70

знайко

преди 7 години

На кво си ViP бе, че на разбрах?!

69

Mopcku_

преди 7 години

Що па да не може в МС да са коалиция, а в НС опозиция? То да не е едно време като при Тато закон за една единствена партия, изключваща възможностите за друга? Имат различно мнение - изявяват го! Доста нагло като изказване, показващо че е извън релси и съвсем не се чува кви ги дрънка.

68

мнение

преди 7 години

Докато всичко спокойно, т.е. Бойко не се чувстваше застрашен, той не се оплакваше от партньорите. Което означава, че са на един акъл. Сега усети малко разклащане и веднага се дърпа като ощипана мома. Да, ама продължават да са същите като реформаторите и цялата им ***...

67

Анонимен

преди 7 години

Borisov et pich.Miziturkite da mulchite

66

бай Петко

преди 7 години

А бе тикво, не по...бена. Твои ли бяха думите, когато беше в опозиция, че управляващите трябва да осигуряват кворум в НС ??? Чу ли думите днес на твоя глашатай Кр... че опозицията трябвало да осигурява кворум? За това и твоите "богоизбрани" депутати вече не те бръснат за сл...Опаковай си багажа и дим да те няма от България, иначе предсрочно ще те настигне народната ЛЮБОВ, но този път и болницата няма да те спаси !

65

анонимен

преди 7 години

Дойдохме си на думата.МУТРАТА се ПРОЯВИ!

64

Анонимен

преди 7 години

Борисов лоялен ли е към българските граждани с демократични разбирания,с избора за президент-Цецка?Лоялен ли е към нас,като обърна наопъки превъоръжаването с натовски,нови ,бойни самолети и се върна към старите,ремонтирани в Русия ,Миг-ове,като си затваря очите пред надутия дълг от почти милиард към рекетьора "Газпром"?

63

Анонимен

преди 7 години

Старите и прогнили тикви вече е време да отидат на бунището в Банкя

62

socialen

преди 7 години

Вместо на набутат слабоумния престъпник Цветанов в Панделата, дето му е мястото, СДСто взе, че го оправда. Тотални неадекватници! От митингите през ноември 1989 година са си такива откачалки.

61

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов отново плаши преименувалото се СДС, че пак никой няма да гласува за тях освен 100 реститутки от Центъра на София.

60

Анонимен

преди 7 години

Представям си какви ученички са били,,реформаторските" министри, Шефът им се е скарал, а те гузно са мълчали и подсмърчали, а после вкупом са се извинили, и са се клели във Вярност( предполагам Куневица даже е понечила да влезе под масата до Шефа, но там вече са били Лукарски и Москов, борещи се за,,царския жезъл") ха,ха,ха мишлета !

59

socialen

преди 7 години

Начело на Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Прокопиев, Кънев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство", беше турена една неграмотна личност, с нисък интелект.

58

Анонимен

преди 7 години

Боцко е прекалено страхлив да се откаже от властта. Отвън го чакат СИК, на които трябва да дава обяснения защо след като го вкараха в политиката се обърна срещу тях, другият, който го чака е Сретен.

57

край

преди 7 години

Кунава АЗ даавам и спирам кинтите учителите в зависимост от това дали ми се иска. ББЕ щом ви кефи да ви пасат, стрижат, доят като овци - гласувайте за НЕГО. Ръкопляскайте му на мъдростите. Смейте се на "смешките" Му. Даже и магаре за президент можете да му изберете като иска. Аз съм никъде.

56

Анонимен

преди 7 години

Кръглия зеленчук от Банкя чак ще ме разплаче , никой не обича вече тикви

55

з н а й к о

преди 7 години

И да знаете! Лошите деца, и собствените им родители не ги искат.

54

знайко

преди 7 години

Зщото съм специален, Хайдутино.И защото работя, колкото трябва.

53

jungle international

преди 7 години

Демократясахте,ли,бе?НЕ-ДА+

52

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са пътници,но изглежда още не го осъзнават.Опиянени от властта не си дават сметка колко са опротивели на народа.Причините са много и всички ги знаем.Да си пожелаем успех след ГЕРБ.

51

DO ДЕПУТАТИТЕ

преди 7 години

Ако сте Българи приемете Закон за Трафикантите на Бежанци - в Гърция е 25 години Затвор .Другото е т.ашак работа .