26

Анонимен

преди 7 години

Войната вече е към своя край,спечелена от Башар, народът на Сириясрещу ИД терористи, създадени от САЩ и подкрепяни от демократичния Западс цел да превземат страната, да поставят марионетно управлениеи частните компании да завземат ресурсите на странатада прекарат газопроводи и да печелят от износ на газ за Европа.Голяма работа, че разбиха страната, убиха сирийците.Това е само статистика за ционистите и демократите

25

Анонимен

преди 7 години

Терористите са финансирани от САЩ. Дори Хилари Клинтън го призна.

24

Анонимен

преди 7 години

СПОРЕД АСАД. СПОРЕД БЕЖАНЦИТЕ КОНФЛИКТА Е МЕЖДУ ИНТЕРЕСИТЕ НА СЛУЖБИТЕ МУ И МНОГО ДРУГИ В ДЪРЖАВАТА МУ.

23

Аарон

преди 7 години

Клоаката ФАЩ трябва да бъде унищожена!!

22

ts

преди 7 години

"Какъв им е проблемът с Русия? Това, че тя защитава правото си да казва "да" или "не". А Западът иска постоянно да се съгласявате с него."Точно в десетката. САЩ и ЕС за това си харесват Елцин и Горбачов, но Путин им е трън в очите защото отстоява руските интереси. Никой не осъжда САЩ, че си защитават интересите, но когато Русия го прави е агресор? Впрочем всяка държава, независимо колко е голяма, е длъжна към хората си, да отстоява техните интереси (вкл. и България).

21

Анонимен

преди 7 години

Асад е прав виновници за всичко са САЩ! Тяхното лицемерие и двуличие са водещи в света и в ООН!

20

Анонимен

преди 7 години

Мдаааа, съюзници са му Русия, Иран и ТЕРОРИСТИТЕ от Хизбула. Т.е. Русия е съюзник на терористи.

19

до 23

преди 7 години

Време е да ги обираш ти от българия....

18

Спиро

преди 7 години

Интересно,всеки бежанец казва,че ако не е било Руското присъствие в Сирия,до конфликт и война е нямало да се стигне. Този пък говори друго. Всичко май прилича на бай-Тошовия девети септември.

17

BURZUM

преди 7 години

Сирииците са 18/милиона напуснали са 3-4...

16

Анонимен

преди 7 години

TAKA NAPRIMER PUTIN DURJI TRUBATA NA GESTA.

15

НАТО-веца Радев

преди 7 години

като НАТО-вски генерал и US възпитаник заявявам: сатрапите като *** и Асад, ги чака съдбата на Чеушеску, Садам, Кадафи и др. подобни 95%-тови рейтингови мракобеси!

14

Анонимен

преди 7 години

NORMALNO E SALEJITE DA SA NA TESI, KOITO SA GI OTKRILI I NA TESI KOITO SA VLOJILI INVESTIZII I GI RASRABOTVAT , NE DURJHAVATA. SASHTOTO SAD DURJHAVATA NYAMA KAK DA SE PRAVI KONTROL NESTOI NIKOI VSEKI KRADE I LEJI. V SLUCHAYA TRUBATA E NEGOVA . BASHTA MU YA PREVATISIRA NA TUMNO. PRIMERNO KATO UNAS .

13

Един

преди 7 години

Батенце, не нам кой крив, кой прав, ама на теб не ти остана народ за водене. Всеобщо схващане е, че ако не ти останат хора не си особено добър лидер.

12

гошо тъпото

преди 7 години

всичко е петрол и пари. представям си ако боко "главата "открие петрол и газ в черно море каква ни чака

11

Путин

преди 7 години

Диктатори от всички страни... - съединявайте се...

10

Анонимен

преди 7 години

Защо в този сайт ежедневно се публикуват снимки и изказвания на военни престъпници и престъпници срещу човечеството?

9

Истината

преди 7 години

Какво представлява всъщност "Запада"?Той ни се представя като една монолитна структура,обединена от общи ценности и политика(клишетата на Плевела).Какво е реално?Пирамидална структура,на върха на която е Израел,под него САЩ,следват големите в ЕС+Канада и надолу дребосъка.Великобритания е с претенции да е редом до САЩ и може би има право,защото е втория е*вре*йски център след САЩ.Оперативните решения се вземат в САЩ и се свеждат по веригата,но фундаменталните-единствено в Обетованата земя!

8

Анонимен

преди 7 години

DO 5 HODI V SIRIY

7

88

преди 7 години

Ще ги отблъснат към Турция и от там в България.Ние пък ще им плащаме по 500евро.И ще ги поканим в къщи на масата .Може и в спалнята.а ?