189

Дуле Савич

преди 7 години

Естествено, че никой не ги иска. Само Меркел в търсене на евтина работна ръка рече да ги приеме, но така и не разбра какъв таралеж си сложи в гащите.Нищо де, има време.Ние като по-практични хора не ги желаем.

188

Анонимен

преди 7 години

....ДЖАМИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗРОШЕНИ ...----Заповядай да ми разрОшиш минарето....хаха *** рошав.

187

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента да се излезе на улицата и да се протестира до откат ,а не само когато някоя партийка дава по някой лев за да се вее байрака. Сега ако спрем бежанците да се настанят в България ,ще ни благодарят след време нашите деца и внуци ,че сме запазили държавата ни за тях.

186

Лъвско Сърце__

преди 7 години

До НЕбългаринЯ едно турско робче на комунистите се обади.....

185

SIROMAH

преди 7 години

До ЮНАКMNOGO VODA IZTECHE VAV REKA DYNAV ZA TEZI GODINI NA PREHOD KAM ADA...NOVOBOGATASHITE SA SI SASHTITE CARVYLI KAKVITO BIAHA.....AKO SHTE HAMERIKANSKATA BANKA Y BG DA GI OBLECHE SAS ZLATNI DREHI.........

184

Анонимен

преди 7 години

До BG.ама и "българин" си като пишеш на латинска маймуница! Ххахахах!!

183

НЕбългарин

преди 7 години

До BG.с кое по-точно се гордееш? с това, че сте ибрика на Европа ли!

182

BG.

преди 7 години

BRAVO BALGARI.....GORDEA SE CHE SAM BALGARIN........

181

Време е

преди 7 години

"...богатий с парите, сюрмахът с трудът,момите с иглата, учений с умът..."Иван Вазов, "Епопея на забравените"

180

Анонимен

преди 7 години

Това е новия метод на водене на световна война,който си мисли че ще има война от рода на втората световна се лъже,дори най великите и мощни държави нямат тези ресурси за такава пълномащабна и разрушителна война.Дайте сега сериозно,с референдуми и протести нищо не се променя,за революция трябва масовост а и те в сегашно време са контролирани,остава само партизанско движение,но и то е невъзможно при това материално мислене.Изводите....?

179

aa

преди 7 години

Промените тръгват винаги от младите хора. Браво родолюбци.

178

ODESSA

преди 7 години

Първо трябва да се измете "народното събрание" След това навлеците. Нямам трицифрени суми за превеждане. Имам пари да се въоръжа както се полага. Унищожиха армията и се обградиха със полиция да ги пази от народа. Политическата клса изгони цвета на нацията от пределите на отечеството. От Хамбург

177

Анонимен

преди 7 години

Ето заради такива съветски изпълнения, санкциите срещу СССР 2 ще останат. А и как пък не стана ясно че главния екскурзовод е Путин

176

Анонимен

преди 7 години

До Стар наборЕх, наборе, наборе........Що не си пиеш простамола ами дрънкаш глупости?

175

Лъвско Сърце__

преди 7 години

САМО ТАКА ДЖАМИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗРОШЕНИ И ДА БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА СВЪРТАЛИЩЕ НА ТЕРОРИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. МИГРАНТИТЕ ВЪН, МИЛИЦИЯТА НЕ ГИ РЕГИСТРИРА, И ТЕ НЕ МОГАТ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ВСЕКИДНЕВНО.

174

Чужбинец

преди 7 години

На бас, че поне един роднина или приятел на всеки от протестиращите гастарбайтства.

173

Jihlava

преди 7 години

До до 218 от ГерманияИ в Чехия се инициира нещо подобно. Тези момчета се издържат от членски внос и от дарения от работещи като нас. Така че с чиста съвест ще отделя няколко стотин евро месечно за каузата им.

172

!

преди 7 години

Не обръщайте внимание на провокаторчето. То от това живее безсмисления си животец. Нали знаеш, че няма да си още дълго време анонимен, ид*отче. Това, дето го драскаш и под други статии също се следи и ти се пише на сметката.

171

Анонимен

преди 7 години

Пак селски изпълнения

170

до 218 от Германия

преди 7 години

Вие ме наведохте на мисълта да ПОДПОМОГНА движението Национална Съпротива материално. Благодаря Ви !!! Ще преведа още в понеделник за начало 3 цифрена сума Евро по сметката на Движението имам достатъчно средства и обичам България !Националното Движение Васил Левски и патриотите от Първа Шипченска Бригада ще получат също един превод за дрехи, обувки и т.н. Започвам да организирам и други и успели Българи родолюбци в Германия. Още веднъж благодаря за идеята !