90

До малеее

преди 7 години

Веднагаслед края на войната Чърчил открито настоява САЩ да унищожат СССР с атомни бомби!Но за разлика от него генералитета в САЩ и Лондон знаят, че СССР разполага с най-боеспособната армия, а и САЩ нямаха готови атомни бомби!1949г. бе създадена воената организация НАТО!Няколкко години по-късно се появи и Варшавския договор!Започна студената война с икономическите санкциите срещу СССР!Има и още но, и при желание и владение на английски и руски, чичко Гугъл ще ти помогне!

89

Анонимен

преди 7 години

До РУСИЯи то става въпрос за качествена храна, а не гмо отрова.............------------и що тогава живеят 12 г, по-малко от американците и 14 г по-малко от западна Европа?

88

Анонимен

преди 7 години

До До малеееСамо дето СССР не плати нищо лендлийзинга

87

Анонимен

преди 7 години

До РУСИЯВиждал съм. Кесия с кисели краставички, зелка и малко кортошки.

86

До малеее

преди 7 години

До началото на 2-та световна СССР беше най-динамично развиващата се икономика.След края на войната разрушенията в СССР бяха ужасяващи.Човешките жертви също.27 милиона убити!!!!16 милиона гражданско цивилно население и 11 милиона военослужещи.Немските загуби са 2 милиона цивилни (осем път по-малко) и 9 милиона убити военнослужещи.След края на войната СССР трябаше да връща помоща по ленглизинга оказана им от САЩ в .... злато!, а не в долри или рубли!продължение то следва......

85

Анонимен

преди 7 години

До РУСИЯАко руснака е Путин, прав си за хладилника.

84

малееее

преди 7 години

До РУСИЯАбе кво сравняваш Русия с България бе ?! Русия е най-голямата държава с най-много природни ресурси и въпреки това руският народ мизерува откакто съществува ! това е парадоксалното за Русия ! А България е държава джудже и е нормално да сме бедни ,но за руснаците не е нормално дори е срамно ! НЕКАДЪРНИЦИ СА !

83

Анонимен

преди 7 години

До руснаците мизеруват Виж , ние българите тънем в разкош! Мед и масло по улиците! Едва ли има по-тъжен пейзаж от българската мизерия и обезлюдена територия населена сам с шведи.

82

РУСИЯ

преди 7 години

До руснаците мизеруватти виждал ли си хладилник на руснак? руснака яде повече храна за седмица от колкото българин яде за цял месец и то става въпрос за качествена храна, а не гмо отрова

81

Анонимен

преди 7 години

До руснаците мизеруват 96Хи-хи-хи-ха-ха-ха.......руснаците били мизерували.....ще се пукна от смях.....да им имам "мизерията" на руснаците!!!! НАРОД, КОЙТО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА Е ИЗДЪРЖАЛ 900 ДНИ В БЛОКАДА СЪС 125 ГР. ХЛЯБ.....НЯМА ДА ГИ СЛОМИТЕ! А вие, западналите брюкселски зелки......о, ВАС КАКВО ТЕПЪРВА ВИ ЧАКА!!!???? Щанмайер ви го каза.....края на "еуропския съветски съюз" вече се вижда....тогава и вас ще ви видим!!!! Некадърниците!

80

руснаците мизеруват

преди 7 години

Нямат какво да ядат ,нямат пари ! Само санкции към Русия !

79

Анонимен

преди 7 години

Европейските меки китки плашат гаргите ......

78

Анонимен

преди 7 години

Да Русия е виновна , Алепо цъфтеше , там нямаше главореци , а едни симпатични млади и интелигенти , и подлата Русия развали хортуването и бомбандира.......айде марш от тука....

77

Пат Лак

преди 7 години

Страсбург: Путин разбира само от сила!И много успешно я прилага!

76

Боби

преди 7 години

До Анонимен 84Айде на опорните точки отново ... не звучи добреАйдее на опорните клечки отново. Мазни и лесно чупещи се

75

Меня

преди 7 години

А Страсбурк от какво разбира? - това е въпроса на деня! За Русия не знам *** като гледам не разбират от политика, а от дупедащиния. Като гледам не си пазят националните интереси, така, че BB (Bad Business) пичове.

74

Боби

преди 7 години

До Бан Янука 79Казах и КОНТРАСАНКЦИИ - А те забраняват вноса на храни и прочие изделия на леката промишленост. Само такива предприятия все още някакси кретат в България защото нямат пазари. Няма пазар, Няма работа, Няма пари дори и за инвеститор ако се намери такъв.

73

До 83

преди 7 години

Много са, татари, монголи...винаги когато е воювала сама е губела.

72

Анонимен

преди 7 години

Ами кой: бачо Рейган и Маргарет докараха руснаците до перестройка. Целта е, следкато се махне (или пукне) джуджето, да има нова перестройка. И за руснаците ще епо-добре.

71

ЕС + САЩ

преди 7 години

Русия иска да разцепи ЕС ,затова трябва да сме колкото е възможно по-близки със САЩ !Също така ЕС да приеме закон при който да се гледа гласът на болшинството държави ,а не на 2 или 3 държави ,които са против приемането на някакъв закон ! Именно тези 2 или 3 държави гласуват против санкциите към Русия ! Дори такива държави трябва да бъдат изгонени от ЕС !