18

тъпчо

преди 7 години

*** глейй ги кви са нахилени,мамини сладки... Ще кажеш,че от война бягат,а!? Няма жени, няма деца,лайф ис лайф! Плащат им, е*ат си квот си харесат,удрят някоя ножка като не харесат,живеят си със своите разбирания и закони,чакай ти да се интегрират...

17

Циник

преди 7 години

Този г-н Стефанов получава тлъста еврозаплата...и за един мандат тлъста четирицифрена пенсия в ? !!!! Естествено ще е политкоректен!!! Кучето не хапе ръката, която го храни!!! Пука му на него за българските пенсионери , граждани , и данъкоплатци! Мен ме банват всеки ден защото честно пиша, какво мисля за ТИХАТА ИНВАЗИЯ от арабско-африкански готованци! Пресата ни е като Делян Пеевски - охранено сервилно прасе!Както е казал Калигула:" - Да го духат бедните! "

16

Анонимен

преди 7 години

С какво българите заслужиха тази напаст. Работа няма за младежите, а те искали да устройват мигрантите. Не е ли това геноцид? Няма ли кой да помисли за народа, стига сме оправяли чужди проблеми.

15

Моряк и половина

преди 7 години

Господа, някой може ли да каже колко дава държавата ни като помощи, ама чисто джоб пара на месец на един такъв престъпник?

14

Цецо

преди 7 години

В центровете може и да са около 7 000, но я да ги преброи по време на молитва около джамията пред Халите, а ако тръгне този господин от Мария Луиза по Цар Симеон просто ще спре да плещи глупости...

13

някой

преди 7 години

Разбрахме - осигуряваме им храна, подслон, отопление, мед. грижи и т.н.Премълчава се обаче един проблем - сексът!Това са млади, здрави, на снимките са добре хранени мъже, които със сигурност не са се лишавали от секс, имайки предвид плоденето им и бита им.Кой ги обслужва - и за *** ли им плащаме?Едно време в казармите даваха бром, но тук със сигурност няма да може.Интересно е как задоволяват сексуалната си необходимост.Защото ако са лишени от секс, то тогава ще избият на агресия.

12

моряк и половина

преди 7 години

Трябва като такса да им се вземе по един бъбрек и да се подари на българи, които се нуждаят!

11

Анонимен

преди 7 години

Нали искахте НАТО? Ако бяхме другарчета с Русия, един от тези нямаше да влезе в България.

10

Наблюдател

преди 7 години

Няма ли да се намери поне 1 истински журналист в таз страна да зададе въпроса на управляващите : "Колко струва издръжката на 1 мигрант за месец в България?".... и да направи съпоставка с минималната пенсия и заплата за страната!

9

Анонимен

преди 7 години

Нямат вид на бягащи, а на готвещи се за война!

8

Анонимен

преди 7 години

Срамувам се от проислямско настроените българи, които продължават на сляпо да подкрепят нашествениците-терористи.Срамувам се от голяма част от българската армия. В началото на юни 2016 г. една мадама от БА, в камуфлаж, каза, че нашествениците били "милички бягащи от война". И на такива е поверена националната сигурност и да ни пазят от терористи...

7

dilas

преди 7 години

До БПФточно така-нека първо се погрижим за нашите бедстващи възрастни,инвалиди,сираци.....има толкова нуждаещи се.

6

Анонимен

преди 7 години

Пуснете ги да си вьрвят, да се махат от Бьлгария!Някои от нашите пенсионери живеят и по зле от тях- ате с претенци Не преврьщайте бьлгария в депо за бежанци. Да се махат! Кьдето искат да вьрвят....

5

dilas

преди 7 години

До АнонименХайде пак старата песен-все Герб да е виновен.Явно Герб и Бойко командват цяла Европа та затова и тя се е напълнила с бежанци.

4

моряк и половина

преди 7 години

Това, че са емигранти не означава, че не могат да работят! Марш в мините!

3

Анонимен

преди 7 години

Идеята, че правата на бежанците са в противовес на сигурността, е напълно погрешна, коментира Стефанов. Според него, ако ние им предоставим нормални, съвместими с човешкото достойнство, условия - нашата сигурност ще бъде неимоверно по-висока.-----------------Срам! Ще предоставяте условия на чужденци само когато осигурите на българите достоен живот. По селата хората живеят като бездомни кучета - глад студ мизерия.

2

dilas

преди 7 години

До Баш ОриенталецаАми като досега все мъже бяха главнокомандващи-не само сме цъфнали,аме сме и вързали!

1

Анонимен

преди 7 години

Пуснете ги да си ходят, и по некой лев им дайте !