48

Въпос до 48

преди 7 години

До Анонимен 48Те за това германците правят "Северен поток" две! Защото са прости да плащат на Газпром! Хахаха!

47

Въпрос

преди 7 години

До ДемократКак сама компания ще прави картел със себе си? Ти *** можеш да се скараш сам със себе си на този принцип, че и да се сбиеш! Сега дори сам ще го докажеш!

46

Хахах

преди 7 години

Че то всичките значи. Тези малките въобще ги не слагам, че пък там плащаш 7-8ст по-малко и ти сипват хем по-малко хем разреден ментак. И сега кво?

45

Васил Здравков

преди 7 години

Решението е похвално, но моментът на публикуването му направо смърди на корупция - 25 дни преди изборите. Делото в КЗК се влачи повече от 2 г. и можеше да се реши примерно на 10-ти май, а не на 10-ти октомври. ГЕРБ-аджийски номерца.

44

Анонимен

преди 7 години

Виждате, че Марешки беше прав, за картелите.Но се скъсахте да го плюете. Що неговата фирма я няма в списъка?

43

Анонимен

преди 7 години

Я че горивото е двоино скъпо само в бг *** кое е евтино караш по стардарт софииски в софия всички си мислят чее бг е из провинцията нее софия докато тия там не го разберат и след 100 няма да се оправим

42

Анонимен

преди 7 години

Я моем ви каем само: А добру утру!От къдя, накъдя ша ми са подигравати?

41

sf

преди 7 години

НИС Петрол е сръбска компания, дъщерна на крадците от "гЪзПром", "петрол АД" също!! Така че, от споменатите 6 вериги-3 са руски!! Т.е. РУСКИТЕ КРАДЦИ диктуват чрез Лукойл цените на пазара!!! А вие неграмотни русофили се биете в гърдите хилави и крещите колко много обичате руските кокошкари, ограбващи българския народ! ГЗпром и Лукойл са най-големите крадци и трябва както в Румъния ги удариха с огромни глоби и тук така да им го нахакат! Дано Боко има топки да ги смаже!!

40

Истината

преди 7 години

До реалистА аз мисля, че трябва да го направим. И нека българин не е повече дума, която е за някой, който не прави нищо за нацията си и държавата си, а е някой, който активно действа и направлява живота си.Всеки тука, който иска да направи нещо да напише във Фейсбука си "Аз няма да зареждам от бензинстанциите на горивния картел за месец. А ти?" И да обясни защо и че ще продължи докато няма солена глоба и не си научат урока. Почти нищо няма да ни коства и ще бъде поощрение за другите търговци

39

офгг

преди 7 години

То цялата държава е картел срещу народа си ,затова всеки гледа да се маха от тук.

38

реалист

преди 7 години

До ИстинатаМожем,но няма да го направим,защото сме българи.И затова половин България е на Запад

37

Анонимен

преди 7 години

И? КВО ПРАЙМ СЕГА? ПАК ПОД КИЛИМА ЛИ ЩЕ СЕ ЗАМЕТЕ И НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ?

36

Истината

преди 7 години

Защо не им спретнем една кампания "НЕ ЗАРЕЖДАМ ОТ ЛЪЖЦИ" за един месец, и да кажем че искаме да се извинят, да сложат конкуренти цени и да върнат всичко спечелено нечестно като глоба в бюджета. И ако не го направят, кампанията да продължи докато не го направят. Като им падне оборота с 70-80% дали няма да извият на умряло? Не можем ли да ги унищожим за нула време и да дадем урок на всеки който се опитва да печели незаконно на гърба ни? А?!?!? Можем ли?

35

Анонимен

преди 7 години

добро утро! това беше ясно на всички отдавна, и кво?! кво ще стане сега?!такова е положението и в много други сектори - при банките, при гсм операторите, защо нищо не се прави!

34

Krom

преди 7 години

До истината боли - направо като с пръст *. Ако беше Кувейт, може но не и тук. Тук *** ще станат крезове, чаветата им ще карат Мерцедеси, а нацията ще гледа тъпо. Защото са традиционно гъсти с руснаците. Нещо друго?

33

Зайо Байо

преди 7 години

Чл. 100. (1) Комисията налага имуществена санкция в размер до 10 на сто от общия оборот за предходната финансова година на предприятие или сдружение на предприятия за:1. нарушение по чл. 15 или 21 от този закон или по чл. 81 и 82 от Договора за създаване на Европейската общност;Само остава да се приложи законът !

32

Анонимен

преди 7 години

До истината болис провала на Южен поток, лиши вас и децата ви от нечуван просперитет за стандартите на България!!лиши ни от възможността да плащаме 30 години пари на Газпром ли? Я дгд

31

Истината

преди 7 години

Стига сте го мислили, какво ще направят политиците, полицията и съдията. Сигурно нищо. Ама дано да греша и да си свършат работата. Въпроса е какво ще направиш ти БЪЛГАРИНО?!?!? Защо не спреш да зареждаш умишлено от тези вериги за гориво. Ти БЪЛГАРИНО можеш да направиш толкова много, че в бъдеще да ги е страх от тебе и да те уважават като клиент. Ще го направиш ли е въпроса или ще мрънкаш само?

30

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да поскъпне петрола, никога няма да спрем да шофираме, защото в България това да си ШОФЕР е равносилно на СТАТУТ. Ние сме НЕПОБЕДИМИ, ние сме ОБГАЗИТЕЛИ, ние сме ШОФЕРИ!!! МОТОРНИ ПЕСНИ!!!! УРРААА!!!

29

реалист

преди 7 години

НАЙ-ЛОШОТО Е,ЧЕ ОТ ТАЗИ НОВИНА НИЩО НЯМА ДА ПОСЛЕДВА,ЗАЩОТО СМЕ УНИКАЛНА ДЪРЖАВА