16

началото

преди 7 години

Първо трябва да се разправим с нашите предатели,дето нарязаха танковете и обезоръжиха армията.Всички до стената.Но затова трябва адекватно ръководство на държавата,а не футкопоклонници.

15

Циник

преди 7 години

Що за глупаво заглавие...човек губи нещо , което е имал...или което е търсел!!! Турция беше отхвърляна заради потъпкването правата на милионите кюрди живеещи на територията и! Откога това се е променило! Султан Ердоган като Йосиф Висарионович Сталин смазва всяка опозиция ....трупа милиарди от сделки( нефт) с ИД....Та не разбрах...какво е това смотано заглавие...или е преписано от западната преса.Меркел се оказа политическа ****ра оставила султана да я изнудва за мириарди от парите на европей

14

Анонимен

преди 7 години

Вижте им парадните униформи само хахахахахахахах.

13

Анонимен

преди 7 години

Значи хем не припознават европейските ценности като свои, хем чакали половин век пред вратата. Това е лицемерие на н-та степен.

12

ХА ХА

преди 7 години

Васюуглу Узунджу,не си ли поправил името след"възродителни"процес?!

11

Гого

преди 7 години

Цялата турска икономика се крепи на военните поръчки от САЩ, скачени съдове, когато казвате Турция, казвате САЩ. Въпросите защо и как са неуместни. За бъдещето на Турция и ЕС питайте американците, другото е ала-бала

10

Анонимен

преди 7 години

Султан Ердоан ги държи тия кемалистки и гюленистки *** много хлабаво! Рейс, мачкай ги гнидите!! ЕС'то да върви на майната си, ния нямаме място в един и същи съюз с педелази и мършаляци, *** всякакви, дето племена, дето до вчера са ни слугували днеска ще ни дават акъл!?? Рейс, недей така!

9

Веселин Узунов

преди 7 години

Охоо. Турция е на светлини години пред българия.

8

Моряк и половина

преди 7 години

Турция няма място в ЕС! Истанбул може и да има европеиски облик, обаче Турция не е Истанбул! Ония кюрди долу мамата си тракат!

7

е

преди 7 години

Когато имаш много мюсюлмани наедно място и един от тях е решил да става нов Мохамед ...............Ами лесно

6

До Веско Узунов

преди 7 години

Хах :) що лира бе Весенце, султанчето нема ли да възстанови грошовете, динарите у разменната търговия :D

5

Веселин Узунов

преди 7 години

Да даде Сайбията дълги години живот на г-н Ердоган за да видим щастието и в Родопите и да се върнем към корените си.

4

Веселин Узунов

преди 7 години

Турция и без ЕС винаги е била номер 1 ,a скоро ще възтанови границите ди на Османската империя. Тогава вие българите може само да ми лъскате обувките за някоя лира.

3

Xxx

преди 7 години

Агент василев и останалите ибрици - елате да обяснявате колко страхотно е в ислямската република Турция, че тука клеветят падишаха :)

2

Анонимен

преди 7 години

Турция не е била спечелена, за да е загубена. Тази държава, както и Русия никога не са имали демокрация! НИКОГА!

1

Анонимен

преди 7 години

А на кой ли му пука за пуйкистан