10

Анонимен

преди 7 години

Има от най-хубавото и на нашия пазар, но не е 2 кинта бурканчето.А българинът масово купува евтина храна в големи количества. И, съответно, е дебел и предразположен към инфаркт.Давам ти пример: най-масово купуваната бира е в ПВЦ, при положение, че на пазара има разкошна бира откъде ли не. Нооооооо, не е по левче литъра.

9

Анонимен

преди 7 години

До 7Този БДС ако си мислиш че се уважаваше... По бригадите едно време масово се брусеше плода - зелен, презрял, развален - нямаше значение - важното беше да се покрие обема. От там това нещо се товареше за братюшките. Но и братюшките не ни оставаха длъжни - даваха ни тракртори със същото качество на което им изпращахме плодовете. За танковете и другите оръжия казваха че е било същото, но не съм в този сектор и не мога да потвърдя

8

бла,бла

преди 7 години

Рядкост е баба ти, почти на всяка лютеница пише модифицирано нишесте или скорбяла, явно си купуват от 5 лева бурканче и не са виждали. Вместо най-хубавото да е на нашия пазар, ние най-долните продукти ядем...

7

морски

преди 7 години

Олинклузив туристите не се оплакват.Плюскат колкото си искат "на корем".Повръщат и пак ядене и пиене до откат.

6

Анонимен

преди 7 години

Гадните комунисти, защото милееха за народа си, въведоха БДС за храните, който сега никой не му изнася да прилага. А добрите капиталисти просто трепят хората като талибани с отровите си.

5

Извънземен

преди 7 години

Аз затова си я правя в нас лютеницата. Пипера е собствено производство, доматите, морковите и патладжана. Всичко си отглеждам и си правя лютеничка за зимата. Твърдо отказвам да ям това което продават в магазина, по простата причина че аз искам да ям лютеница а не картофено пюре. Ако искам картофено пюре, отивам в мазето и си вадя картофи (пак собствено производство) и си правя картофено пюре или картофена салата. Хора, купувайте къжи с двор, така ще видите разликата в храната. Сейте и яжте....

4

бай иван

преди 7 години

Като искате без нишесте 4 лв. е буркана в магазина. Да скъпичко е, ама пък и никой не ви кара на сила. А на който не му се дават винаги може да си забърка една лютеница, нищо че пак излиза 4 лв. буркана.

3

Вуйчо

преди 7 години

За лекарства да са им спестените с нишесте пари.

2

Анонимен

преди 7 години

хубаво признавате, че е наблъскано с нишесте, но ... защо не се казва докрай истината, която е отразена и на етикетите - нишестето е "МОДИФИЦИРАНО", т.е. направено е от "модифицирана" изходна суровина, т.е. от ГМО !!п.п. И защо цените на истинската лютеница, предназначена за вътрешният пазар, трябва да е същата, като тази, която е за износ?? Вътрешната цена, трябва да се избива навън, а не да е обратното!

1

оффг

преди 7 години

Зада пише на етикета лютеница нетрябвали да покрива станндарти за лютеница или пак държавата си мълчи за *** които разрешавА да се предлагат на народа.КАТО НЯМА ДЪРЖАВА ЩЕ МЪЛЧИ.