31

Анонимен

преди 7 години

Какво видяхме от Запада:2 пъти съюзници с Германия, 2 национални катастрофи.София британци и американци я бомбандираха през 1944 г.Днес ни заливат зорлен с бежанци, гейове и мултикултурализъм.Хрупкаме ГМО и сме горди послушници на Ротшийлдовци.А сега говорете колко лоши са руснаците и колко са добри Хамериканските ни братя.

30

Анонимен

преди 7 години

ЕС е конструкция, която изживява последните си дни.

29

Анонимен

преди 7 години

до АнонименБъдещето на България е с Русия. Ако с Русия нямаме общи корени, език, култура и история то с кого - със САЩ и англосаксонците ли. ЕС и американското партьорство ни донесоха само мизерия и съсипаха България.

28

Ходил в Канада

преди 7 години

Студ, скъпотия, ГМО манджи, лицемерие, вълчи живот и "безплатно здравеопазване", за което чакаш по 6 месеца, ако се наложи да го ползваш. Ей това видях там. Повече не отивам в Канада, ако ще пари да ми дават.

27

Анонимен

преди 7 години

Чакайте да видим колко ни е на нас износа към Канада и колко на тях към нас цифри дайте.Нека търговията да е свободна но да си платят разликата в износа на% милиардче да речем.

26

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой е виновен , но героите са Валонците . Нашите Оправници е ясно те са *** .

25

Ювентут

преди 7 години

Грешката с Валония е грешка на ЕК. Не може да се допусне подобен гаф и да се унижава Канада от една страна. От друга, Валония и Белгия да се подлагат на безпрецедентен натиск. Просто ЕК не е преценил достатъчно добре ситуацията, преговорите и тн. Всичко това е буря в чаша вода, която една умна Еврокомисия без проблем можеше да преодолее. Но не може с МУЛТАЦИ като Кристалина да се командва Европа!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Как може някой да е популист в случая. Hие какво произвеждаме за да изнасяе свободно, ако имаш някаква равита икономика като немците ок, но ако си като нас свободната търговия удря право във бюджета.

23

Анонимен

преди 7 години

Излизане от ЕС и ориентиране към Русия и Китай. Филипинците го направиха, хем Филипините до 1945 година са били щат на САЩ и още са зависими от САЩ, ние много по лесно ще се измъкнем, с Русия имаме общо корени, език, история, култура.

22

Адолф

преди 7 години

а не може ли да пратим Вермахта и да решим въпроса. Ето вижте в Русия как се справиха с вироглавието на украинците. Вярно, че българите спряха Южен поток - проект между Велика Русия и десетина евро-държавички, но ще им пратим и на тях един СПЕЦНАЗ, но първо да изберем Цеца за президент, за да е сигурно победата!

21

Боса

преди 7 години

Крайно време е този ЕС да влязат млади и знаещи хора а не като сегашните дърти пенсионери-продажници които се опитват да продадат тази добре изградена общност. Управлението на ЕС ми прилича това като на България - мудно, продажно, в безизходица незнаещо в коя посока да поеме.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Както разбрахме днес, ББ или Б.*** заедно с цялото МС са за подписване на таз СЕТА срещу отпадането на визите."Обещали са да подпишат СЕТА, а канаците са обещали да отменят визите. Но канадците няма нужда да отменят визите - като граждани на ЕС ние имаме право да пътуваме в Канада и САЩ без визи, имат договор с ЕС, но за България не го спазват - писмен договор не спазват, какво остава 2018 някакво обещание от преди повече от година да спазят и да ни отменят визите - абсурд.

19

Анонимен

преди 7 години

По добре вноска ЕС пред рекет в Кремъл

18

мда

преди 7 години

не мога да разбера защо Канада се занимава с разни валонци, саксонци и болонци. Не може ли да отиде и да подпише споразумение с Евразийския съюз и Путин?! Защо все искат с ЕС, пък след това се сърдят, че ние не искаме.

17

Анонимен

преди 7 години

Както разбрахме днес, ББ или Б.*** заедно с цялото МС са за подписване на таз СЕТА срещу отпадането на визите. Това ок, абстрахирам се от това, какво ще ни донесе споразумението. Но какво правим ако Канада не отмени визите от 01,12,2017г. както се е ангажирала???Както от опит знаем, политиците ни подписват без да мислят какви последствия ще носим след време. И какво можем да направим ако визите не отпаднат, не че изобщо ми пука за канадските визи?! Можем ли да прекратим споразумението тогава?

16

Анонимен

преди 7 години

Да живее ЕС,да живее обединена Европа,да живее европейският съд,да живеят правата на човека.Искаме да си плащаме членството в ЕС а не рекет на Русия.ЕС започва контрол за паричните потоци и правата на човека във всичките си членки,КРАЖБИТЕ СВЪРШИХА ДРУГАРИ И ЕНЕРГИЙНИ КРЕМЪЛСКИ БАНДИТИ И ТЕХНИТЕ РАКЕТОНОСИТЕЛИ В БГ.

15

да

преди 7 години

Браво на Волония,последния остров на демокрацията в ЕС!

14

НЕ НА СЕТА

преди 7 години

Това споразумение облагодетелства големите корпорации и им дава големи права за сметка на малкия и средния бизнес а нашата тиква Б Б без да го е чел дава разрешение!?

13

Анонимен

преди 7 години

ЕС няма да се промени и реформира, агонията му ще продължи десетилетия, страни като България ще затъват в блатото на мизерията, а за чиновниците в Брюксел животът ще мине весело и безгрижно с астрономични заплати, накрая ще се пенсионират с пенсии от 5 хил евро. Има ли наивници, които си мислят, че тези хора имат интерес да променят нещо, а те са единственити които държат властта, всичко е в техни ръце. Изходът е само излизане от ЕС - това вече го разбраха британците, скоро и други ще последват.

12

Анонимен

преди 7 години

Важното е със Щатите да се подпише, Канадане е толкова важна