Кадър: VIP Brother

Емануела извади на показ колко струват морала и задръжките на актьора Христо Живков. Заради вътрешни задръжки и принципи той се отказа да играе в сериала на VIP Brother и лиши съквартирантите от редица неудобства.

Фолкпевицата пък предприе алкохолен маратон, в който вкара Христо и прати на боклука всичките му принципи. За всички зрители стана ясно, че колкото и да обижда певицата той все пак е запленен от нейното излъчване.

Двамата започнаха да се надпиват с шотове с текила и водка, като любопитното е, че по принцип непиещата уж Емануела, надигаше чашките като професионалист и по нищо не отстъпи на Живков.

След като чашките надхвърлиха 7-8 Христо и Емануела минаха от обиди към прегръдки. Накрая двамата дори се заключиха в тоалетната, а какво се е случило вътре си остана загадка.

Ирина не пропусна да провери, докато останалите изказваха разочарованието си от Христо и алкохолния капан, в който го вкара изпълнителката.

Голяма част смятаха, че чалга дивата носи вина за ситуацията, сякаш той не е пълнолетен и няма глава на раменете. Сред някои от жените си пролича и ревност.

Иначе снощи се проведоха номинациите за гонене. За вота на зрителите ще се борят Емануела, Христо, Борислав, Деси, Надя и Рени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase