина,която е лудо влюбена в пишман актьора отиде да ги пита имат ли нужда от помощ.Вероятно се е надявала да се включи,но никой не и обърна внимание.Всъщност вътре нищо не се е случило,а ако някой режисьор прочете тези редове го съветвам да покани Емануела в някой филм.Изигра си ролята великолепно като актриса,сценарист и режисьор.

39

Анонимен

преди 7 години

Иначе простоватата,но съвсем не глупава Емануела изигра сама сапунката за шок и ужас на уж виповете в къщата.С една дума-сложи ги в малкия си джоб.

38

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа, люснали по няколко чаши, после тя му извъртяла една "песен". Какво общо има това с нежеланието му да се включи в мисия и морала му?

37

Люта чушка едно

преди 7 години

До ***Силна е в главата, силна е и между краката!

36

Люта чушка едно

преди 7 години

браво на емануелка, след предаването ще я чакам вкъщи в тоалетната, приготвил съм й две бутилки текила

35

Д-р Маринов

преди 7 години

Евала на Ицето! Накара целия ВИП Брадър да се върти около него и да се съобразява с него! Емануелчето да не се радва, че е победителка, а да си припомни поговорката за разликата от няколкото питиета м/у красивата и грозната жена!

34

какво толкова

преди 7 години

Пред чашката всички са равни - тя сваля задръжките и на показ излизат дълбоко подтисканите желания и прикритите слабости. In vino veritas.

33

Kokona

преди 7 години

Всички са за разстрел в това предаване, пък ако се намери някой да публикува тел. номер на Емануела, много хора ще са благодарни (разбирате за какво говоря)!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Ценностите на българия

31

без Емануела скука

преди 7 години

Здравейте комплексари !Много сте запознати с чалга индустрията, всички се изказвате компетентно, а я мразите. Така е , гроздето е кисело !ВИП.ките до една бяха навити и готови за .. но не се случи и като махленски клюкарки и слугини започнаха да страдат и да се правят на умни. Едната даже отиде да свети, а може би се надяваше на тройка, но не я пуснаха.Титлуваните ВИП-ове се отнасят презрително към вота на хората. Гласуването на тези хора им осигурява ядене пиене и пушене и тлъстите хонорари

30

ВЪЗМУТЕН ОТ...

преди 7 години

ВЪЗМУЩАВАМ СЕ ОТ КОМЕНТАТОРКИТЕ ОТ НА КАФЕ И ОТ ГАЛА СЪЩО КАТО ПАТКИ СЕ НАДВИКВАТ И ГОЛЕМИ МОРАЛИСТКИ Я СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ РАЗВАЛЯТЕ СЕМЕЙСТВА ЖИВЕЕТЕ НЕ ПО РАЗЛИЧНО ОТ ЕМАНУЕЛА - ЕХ ГАЛА ОТ КОГА НЕ ХАРЕСВА ПОП ФОЛК И ЕМАНУЕЛА А КОЛКО ПЪТИ Е БИЛА НА ГОСТИ В НА КАФЕ-----А ПРИ НИКИ КЪНЧЕВ Е ОЩЕ ПО СТРАШНО НЕ СЕ ИЗСЛУШВАТ КРЯСАЦИ ДО НЕБЕТО АМИ ДА ДОЙДАТ ДВАМА /ПРЕДПОЧИТАМ ЖЕНИ И ЕВГЕНИ/ ЧЕ ДА СЕ ЧУВАТ КАКВО ГОВОРЯТ - ВЕДНЪЖ ДА СВЪРШИ - ИСКАМ БОРИСЛАВ ДА СПЕЧЕЛИ ХУБАВ МЛАД ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ

29

Ураааааа!!!!!!

преди 7 години

Христо е победител! Създаде интересен момент. Показа падението на една ..... Все пак трябва и интрига да направи, нали?! Не се покорява ще на овчето стадо! Беше над всички. Наши ли се?! Може би да, може би не. Загадка. Не се е изложил въобще. Напротив!

28

Смутена

преди 7 години

из многото статии, които бях прочела , един ми направи впечатление. човека беше обяснил , че медиите и клюкарските предавания подържат такива хора , като емануела и това е много грозно. напълно съм съгласна с това. аз също съм жена и не искам мъжете да си мислят , че повечето сме такива като певицата. смятам себе си за силна , самостоятелна и работеща, но никога ама никога не бих си използвала женските полови органи да си постигам целта. ДОЛУ АТИМОРАЛА!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Браво на Емануела! Този самовлюбен хубостник, високомерен, холивудска звезда отказа един малък нищо не костващ персонаж, защото съквартирантите приемаше като самодейци от селско читалище. Едва ли не щеше да му пострада кариерата. А сега? Кой ще погледне уважение на този? " Годините, тока и алкохола не прощават на никого". Намери си главозамаялият се майстора. Това да е за урок на всички "мъжкари"Дори и да не спечели формата, това ще го запомня. Още веднъж браво на такива жени.. ..

26

Анонимен

преди 7 години

егати чипия нос дет има тая поретина с толкова операции и пак на нищо не прилича

25

Наблюдател

преди 7 години

Интересува ме отзад имаше ли или беше само *** ?

24

Вили

преди 7 години

Емануела, която е сто процентов ***, показа какво и как прави по време на участия. Пиене и секс в кенефите за нея е ежедневие, жалко за децата й. Христо се изложи, че се подаде на евтините номера на една елементарна уличница. ***.

23

Я па тия!

преди 7 години

Христо отиде да повръща. Емануела му се натресе. Откъде сте сигурни че е имало секс?! Няма нищо по-грозно от това жена да се натресе на мъж! Понеже Христо се държеше на положение- прозрачните намекнаха че вероятно е гей. Той просто създаде интересна ситуация! Христо е на висота и би трябвало да спечели. Жените в шоуто са долни клюкарки.