11

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

КАТО БЪЛГАРИН СЕ СРАМУВАМ ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ГЕРБ...

10

Анонимен

преди 7 години

До герб предателиДали ще изберат българин/българка за председател на ООН не е от значение. От значение е да имаме достоен кандидат. Бокова не е такъв. Бокова е достен кандидат само за Русия.

9

77777

преди 7 години

Да се пробутва Кристалина Георгиева си е резил отвсякъде. Ирина Бокова е компромисният кандидат, който отговаря на всички условия.

8

Анонимен

преди 7 години

До до 2Бокова я издигна Орешарски - сламеният премиер. Издигна я в края на мандата си без кабинета да има реална легитимност.

7

герб предатели

преди 7 години

Да излезе вожда на племето ГЕРБ и да каже кой от вън му нареди да провали България за ООН,защото е ясно че след този резил нямаме шанс!

6

Анонимен

преди 7 години

Отвратен съм от гнусната корвенска игра за сметка на България. Алчност, неадекватност, интригантство, липса на елементарно национално достойнство, примитивен слугинаж! Това е поведението зад К.Г. И нейното също!

5

Факт

преди 7 години

Ирина Бокова е издигната от България и затова остава в надпреварата. В ООН няма *** ми - дойди ми, на каквито са свикнали ГЕРБ и сие.

4

шоу

преди 7 години

Станахме за смях в целия свят с предателството на ГЕРБ,вече всички знаят що за държава сме....

3

Реалист

преди 7 години

Реалността е, че Ирина Бокова е единственият кандидат, който има реални шансове. Тя е жена, представител на източна Европа и е работила на висок пост в ООН. Няма друг отговарящ на тези условия. Кристалина Георгиева не е работила в ООН и не отговаря на това условие. Разбира се тези услвоия са неофициални, но вероятно ще се спазят.

2

Анонимен

преди 7 години

България има двама кандидати, а Русия - с един повече.

1

Анонимен

преди 7 години

Един има - Кристалина.Бокова е кандидат на Путин.