77

Анонимен

преди 7 години

До 78 Ти най-вероятно си платено ***, но щом така си се принизил твоя воля. Сега, всички българи разбрахме, че родителите на Бокова са "мръсни", "долни", "гадни" и прочие комунисти, само че никой нищо и никъде не каза за миналото на родителите на Георгиева. Да те питам, нея пролетният щъркел ли е донесе? Наистина ли си мислиш, че нейните родите ли са били обикновени хора от народа, които са работели по нивите или в заводите?! За справка, майка и е била член на БКП. Сам си провери в архива.

76

НАТО-веца Радев

преди 7 години

като НАТО-вски генерал и US възпитаник ви казвам: ПОБЕДА братя кремълци, победа ... вече ще ни дават по 37 стотинки на поуст, 37 стотинки суха пара (не важи за АТАКА-исти) понеже те взимат от няколко места, за тях 4 стотинки ..... победа,

75

Анонимен

преди 7 години

Кристолевка е една жалка пионка, хората които я издигнаха пък са още по жалки изтривалки!

74

не бойте се

преди 7 години

На малкия Бойчо днес му сменят памперса и го къпят,щото е изцапан с кафява субстанция до ушите,но утре, ще е във форма и,ще има лъжи наред.

73

Минаващ

преди 7 години

Оставка на Борисов!!! Гафовете вече са прекалено много! Сигурен съм , че ако Борисов не беше оцапал нещата днес Бокова щеше да бъде избрана!Борисов , не те е срам за тези долни игри! Засрами се и най-малкото се извини!

72

Некъф луд

преди 7 години

Е как е герберчета, май интригата ви не мина. Балъците дето ви вярваха поприсвършиха. Хайде сега се хванете за палците че ви чака и хубава загуба на изборите.

71

Кирил Софийски

преди 7 години

Сбогом Сталинке ! Няма да ни липсваш !

70

Анонимен

преди 7 години

Според това как се избира кандидата за шеф на ООН, Ирина Бокова е втора на последното гласуване, втора беше и на предишното гласуване. Само Ирина Бокова беше реална конкуренция на Гутериш, но всички видяхте какви ги натвори ГЕРБ с Кристалина Георгиева.

69

Анонимен

преди 7 години

Кристалина по-добре да се покрие за няколко години, примерно за 100 години.

68

Анонимен

преди 7 години

Скоро ситуацията ще стане много напечена. Орбан се е заинатил като магаре на мост, и другите вече почнаха да му пригласят и най-вероятно в близките месеци, а може и седмици да започне заселването на България с мигранти, тогава ще настъпи хаос като ни нагресат 1 или 2 милиона. А Бойко ако е умен ще използва сега ситуацията с провала на Георгиева и ще подаде оствка, така ще си спести огромни неприятности и високо кръвно през следващите месеци когато почне заселването.

67

Анонимен

преди 7 години

Има ли толкова нагли политици някъде другаде по света? Защо ги търпим все още?

66

Анонимен

преди 7 години

Безсрамно нагла! Цяла година рие да се случи точно това! ОСТАВКА! Ние Комисар нямаме - от днес!

65

Боко е предател!

преди 7 години

Ако Бокова наистина е втора, Боко трябва да подаде оставка на минутата. Скандалите около Бокова могат да се нарекат само с едно име: НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

64

Анонимен

преди 7 години

От сутринта 10 статии за Георгиева. А за Бокова ще напишете ли нещо?

63

Бай Благой

преди 7 години

ОТ десет кандидати на девето място......., ама за това мълчиш. Е, и ние ти благодарим за резила. За този пост само пари не стигат (покровителстване от богатите), трябва и акъл....!!!

62

Анонимен

преди 7 години

До що ги ручахме жабета"Оказва се, че бяха "похарчени" и двете ни кандидатки,"Да, ама не. Бокова е на второ място и най-вероятно ще бъде заместник председател на ООН - втория човек в организацията след Гутереш. И при това абсолютно сама гопостигна като частно лице без да я представя нито една държава. А на представителката на България позорно и биха шута.

61

78

преди 7 години

Кристалинка беше последна, Бокова - втора. Какъв българин си ти?

60

6

преди 7 години

И аз ще гласувам за Радев. Не защото мисля, че БСП са нещо различно от ГРОБ, а просто защото искам този пехливанин Боко да бъде свален от власт и да бъде разследван. Унищожиха България тези некадърници от ГРОБ. Сега и талибаните искат да пуснат в България.

59

Българин

преди 7 години

Г-жа Кристалина Георгива изми срама на България - да има кандидат за председател на ООН една комунистка като Ирина Бокова. А в живота и в спорта е така - победи и загуби, веднъж печелиш, веднъж губиш. Г-жо Георгиева, българският народ ви подкрепя и ви пожелава успех в кариерата на политик от световен ранг.

58

що ги ручахме жабета

преди 7 години

Цялата история се оказа жалка и унизителна за България. Не съм фен нито на Бокова, нито на Георгиева, обаче, ЗАЩО беше този фарс, тази излагация. Оказва се, че бяха "похарчени" и двете ни кандидатки, а най-вероятно това е решено и предварително. Кой, какво и на кого е обещал, за да се вкара Георгиева в последния момент. Къде е интереса на БГ в цялата история. Защо се допусна да ни ползват като изтривалка, за кой ли път.