78

Пламен

преди 7 години

Ако някой иска да помогне от чужбина, ползвайте trаnsferwise първият превод е безплатен и парите пристигат на следващия ден, и не давате излищно за превод. Реално превеждате парите по сметка в същата страна в която сте а transferwise превеждат от сметка в България. Ползвам ги повече от година... не е реклама а помощ.

77

Georgi

преди 7 години

И от мен! Успех!

76

Karani

преди 7 години

До: Ина По доло както обещах направих превод от Германия , мисля до седем работни дни ще са му в сметката .Надявам се до тогава да не се закрие сметката.

75

Ина

преди 7 години

До 82: не, не е измама, познавам Стоян личноДо 85: за организиране на SMS дарителска кампания трябват 3 седмици след представяне на всички документи, тоест не е опция на този етап (Стоян трябва да постъпи в болница след по-малко от две седмици). Нека който може да направи превод сега, мащабна дарителска кампания, включително с SMS, ще се организира, когато поставят точна диагноза и определят какво лечение е необходимо

74

Анонимен

преди 7 години

До DMS СТОЯН до 82Няма ли опция за събиране на пари с SMS-и?

73

DMS СТОЯН до 82

преди 7 години

Не това не е някаква измама.Много благородно е това което и ти изкаш да направиш. Не се притеснявай.Помогни на Стоян.

72

Анонимен

преди 7 години

Явно, че Нзок не е достататъчна, при това бйджетът й се гласува от Парламентарджиите.Явно ситият не вярва на гладния

71

Въпрос

преди 7 години

Здравейте на всички.Аз също искам да помогна и ще пратя парички.Искам само да попитам дали това не е някаква измама и да пращаме пари на вятъра?Има ли някаква неправителствена организация или някой да докаже,че това е истина (извинявам се предварително ,но нямам Фейсбук)?

70

Анонимен

преди 7 години

Кой ли има ингерес да се бави вторият стълб- допълнителното здравно осигуряване.Докога ще се режат пари за здраве по Нзок, а хората ще се лишават от скъпоструващо лечение.Всеки няма парите на наркопласьор N1, за който медицината направи чудеса.

69

1

преди 7 години

В коя болница е този мъж ?

68

Krom

преди 7 години

И от мен. Колкото имах възможност. Не е много но пък, виждам, че не сме малко. Ще се оправиш. Дръж се момче. Ще се молим за теб.

67

Edin ot mnogoto

преди 7 години

Дръж се момче. Ще се оправиш, напук на НОИ, здрадвни каси и некадърни лекари.И аз пуснах каквото мога, пък дано този отгоре даде спокойствие на душата ти и бързо оздравяване!А иначе нормално да абдикират институциите. За дупе-тати за скъпи коли се намират пари, за ония бронираните лимузини по 3 милиона се намериха пари веднага.. А за това момче и не многото като тях..?

66

DMS

преди 7 години

Чудо,Хора.За парви път тука няма хейтъри, злобари и комплексари.никой с никои не се кара и не се плюе. БРАВО. Всички са обединени от една кауза. И най важното, помагат реално, ане само да приказват и да философстфат.БРАВО БЪЛГАРИ. Нека винаги така да показваме че сме добър и състрадателен народ. БЛАГОДАРЯ , ВИ ЧЕ ЗА ПЪРВИ ПАТ СЕ ЧУВСТВАМ ГОРД ДОКАТО ЧЕТА ТУКА. ЖИВИ И ЗДРАВИ :)

65

СЕГА

преди 7 години

Който може да помогне на човека. Помогнах и аз. Срамно е не за него, че иска помощ, а е срамно, че се чувства безпомощен. Дано се оправиш и да можеш да отгледаш едно щастливо мъжко момче. Успех, Стояне!

64

Край

преди 7 години

А да си дадете сметка че България е в т.н. златен милиард на сравнително добре нахранени, облечени, подслонени и ЗДРАВНО обгрижени хора по света. Не са така останалите 5-6 милиарда. И ако мислите, че всички болести се лекуват с пари явно сте по-умни от Стив Джопс и милионите отишли си от този свят милионери и милярдери.Наивността и инфантилизма са чаровни до време... после са си глупост.

63

popa

преди 7 години

До redordeadна мен ми взе 1левче за трансфера при онлайн, стана за 5 сек.

62

popa

преди 7 години

и аз дарих , дано да му помогнат и олекне на човека

61

Срам

преди 7 години

До КрайВие поставяте България редом то тези страни? И обяснението трябва да ни успокоява?Ако наричате плюене показването на реалността в България, то жал ми е за Вас!А що се отнася до " ...а може и тази скоро да не е наша...", родината, държавата и всичко свързано с тях, с хората, с хубавия живот...за него се воюва, с постоянство, убеденост, желание, воля.Не се пише само по форумите. Ето защо нашите герои са давали живота си!За България, каквато трябва и може да бъде!

60

К

преди 7 години

И аз преведох. Хора, в ДСК е безплатен превода, защото сметката е дарителска! :)Няма такса!!!

59

Един

преди 7 години

Колко жалко наистина. :( Имаш от мен скромните 50лв. Вярвам, че ще се оправиш, не се предавай!