138

анкетата

преди 7 години

не е реална

137

Борис Иванов

преди 7 години

Странно нещо се случва тук, чета коментарите и ми се струва, че за първи път ГЕРБ ще се сблъскат с истинската действителност. За съжаление и на тези избори ще избираме най-малкото зло. Аз лично бих дал гласа си за ген. Румен Радев, вижда ми се мъжкар, поне ще имаме президент, от който няма да ни е срам. Успех на всички, мислете!

136

Анонимен

преди 7 години

Искам ако от рас "Не подкрепям никого" спечели с 51% да се насрочат избори в които текущите кандидати НЕ участват!!!

135

Анонимен

преди 7 години

Ми гласувайте тогава за кремълските бандити,утре пак ще ревете ,че са ви окрали банка или ,че ракетоносителите им са сключили неизгодна сделка ощетяваща България.Избирайте или Еврпа или корупция,мнопол,деградация и кух национализъм-патриотизъм.Там където властта не може да предложи нищо за добруването на народа,там им се дава патриотизъм,национализъм ,параноя от лошият запад

134

Анастас

преди 7 години

Реално г-н Орешарски е доста висока топка за да е подценен. Ясно някой е платил да бъде потъпкан. Нищо, това е президента.

133

Че

преди 7 години

В момента т.н. "изборен" закон е един пълен Т**АК отвсякъде! Изключително слаб от правна, а още повече и от морална гледна точка ... и това се вижда от всекки, който има поне основно образвание!Много, много слаб закон, уязвим за атакуване в КС от всякъде! Пълна юридическа пор**нография!

132

Анонимен

преди 7 години

Най-малко пък за Трайчо Трайков,който лижеше з....ка на Бойко,докато не го изхвърлиха,а сега неговите хора от деформаторския блок управляват в коалиция с ГЕРБ.И понеже ще загубят още на първия тур,на 2-ия ако има такъб пак ще се лепнат за ГЕРБ.И за този човек ни карате да гласуваме.Да,ама-НЕ!

131

Анонимен

преди 7 години

Всъщност кандидатурите за президент са две,Трайчо Трайков и всички останали или сам срещу всички

130

Другаря Сталин

преди 7 години

Не е важно кой за кого гласува важно е кой брой гласовете...В нашия случай президент ще е който са решили от САЩ!

129

И рибар съм..

преди 7 години

Единият - *** цинтак на конци. Другата - *** крава с манталитет на прислуга. И двамата служат на едни и същи крадци и мошеници. А аз, за изборите ще ида за риба. Вечерта ще си седна под навеса на бунгалцето, ще си пържа рибката, посърбвайки ракийка от юзчето и замезвайки с туршийка. Биричката ще се студи в гьола, а извън навеса ще ръмоли тих дъждец, който ще ми отмие мътилката от душата...

128

Анонимен

преди 7 години

156,правилно.Вземайте парите щом ви ги дават и гласувайте за когото си искате.Но забравете за онова квадратче.Там е заровено кучето.

127

Анонимен

преди 7 години

Аз трета година съм се евакуирал в лошият ,видях как живеят хората,тука няма руска пропаганда и путинивизъм,за това ще гласувам за Трайчо Трайков,на България и трябва политик от дясното не руско пространство.България трябва да върви с Европа а не със мизерната ,смачкана ,бедна ,съсипана от санкции фалираща Русия

126

МАЙНА

преди 7 години

Костинброд 2 , тва ще е пак.

125

Анонимен

преди 7 години

Постояно съм сред хора секи втори ги плюе, е как вадят такъв голям процент аз не зная. Или за когото и да гласуваме значение няма квота кажат господарите от САЩ и Ес.

124

Анонимен

преди 7 години

По0-добре не гласувайте отколкото да си дадете гласа за "не подкрепям никого".Пак ще ви изиграят,повярвайте ми,добре ги познавам.

123

Че

преди 7 години

До Анонимен 158Задължителното гласуване не е причина да гласуваш---Не може такъв филм в правният мир- "задължително" гласуване. Няма как някой да те "задължи" да се интересуваш от политика, да разбираш от политика, че на всичко отгоре да проявиш това свое "разбиране", чрез "гласуване" ! Това е абсурд на абсурдите!

122

Че

преди 7 години

1. Формулировката "не подкрепям никого" не е коректна като израз! Трябва да е "не подкрепям предложените кандидати". Така както е формулирано "не подкрепям никого" е някаква "висяща", абстрактна формулировка2. Ами ако "не подкрепям никого", тогава защо да ходя стаичката... някой ще обясни ли?3. Ако приемем, че гласуването "за" някой от кандидатите е глас ЗА, а гласуването с "квадратчето" е глас ПРОТИВ, то идва резонният въпрос - а къде е третата възможна опция -ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ ? Явно - в къщи!

121

Анонимен

преди 7 години

В един саит имаше анкета за кпго ще гласувате. Посочвате и гласувате. Резултатите излизат веднага. Не знам алфа рисърч какво са проучвали, нов тпзи саит на първо място с 48 % излиза Трайков. На второ и трето Цачева 11% и Радев с 10%

120

Анонимен

преди 7 години

До 47830правилно, де да имаше квадратче ТЕРМИНАЛ 2

119

Asi

преди 7 години

само Каракачанов долу псето