28

make

преди 7 години

ке тражите байТошо по негово време за застрелян бежанец се даваше по 15 дена отпуска

27

Анонимен

преди 7 години

Вместо да приемем 700 000,по добре да изгоним един.

26

Циник до 33

преди 7 години

Пхахаха....първо се ограмоти...после се пробвай - това не ти хоремака селчо!

25

Анонимен

преди 7 години

До *** до 31За 20 години в Германия нищо не си научил. Същия селянин си останал.

24

Циник до 31

преди 7 години

Германия се пише с Главна буква - АНАЛфабет като теб - няма как да го знае! Аааа...да!Преместих го в другия крачол като прочетох блеенето ти!***! :-)

23

Анонимен

преди 7 години

До *** до 24Ама какво ме интересува колко пари имаш бе? Хахаха типичен булгаропитек ... ти германия си я виждал само на картинка в интернет. Пари бил имал ... смешен.

22

Родолюбец

преди 7 години

Кога най-после ще се събудиш от летаргичния си 72 годишен сън, народе? Кога ще проумееш, че от 1944 г. до днес изборите у нас се манипулират и фалшифицират, а управляващите не се избират от народа, а се назначават от юдео-масонската върхушка? Неслучайно големият Марк Твен е казал навремето, че "ако изборите решаваха нещо, отдавна щяха да са ги забранили!"Гласуването на изборите с друго, освен сопа, е престъпление! Вместо "избори" въстание!Всички на протеста довечера!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

21

Циник до 24

преди 7 години

Поредния умник! *** от 20г. живея в Германия...сигурно имам в пъти повече пари от теб! И обичам България (Родината ми мила) до смърт! Държавата *** е институция - ако ти не правиш разлика - аз ДА!

20

ДК

преди 7 години

Мерки ли? Ако това да си отвориш границата и само да регистрираш влизащите са мерки, здраве му кажи. Борисов и Бъчварова заслужават да бъдат обесени!

19

Анонимен

преди 7 години

До *** до 19Всъщност съм на 27 и нямам нищо общо с времето на БКП. Просто съм прекарал повече време извън тази *** и знам как изглежда една нормална модерна държава и народ който няма манталитета на овчар.

18

Циник до 19

преди 7 години

А такива , като теб са изкопаеми от времето на БКП. Личи си , че си си научил урока - че обикноненния човек нищо не може да промени ( може и да е вярно ) , но поне от самоуважение , човек трябва да опита! Какво конструктивно има в лумпенски коментари, като твоя??? Или се имаш за много COOL BABY??!!***!

17

Анонимен

преди 7 години

До 20Айде не ми се правите на големите битки, ясне сте ми всичките.

16

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникПет пари не давам за 13 вековната ти *** която 13 века всеки е лашкал както си иска понеже народа и за никав не става. На какво отгоре сте толкова горди нямам никаква идея.

15

защо

преди 7 години

Същата статия в Блиц я показаха за 3 секунди и я забърсаха веднага. Явно някой се обади, което ме навежда на мисъл, че има нещо вярно. Лустросват ни мислите вечер по новините за някакви избори с някакви циркаджии, а същественото го крият ЗАЩО?Вече ми се повръща от *** политически физиономии, които говорят глупости. На вълка врата му е дебел защото сам си върши работата, така че .....

14

Анонимен

преди 7 години

Шепа безделници седнали да протестират. Тез пишман патриоти да си намерят работа вместо да бришат улиците и да се чудят какво да правят.

13

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Без да съм Кейси или Ванга вече ми се изясни.В скоро време пада Мосул.20 000. 30 000 бойци ислямисти минават в Сирия С тамошните 20000. 30000 свалят Башар Асад нападат руските бази. И тя се започва Третата Световна. Мигрантите заливат Европа.Всичко свършва. Путин цар Папата и Европа ***.Обама последен президент.Америка от катаклизми и вулкани потънала голям процент. Хората живеещи над 2000м.може и да оживеят.Това са индианците на двете Америки непалците и някои *** по островите

12

Циник

преди 7 години

Много ми е интересно тези дето са ми "дислайкнъли" поста с какво не са съгласни?Или са от малкото ряз*ни пушки у нас, които могат да четат, и пишат!Ей така мърцина ще си иде 13 вековна България - с тиха революция на нахлуващите амуджи, и хабибита!Аз не искам да съм политкоректен - аз искам да съм честен!Между другото - по немска законова дефиниция - война - не е причина за даване на убежище!

11

АБСУРД

преди 7 години

РЕФЕРЕНДУМ

10

ДС

преди 7 години

20 Км Южно от Ямбол строят бежански център за 5000 души. АЗ КАТО ДАНАКОПЛАТЕЦ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН. БОКО ти мен пита ли ме ? Аз ти плащам да вземаш решения, които са добри за мен не за бежанците.

9

Анонимен

преди 7 години

Що се занимвате с глупости? От вас нищи не зависи. Безделници.