236

Анонимен

преди 7 години

Тоа пък " Левицата "

235

до 305

преди 7 години

Имам хубава домашна ракия. Да ти пратя две кила, да е по-сигурно, че ще вдигнеш самолета? Щото едно е да я гледаш на снимка в костюмче, друго е да я помиришеш на живо.

234

ДС

преди 7 години

Боко обеща - "загубим ли изборите за президент, правителството подава оставка". Всичко е в наши ръце. А той сега ни даде силен коз - Тцетцка.

233

koko

преди 7 години

Horaaaa niama li nakraia da kajem stiga tolkova i da se vdigame , podludiha ni tezi maimuni

232

Цв.Цв.

преди 7 години

Не е важен кандидата, важно е кой брои бюлетините!

231

Анонимен

преди 7 години

Сега ставам,сънен съм..кои са тези момчета от снимката ??!

230

боян

преди 7 години

това е подмолен ход на биби да се отръска от въшките рамадан и пръмова - цеце никой няма да я избере, следва оставка на правителството и нови избори.Митьо Пищова президент!!!

229

Анонимен

преди 7 години

Тая дори и свръхлумпенизираните избиратели на герп не я дишат! Какво остава за нормалните и образовани хетеросексуални хора?????? Тази жена ако осъзнае какво морално и физическо падение представлява, вероятно би се самоубила мъчително.

228

se

преди 7 години

Ха ха ха какво падение на ГЕРБ! Та нали *** утепаха дедо бря! А какво стана с лустрацията въ? Е ГЕРБ ЯВНО НЕ ИСКАТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО! Е ми ще спечели някой друг което е по добре!

227

Българина

преди 7 години

Какво падение управляват ни бб цц и цц. Само боцане, цоцане и цъкане

226

Американ

преди 7 години

ГЕРБ си изпяха песента. Бойко стана прекалено послушен вече в ущърб на националния интерес. Всъщност той вече е машата на Марелката и подобните и в мерака им за бързо ( и назорено ) унищожаване на националните идентичности в Европа. То и наплива на тарамбуките им е добре дошъл в това отношение.

225

един

преди 7 години

Боже, какъв голЕм смЕх...Трудно е да се повярва дори. Няма бъдеще в тази ***...

224

Анонимен

преди 7 години

То и Роско Плевналиев си мислеше така,НО се оказа най-нещасния и некадърен президент,който сме имали.То в ГЕРБ само *** и нямаш абсолютно никакъв избор

223

Анонимен

преди 7 години

Цецка президент и главнокомандващ армията, Бъчварова полицията, Кунева вице......цирка в държавата е пълен! Какво става, Боко напълно е изтрещял, това е държавата на Ботев и Левски а не театър!

222

смЕх

преди 7 години

При такъв премиер тая тетка ще му е лика прилика и двамата членове на БКП и двамата настоящи *** на новите си господари.

221

Извинявам се за..

преди 7 години

..повторното включване от ЕнгланД:) Мили хора! Не се надценявайте като единици и не подценявайте вашите господари като манипулатори!.. Измислено и нагласено е поне от пролетта :) Вариантите отдавна са проиграни. Всичко е пресметнато :) Простое вас ви включват ей сега :) Приемето го, това ще ви е президента. По-добре си направете изводите. И ако можете да спасите родината опитайте. Бъдете умни :)

220

Анонимен

преди 7 години

И да ви се види грозна все едно - това ще ви е президента! Нищо не зависи от вас, за когото и да гласувате пак ще ви измамят :) Тези неща се решаават в западните посолства :) поздрави от Енгланд :)

219

Анонимен

преди 7 години

Коя е тази крава ?

218

Анонимен

преди 7 години

"Цачева уверена: Имам качества, подходяща съм за президент.""Кристалина Георгиева за поста в ООН: Ще покажа умения и решимост."---Къде ги намира тиквата тия кадри, бе! Все такива "уникални", както казва банкянската магнолия.Уверени в способностите си ... Но, с някои категории индивиди е безсмислено да се спори ...

217

Kiril

преди 7 години

Великана на нацията пак се скри под под полата на жен..Но него го боли за това..200000000 милиона как звучи ?!?