162

Върбанов

преди 7 години

Скоро ходих на гости при приятели в Русия, учат и работят там. Прекарах близо месец и трябва да ви кажа че младите руснаци са луди по западната и американската култура. Повечето от тях не гласуват за никой или гласуват за Путин защото родителите им ги убеждават. Според тях Путин е скучен и не води страната към прогрес. Тенденцията е когато соц поколението си отиде, в Русия да се установят западните порядки и не виждам как този процес ще бъде спрян.

161

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"аз по толкова ги лющя на месец"Куци и сакати не се броят. Аз не праскам нещо, което не бих повторил и потретил. Явно си толкова зле, че дори и 6оклука не те повтаря, та се налага да ровиш за още и още ***, както подобава на един истински клошар. А моите 5 само на картинка ще ги видиш

160

Анонимен

преди 7 години

До До 206Ти никога няма да може да подбираш. Винаги ще обираш остатъците, които никой друг не желае. Има си и термин за това - bottom feeder - животно, което яде остатъците по дъното, останали от тия, които ловуват, изпаднало от устата им докато дъвчат.

159

Анонимен

преди 7 години

До До 200"Имаш проблем с потентността. Провери си нивата на тестостерона."Нямам проблем с потентността, ти имаш проблем с примиряването с ***. Колкото и да не ти се вярва, някой от нас сме достатъчно вървежни, за да подбираме ;) А ти шлякай куцо и сакато, понеже читавото нема да ти върже ;)

158

Мишо

преди 7 години

Същата статия може да се напише и в позитив на Русия и негатив на САЩ.Провокативна тъпотия не заслужаваща четене.Не Русия наложи санкциите и каква агресия в Украйна?Стига смях до дупка......

157

realist

преди 7 години

До ПАЯК.хапчетата вече са ти слаби.смени психиатъра

156

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Майсторът не подбира."Искаш да кажеш "cвинята не подбира" ;)Аз като човек подбирам - до 55 кила, хубава кожа, хубаво лице, хубави гърди, хубав *** - като барабанче ;)

155

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 196А ти тайничко се надяваш да излющи и тебе, нали палавнико?

154

Анонимен

преди 7 години

До тролгеносен ИЗНЕРВЕНИ СА ОТ ,,ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА ,,С 19 ТРИЛИОНА 702 МИЛИАРДА 122 МИЛИОНА ДЪЛГ .

153

Анонимен

преди 7 години

Остава само въпроса дали Бил ще носи рокли като сегашната първа дама Майкъл!

152

Анонимен

преди 7 години

Ако зад океана изберат мадам президентшата за президент, Бил ще трябва да стане първа дама! Това ще бъде съвсем по западняшки и в САЩ вече го лансираха! Остава само въпроса дали Бил ще рокли като сегашната първа дама Майкъл!

151

РККА

преди 7 години

Ако зад океана изберат мадам президеншата за президент Вова ще и прати скромен подарък....саксофон с отпечатък от червилото на Моника...

150

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Краварите са велики, но така и не можаха да извадят лидер като Путин.Кой ? Онзи със саксофона и свирките на Моника Люински ли ?Обонго ? Смях !Като гледам и новите двама претенденти Путин ще продължава да доминира на световната сцена.Голям е. Велик е ! Да се опълчиш срещу Новия световен ред и световния елит не е лесна работа.Путин го направи. Никой не може да отрече това.

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 186споко бре!! ко си се разпенил!??! ша са упущищ в гащтите и за смях ще станеш!! Ама ха!

148

Ганю

преди 7 години

Както казва народа " парата е*е фукарата" и ДОЛАРА вече е 1.72 лева за долар?!

147

Анонимен

преди 7 години

Дилемата между глобална ядрена война и доминация от ФАЩ е лесна за решение - глобалната ядрена война ще нанесе доста щети, но след няколко хиляди години всичко ще е 6, и ще отърве планетата от този неспособен на съжителство ***, познат като "човек", световна доминация от ФАЩ ще причини на света много по-голямо и много по-дълготрайно зло от ядрена война. Русия няма достатъчна военна мощност да премахне тумора ФАЩ, но има достатъчно ядрена мощност да премахне тумора "човек".

146

ВНИМАНИЕ

преди 7 години

Всеки трети билет от Лотария България Печели .Те са правени на машина и са с перфорация по дузина .Собствениците на магазини ги проверяват и слагат само Непечалившите .Като хванат първия печеливш броят два без печалба . За това са подредени и скъсани , искайте тези от чувалчето .

145

ля ля

преди 7 години

става все по-лошо!

144

тролгеносен

преди 7 години

Изнервен е Жужи, изнервен. Иска да блъфира и да играе "ва банк" ама не му се отдава. Можеш да блъфираш когато си спокоен и самоуверен. Да плашиш запада ........когато автомобилите и камионите ти се произвеждат по западен лиценз, "Аерофлот" лети с Боинг и Аербъс, медицинската ти техника е "Сименс", лекарствата ти са 90% пак от там..............мога да изброявам примери до утре. Наглост неимоверна, путинова....

143

Анонимен

преди 7 години

Америка показа на Руснаците какво е да живееш добре като държеше цените на нефта високи и руснаците отимаха пари станаха баровци но въшката като се наяде излиза на челото така постъпиха и *ете и сега ще видят обратната страна на медала и сами ще обесят Вовата