30

Анонимен

преди 7 години

А ако не беше сниман с Бойко, щеше ли, да има наказание?

29

До 27 Даниел

преди 7 години

Питаш какво искам от КАТ ли?!Ами искам КАТ да работи, както закона изисква от КАТ.Искам при всяко нарушение, нарушителя неизбежно да бъде наказан за него и хората осъзнавайки това, да спрат да правят нарушения. Колкото да съд, присъда и т.н. много малко от нарушенията по пътищата са за съд, а ако няма ПТП, на практика никога не се стига до съд, но тогава и санкция от КАТ няма, защото КАТ спи и не работи.

28

Темида

преди 7 години

Лобита които да искат леки наказания на пътя.......Бхаххбахбахабахбахабхабахабахабхабахбахаабахбха виц след виц....да се направят лобитата явни като в САЩ

27

Анонимен

преди 7 години

Като шофьор и с доста познати в МВР мога твърдо да кажа- КАТ не съществува. Преди имаше дейност, но сега с бягството на служители от него и с връзването на ръцете му от ЗАНН и други поднормативни актове той е безпомощен. Говорил съм с доста от тях и те са ми разказвали с болка как им е невъзможно да работят, а ако накажат някого акта пада в съда. Няма да говоря за колите им-по на 200-300 000км. Отидете в КАТ Русе на 2-ри етаж и вижте,че в последните 20г. там не е купен дори един стол.

26

Къде спи КАТ?

преди 7 години

Докато КАТ не запчоне да работи, все така ще бъде. Няма никаква полза, че след като стане катастрофа КАТ се появява след няколко часа да пише актове. КАТ трябва да заработи и то превантивно, така че никой и да не помисля да нарушава правилата, както са го направили отдавна в нормалните държави. В това е огромната разлика между България и нормалните държави. В България КАТ пише актове след катастрофите (и то невярни), а в нормалните държави техния КАТ работи в посока катастрофи да не се случват.

25

КАТ

преди 7 години

А кой спря камерите за скорост по тази магистрала, Орешарски нали?

24

Мачкай, Бойко!

преди 7 години

Ще гласувам и за Цецка, щом трябва, за да може Бойко да изрине *** от тези Авгиеви обори.Видяхме какви я свършиха интелигентите с по няколко висши. Сега виждам, че Пожарникаря може повече от тях.Мачкай, Бойко!

23

Мачкай, Бойко!

преди 7 години

Добре, че е Бойко Борисов, че да се случи нещо добро в тази опоскана от комунисти и посткомунисти държава! Той естествено не може да огрее навсякъде, но поне опитва, за разлика от другите преди него.преди ревяхте, че пътищата били лоши, сега ревете, че били твърде добри и карали твърде бързо по тях. Ревете за какво ли не, докато в същото време продължавате да си хвърляте *** през прозореца върху главите на играещите отдолу деца.Е, ***!Мачкай, Бойко, комунистите!

22

Даниел

преди 7 години

До Къде спи КАТ?Какво искаш от КАТ в случая ? Има протокол от тях => установили са нарушение и са съставили протокол. Вината е на съдебната система и евентуално в някоя вратичка в законите. КАТ и МВР не могат да те вкарат в затвора, това го прави Съдът, ако обвинението на Прокуратурата издържи в съдебна зала.

21

д

преди 7 години

Явор Нотев обаче спаси Максим Ставийски .Нотев е недосегаем адвокат на мафията .

20

скучно

преди 7 години

Скоростта позволена от закона е много висока,трябва да се намали.Ники Терзиев не е последният убит от кола,другото лято пак ще има блъснати деца,прегазени баби ,смачкани шофьори,претрепани байкари и така нататък.Сами си ги убивате като не понижите позволената скорост,чакате следващата жертва и нищо повече

19

Къде спи КАТ?

преди 7 години

А къде беше КАТ през това време, когато онзи е шофирал с 220 км/час? Нали се сещате, че той е шофирал така защото е бил сигурен, че КАТ не работи. В този смисъл 99% от катастрофите и нарушенията по пътищата са пряко следствие от факта, че КАТ в България не работи.

18

Анонимен

преди 7 години

Убива жена на пешеходна пътека. Условна присъда. После убива дете. Пак на свобода. Народеееее?????

17

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е взел петдесет милиона долара подкуп по сделката Виваком алармираха руските медии.КОГА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ЩОМ НЯМА КОЙ ДА Я СЕЗИРА И ВСИЧКИ СА СЕ СНИЖИЛИ ОТ СТРАХ ?КОГА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА И ЩЕ ИЗИСКА ОТ СЪРБИЯ ДА НИ ПРЕДАДАТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ТАКА КАКТО БРАЗИЛИЯ ОСВОБОДИХА НАРКОТРАФИКАНТА БОЕВСКИ,ТАКА КАКТО ВПРЕГНАХА ВСИЧКИ СТРУКТУРИ НА ДИПЛОМАЦИЯТА И ОСВОБОДИХА ОСЪДЕНИТЕ НА СМЪРТ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ.

16

Анонимен

преди 7 години

и защо само за смъртта защото го приема лично понеже има снимка с него а останалите загинали и премазани по ремонтираните пътища останалите които като че ли карат самолети за тях има ли закони

15

Факт

преди 7 години

Изключително погрешно е да се налагат несъразмерно по-високи наказания за катастрофите по пътищата, вместо да да се работи в посока тези катастрофи да не се случват. В България обаче е така - нека загине някой, за да може после да наказваме виновния шофьор възможно най-строго, от което полза за никого няма.

14

Анонимен

преди 7 години

вчера лъжи днеска пак тоя човек няма спирачка // царя на лъжите

13

Анонимен

преди 7 години

Борисов не е съдия за да обещава такива работи. Той е обикновена МУТРА която по някаква случайност е начело на държавата

12

Анонимен

преди 7 години

Добре де, каква държава е това, щом прокуратурата ще се сезира заради лично познанство и снимки на плажа, а не заради престъплението само по себе си? Не трябва ли това да става във всеки случай, без значение коя е жертвата? Ами ако момчето не се беше снимало с Борисов, какво щеше да стане? Нищо ли?Каква съдебна система е това изобщо?

11

Анонимен

преди 7 години

Този ГАЩНИК мисли само за себе си и за никой друг.Това са само ПОЗИ, нито му пука за убитито дете, нито за роднините, нито за закона, а най-малко за обществото.Този мисли само за собствената си КОЖИЦА.