139

ИВАН

преди 7 години

На 07 ноември...грешка.

138

БАЙ Х.Й

преди 7 години

ДА ПОДКРЕПИМ РАДЕВ, ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ БАНКЯНСКАТА ТИКВА И ПРЕСТЪПНИК. ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА, НЕ НА КОРУПЦИЯТА И ДАЛАВЕРИТЕ НА БОРИСОВ, ЦЕЦО С АПАРТАМЕНТИТЕ, ЦЕЦКА КОЯТО НЕ ЗНАЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ АРМИЯ И ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ, А СЕ КАНИ ДА СТАВА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОЯ ГРОЗЕН ЦИРК/ДА МЕ ПРОЩАВА ТОВА ИЗКУСТВО/, НО НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ ТОЯ ЛЪЖЕЦ БАЙ ***, БОКО ОТ БАНКЯ СОЛ ТАШ,КА НА ЕРДОГАН

137

ИВАН

преди 7 години

Радев,ако има повече от 12-13% аз ще си отрежа грездея пред НДК в 12.00ч. по обяд на 06.11. 2016г.

136

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Живеем в демократична държава... - така, че комунистите имат право да реват и да се тръшкат...

135

Защо ли

преди 7 години

Ми намирисва на подменени бюлетини, както при предишните избори?! Но...,Цецо лъжецо има опит в стъкмистиката,така че гласуваш или не,имаш увехнали гербери искаш,или НЕ

134

Фашист

преди 7 години

Комунистите и българските турци са едни дол дренки цял живот се подкрепят. И когато да ги наредиш до стената все ще е късно.

133

Анонимен

преди 7 години

Тази агенция трябва да е агенцията на Бъчварова ....такива цифри граничещи с безочие ...от друга страна човек не може да не се смее на глупостта на анкетираните от тази агенция ( сигурно хора с много ниска култура анкетирани в някой катун) че уж Цеца води с голяма преднина на първи тур ,а от друга страна повече от половината искали мъж за президент...остава и варианта ,че са объркали Цецка с мъж,което с оглед на действителността -е извинително !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

132

Дядо Ванго

преди 7 години

Ке има жена прИзидент къде лето две илядо двеста два'йсе пето.

131

дам

преди 7 години

Бавно и полека българския мъж абдикира от живота. Първо го замениха с инвитрото, после му сложиха рога, а най-сетне му турнаха и жена за президент. Честито ви, български м у х л ю в ц и!

130

Анонимен

преди 7 години

Алоо, амазонката, ако целта ви е да ни скапете либидото с жени, като леля Цецка, успявате !

129

Анонимен

преди 7 години

От както гледах диспута между Цецка и Радев ми стана ясно, че баба Цецка просто не е за там.Тя няма класата на генерала. В ГЕРБ СА КАУБОИТЕ НА БГ.

128

ахахаха

преди 7 години

Браво, Амазонки! Цеца президент! За чий ни са мъжете? И без това за нищо не стават!

127

Анонимен

преди 7 години

На леля Цецка бих и поверил да ми врътне една баница и нищо повече.

126

Анонимен

преди 7 години

Внушава се не само резултат, но и този от балотаж. Достатъчно да се види резултат от анкета в някои новинарски сайтове, както и в този.Министър-председателят отново заплашва, сякаш е незаменим - казва, ако Радев бъде избран, ще стане като Орешарски, т.е. - ще му се спретне протест, купен протест, само и само герб да остане с всички средства във всички власти.Това човече ни продаде на турците, а се пени, че няма да управлява с тях.Защо бе регистрирана ДОСТ?М?

125

Анонимен

преди 7 години

Батце е ,,строителя" на съвременна България, като гледам построеното се убеждавам, че ни е,, турил шапката", а той е ,,башмайстора".

124

бравос!

преди 7 години

Свършиха ли се мъжете в България, та за баба Цуца президент да опрем?! Нима мъжете искат една стара и грозна жена да е лице на държавата ни? Не вярвам...

123

Ангел

преди 7 години

Говоря по темата с приятели ,познати ,роднини.Не познавам човек който ще гласува за Цецка.Няма ***,Турци ,Клошари ,Соц. Слаби и неграмотни сред моето обкръжение.Може би затова никой не е от ГЕРБ!

122

Revolution_

преди 7 години

Много *** в тази държава. Искам да се появи някой като Цар Борис покръстител! Да покръсти клетите души.

121

Турчина

преди 7 години

ГЛУПОСТИ. Трябва да се иницира Велико Народно Събрание. Депутатите да бъдат 80 души а страната да бъде Президентска Република. Наборна армия, държавата в ключови отрасли като енергетика и съобщения.. 8 % бариера за партии. не 12 а 1 лев за глас на партия и т.нт. Политиката не трябва да става бизнес. Всичко е бошлаф. Цачева мачева, радев и т.нт.абсолютни глупости.

120

Анонимен

преди 7 години

Кой го казва?Агенция Ем би ,ем не ...би?!