36

Азазел

преди 7 години

"Владимир Путин бе обявен за Личност на годината на американското списание Тайм през 2007 г., а сега е Диктатор , какво е това лицемерие ?" Че къде виждаш разминаването? През 1938 година личност на годината определено е бил Хитлер.

35

Анонимен

преди 7 години

Руският президент Владимир Путин е обявен за Личност на годината" за 2007 година от сп. Тайм", предаде Ройтерс.Той е фаворит на списанието заради изключителните му лидерски способности при управлението на страната, е заявил административният директор на списанието Ричард Стингел.

34

Ха-ха-ха

преди 7 години

До BURZUM.....само един Сармат към България.....Съкровената мечта на русофила - да умре от руска ядрена ракета с името на Путин и Русия на уста.

33

Анонимен

преди 7 години

Владимир Путин бе обявен за Личност на годината на американското списание Тайм през 2007 г., а сега е Диктатор , какво е това лицемерие ?

32

Armagedon

преди 7 години

превръща я в пушечно месо на оръжията за масово поразяване.Ако тези изкуфели старци в НАТО си мислят,че Русия ще им отговори на удара със жива сила,жестоко се заблуждават.Ответният удар ще е унищожителен.Досегашните сценарии са доказали че само Русия има моща и подготовката да нанесе ответен удар с огромна мощ дори и да буде изненадана.Превъзходството на Запада и на която и да е друга военна сила ще е само 20 минути докато Русия отговори подобаващо.Така че,всяка надежда за оцеляване оставете.

31

Armagedon

преди 7 години

Но тъпите НАТО-вски генерали и марионетните правителства на банановите европейски държави не си дават сметка ,че това ще я направи и я прави разбира се във воено отношение много по-силна . И именно това ги възпира да отворят фронт към Русия а подсрекават страни като Полша и Украйна да се месят в делата на Русия. Само че не им излиза сметката. Тези воени разходи на НАТО,ЕС и САЩ са просто неоправдани , с една дума пари на вятъра, защото днес живата сила в армията не я прави силна а напротив.

30

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

29

от Алеппо

преди 7 години

Баба Меркел отсече: Ако руснаците спрат терора на ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам" в Алеппо, ще има още санкции срещу Русия!

28

Ха- ха- ха

преди 7 години

"Путин уверил"!!! Путин е патологичен лъжец и никой нормален човек не му вярва. Той уверяваше през април 2014, че в Крим няма руски войски, а след една година призна, че има. Две години лъга, че в Източна Украйна нямаредовна руска войска, преди две седмици призна, че били принудени да "спасяват руско езичните"! Вече и руснаците не му вярват.

27

АНТИНАТО

преди 7 години

Пак ги търпи дълго време Путин. Ако бях на негово място да съм метнал 50 - а САТАНИ в САЩ /СИТИТО. Всички ционисти, масони, мишоци щяха да са по ниски от тревата след това

26

ответна реакция

преди 7 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за ДНР и за ЛНР!

25

със сигурност

преди 7 години

Единственото, което може да се каже със сигурност е, че ЕС и НАТО са несигурни. Заради корумпираните, декадентни и умствено импотентни политици.

24

говори ми скъпи

преди 7 години

Русия не планира да напада никого, увери Путин......Защо не го каже на Украйна! Грузия! Молдова! Полша! Естония!Литва! Латвия! Финландия!Китай!БЪЛГАРИЯ.

23

на война срещу Русия

преди 7 години

Който тръгва на война срещу Русия, завършва или със самоубийство (Хитлер), или с героична смърт (Сталинград).

22

Armagedon

преди 7 години

Защо НАТО-вските генерали да не дразнят Русия и да не дрънкат оръжие покрай границите и след като това им осигорява големи заплати и охолен живот до пенсия и след това. Иизобщо не си дават сметка че ако Русия реши да води война ( което разбира се е възможно ,само ако бъде нападната изненадващо) ще изрие от лицето на земята не само Европа ами и половината свят и няма сила която да я спре. Дрънкането на оръжие сега покрай границите на Русия и разните учения имат за цел да изтощават икономически

21

Анонимен

преди 7 години

До ИванАми кат умре Путин кво ша прайми? Недей така. Плашиш ме.

20

маде ин Булгари

преди 7 години

Путин е прав. И аз едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

19

преди 7 години

НАТО си се адаптира добре. Русия заграби земи от Украйна, НАТО се придвижва на Изток за да защити източния си фланг. Вижда ми се доста разумен ход.

18

Анонимен

преди 7 години

Karlika se opravdava ( luje) ,no na "ukrainskia " front se strelia denonoshtno . Nomerata I'm gi znaiat , za tova I " 4i4koto s malkite musta4ki " ne moja da gi iztrae 1941 .

17

Искаме мир!

преди 7 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!