53

До varg

преди 7 години

Сега не си мий ръката цяла седмица, гордей се!

52

Krom

преди 7 години

Браво. Стиснаха си ръка и се в уста целунаха. Крайния губещ - нацията. Нацията да прави като вятъра. Важното е, стабилност - т.е. да сме угодили на всички чужди господари, а те щедро ще ни държат на власт. Доста гнусно.

51

Браво!

преди 7 години

България е на 13 века и половина, но никога досега не е имала такъв БВП както днес и никога досега не е била в толкова силни съюзи както днес.И всичко това до голяма степен е заради един-единствен български лидер - нашият генерал, г-н Премиера Бойко Борисов!Браво!

50

бургазлия

преди 7 години

Валери Симеонов клекна продаде се има вероятност да са му обещали министерско кресло след изборите при условие че подкрепя правителството.

49

Анонимен

преди 7 години

Какво го снимате тоя сикаджия. Не ща да му виждам муцуната на убиеца, освен на некролог.

48

Анонимен

преди 7 години

Само не попълвайте квадратчето "не подкрепям никого".По-добре не гласувайте.Вече се разбра,че тези гласове ще се броят за действителни.Не допускайте да ви изпързалят.

47

BURZUM

преди 7 години

Ба то няма да има история бе тоя бай *** ще я приключи...

46

Анонимен

преди 7 години

След пушилката: Мир и любов във власттаВъв властта има много любов. Но не е хетеросексуална. Обичат се. К'во да ги правиш. Разни там бисексуални, транссекуални и други такива. Това ни е властта.

45

Ооо времена

преди 7 години

М те ***,бе мамка му стара.

44

Браво!

преди 7 години

На мен още ми е трудно, само Историята един ден ще кажи кой е бил най-великият лидер на Третата българска държава - дали Стефан Стамболов или генерал Бойко Борисов.

43

до 35 Западноевропее

преди 7 години

И вечер ли се дрогирате ?.

42

Червеногорски

преди 7 години

Найден Зеленогорски от село Садовец, Долно Дъбнишко. Предал всички избиратели и партии, през които е преминал. За личната си изгода и майка си ще предаде. Лицемерие, подлост и некадърност. Този, който съсипа и унищожи Плевен и го превърна в руини, прогони десетки хиляди от града, докато беше кмет. Без никакви качества, с неистова жажда да е във властта на всяка цена, независимо с кой. Днес е с ГЕРБ, утре е против ГЕРБ, днес е с БСП, утре е против БСП, днес е с ДПС, утре е против ДПС, днес е с Патриотичния фронт, утре е против Патриотичния фронт, днес е с ДСБ, утре е против ДСБ и т.н. - в завис

41

izh

преди 7 години

Бат'Бойко удари с юмрук по масата и палетата подвиха опашки. Иначе купичката с манджичка може да остане празна. Мили родни картинки, но предвидими.

40

Анонимен

преди 7 години

Само преди няколко часа ви казах,че Трайчо Трайков и Каракачанов са троянските коне на ГЕРБ и не сбърках.Здраво са се вкопчили във властта и са готови на всичко за да я запазят.Не им вярвайте.Отново ще ви излъжат.

39

Анонимен

преди 7 години

Преди десет години, когато Сергей Станишев посрещна гербаджийте с поздрава: "Здравейте циркаджий", му се обидиха?!Ама е прав, много е прав!!!!!!!!!

38

Алекс

преди 7 години

Найден Зеленогорски е назначил за свой сътрудник в Парламента дъщерята на кмета на Плевен Георг Спартански - Цвета Георг Спартанска. Въпросната е на около 25 години и не се знае дали е работила нещо. Ако Зеленогорски не успее отново да се намърда в Парламента, най-вероятно Спартански ще му върне жеста като го назначи за зам. кмет, тъй като Зеленогорски е негоден за нищо. Оплели са се като свински черва.parliament.bg/bg/parliamentaryregister

37

Анонимен

преди 7 години

А нецензурният Радан така ли ще го оставите,какви мъже сте бе!

36

Браво!

преди 7 години

Браво!Велик лидер! Истински генерал!Колко кризи само реши по време на управлението си! През колко препятствия успя успешно да преведе държавата!Браво!

35

Анонимен

преди 7 години

И така 100г власт

34

Анонимен

преди 7 години

Някои тук наистина са *** на бсп, но някои не са част от никоя политическа простотия, а обикновени данъкоплатци от народа, които виждат нещата трезво и реално отстрани, след 2020 ще става страшнооо и дано този път има наказани, ама едва ли, всички ще са се покрили в дън земя. Ще има да го мъдрим, като гърците, ама мн по-зле.