167

Анонимен

преди 7 години

Между другото Путин клекна за мисия на ОССЕ в Донбас. Явно санкциите действат на самозабравилите се джуджета диктатори.

166

Анонимен

преди 7 години

До БобиМи гръмнете го Путин и му направете хиляди паметници.

165

Боби

преди 7 години

До Анонимен 213Колко хора са обявявани за Мъртви и на празен гроб са поставени ... Паметници да ги помнятА Хорицата събират спомени на Хаваите примерно ...

164

Боби

преди 7 години

До Анонимен 215За да се ползва в МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР трябва да е "РАЗРЕШЕНО" или трябва да има ПРЕЦЕДЕНТ в САЩ законодателство.САЩ в това отношение са доста ЕГОЦЕНТРИЧНИ - САЩ законодателство преди всички други.(ТОЧКА)

163

Анонимен

преди 7 години

До БобиАко Кузя беше кон, щях да го гръмна да не се мъчи.

162

Боби

преди 7 години

До Анонимен 211САЩ има 12 самолетоносача и един дизелов за обучение и още няколко Авионосни кораба но те са десантни кораби докове.реално 6 самолетоносача са в ремонт и 6 са в морето да "защитават" интересите на САЩРФ поддържа Кузнецов защото и трябва платформа за разработка и тестване на РОД и ВИД кораби/Войски - БЕЗ ОПИТ се получават недоразуменията които са флагмани на Италия,Тайланд, ИспанияИли старите ФРАПАНТНИ "Авионосни" Кораби клас Москва

161

Анонимен

преди 7 години

До БобиТПТИ е проект и не е подписан договор. Всамо в путинофилските ви глави проектите са един вид настоящ факт. Както се разбра, САЩ не постигнаха споразумение с ЕС по ТПТИ и това вече е мъртъв проект. Така, че нищо не ни е натресал САЩ в частност или изобщо. На путинофилите обаче им е натресено то Кремъл стандартна простотия.

160

Боби

преди 7 години

До Анонимен 209Ана ОСЪДЕНИ това е в основата на договора за ТПТИ който иска САЩ на натресе на ЕС и България в Частност.

159

Анонимен

преди 7 години

До БобиПаметника приживе викаш е нещо нормално :))))) И трябва да е огромен така, че слънце да не огрява половината град, нали ?Путинофилче до мозъка на пилешките ти кости си ти ....

158

Анонимен

преди 7 години

До БобиКаквото ще да е самолетоносача, това си е избор на американските военни. Руснаците искаха 5 самолетоносача ама им стигнаха парите за 1 корито дето от 24 години 19 години е все в ремонт.

157

Боби

преди 7 години

До Анонимен 205Паметника - идва от ПАМЕТ е да си спомнят с добро или лошо тези след теб кой си бил и какво си свършил.САМОЛЕТОНОСАЧА СЛЕД 1960 ГОДИНА КОГАТО В СТРОЯ ВЛИЗА ПЪРВИЯ ИЗПОЛЗВАЕМ ПРОТИВОКОРАБЕН РАКЕТЕН КОМПЛЕКС Е ОРЪЖИЕ ЗА СПЛАШВАНЕ НА СЛАБИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА ПОСТРОИЛА КОРАБА.

156

Анонимен

преди 7 години

До Бобине можеш да съдиш където поискаш. Имаш ясно неразбиране на юридическите механизми и процедури. Както имаш неразбиране и за всичко останало.Ти си един обикновен лаик и путинофил.

155

Анонимен

преди 7 години

До Бобипак ще ти повторя. Десетки партии има в САЩ. За кого точно гласуват американците си е тяхна работа и съвсем не е като в Русия дето изсипват с торбите в урните 'правилните' бюлетини.

154

Боби

преди 7 години

До Анонимен 201Чети какво съм НАПИСАЛОТ 200 ГОДИНИ ИМА САМО ДВЕ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ КОИТО ИЗЛЪЧВАТ КАНДИДАТИ ЗА1. Конгреса2. ПрезидентаСамо Съдебната система е малко или много НЕЗАВИСИМА, но поради практиката на ПРЕЦЕДЕНТИТЕ аз за да имам преимущество мога да те СЪДЯ в Хаваите а ние да сме в Аляска.

153

Анонимен

преди 7 години

До БобиКорабите путинофилче, имат определена функция. Особено символично е да кръстиш оръжие с името на президент . Един вид, президентът освен другите си заслуги към родината, продължава да служи на същата. Паметник обаче на Путин приживе не е точно оръжие а откровена подмазваческа простотия.. или не мислиш така ?

152

Анонимен

преди 7 години

До БобиМеморандума в будапеща и договорът за военните бази в Крим.

151

Анонимен

преди 7 години

До БобиВ САЩ има още над 35 федерални партии. Никой в света не поставя под съмнение честността на изборите в САЩ. Освен Боби и джуджето в кремъл.

150

Боби

преди 7 години

До Анонимен 195Айде пак опорните точки - КОЙ ДОГОВОР РУСИЯ Е НАРУШИЛА?

149

Боби

преди 7 години

До Анонимен 194в САЩ от 200 години има само две(2) парламентарно представени партии. За това време имаше няколко ДЕПРЕСИИ, Две световни Войни, Комунизъма се пръкна и залезе, Откриха Радио , Телевизия, ИНТЕРНЕТ, КОМПРОМАТИ и т.н.Как пък нямаше един да се ОТЛЮСПИ. Във всички други страни това се случи.ТОЕСТ САЩ ДЕМОКРАТИЧЕН МОДЕЛ Е ФАСАДАВ САЩ КРЪЩАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ БОЙНИ МАШИНИ(КОРАБИ) НА ЖИВИ ПРЕЗИДЕНТИОтносно АНЕКСИРАНЕТОВЪПРОС ОРИГИНАЛНИЯ ФЛАГ НА САЩ КОЛКО ЗВЕЗДИ Е ИМАЛ?

148

Анонимен

преди 7 години

На Путин се падат най-много войни на глава от диктаторите за всички времена.