102

Боби

преди 7 години

До 134 131Защото версията е толкова съшита с бели конци че няма до къде ето ГЛУПАВИ МОМЕНТИ1. СОУ Бук-М1 дефилира през целия донецки окръг през деня минимално маскирана, даже спира почти в центъра на Донецк и се дислоцира не там където са боевете или не за защита на ДОНЕЦК а в полето на Юг дето няма нищо2. Записани са телефони разговори и засечени телефони по съответни кули(подслушване се прави само с ПРОКУРОРСКА ЗАПОВЕД МИНИМУМ - знаели са кой да подслушват ???)

101

133

преди 7 години

Ми умен съм, щото в професията си използвам точно юридическият въпросКой има иматерес от извършването / неизвършването на едно действие/ бездействие! Ти , като си много умен, от какво се издържаш- от платените проруски коментари, нали- и не упражняваш никаква друга професия и се водиш трайно безработен! А аз плащам данъци, част от които отиват и за теб- за твоите помощи за безработен, които получаваш от бюрото по труда..

100

134

преди 7 години

Що не четете статията? ...Ракетната система "БУК", използвана за сваляне на самолета, е изстреляла една ракета от село Первомайск и после е била върната в Русия, казаха ПРОКУРОРИТЕ на пресконференция в холандския град Нювегейн.... От кога всички руски политици станаха руски прокурори, че да знаят и могат да разследват повече от обикновените прокурори, м?

99

Боби

преди 7 години

До 133Какво е доказала Комисията бре умнико?Свален е еди къде си. Това вече всички го знаят и никой не го оспорваРазпаднал се е на еди колко си големи парчетия на 3 основни местаКутиите са наред и не са манипулираниИ след това се почват приказки - Анимационен филм как ЕДНА огнева машина от комплекс БУК дефилира (забележете МИНИМАЛНО МАСКИРАНА, ПРЕЗ ДЕНЯ, ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДОНЕЦКИ ОКРЪГ) по пътищата даже спира в центъра на Донецк. След това се разполага къде? не близо до боевете да сваля шурмовици

98

Боби

преди 7 години

До Анонимен 132Много си уменако са го свалили сепаратистите то те са виновни - сепаратисти има заради Майдана - Майдан има частично заради 5 милиарда $ САЩ помощ за радикалите в УкрайнаМислиш ли че САЩ ще платят един долар обезщетение на роднините на Убитите заради споделената си отговорност? Не нали? Те даже няма да признаят че техните действия са довели до ситуациятаЕдно нещо за размисъл Янукович му изтича мандата след 13 месеца(считано по времето на Майдана) защо 5 милиарда $ за преврат

97

До 130

преди 7 години

Не четете внимателно- разследващата комисия е доказала доста неща. На руската пета колона, рускоговорящите и руските граждани в България обаче това не е изгодно;) Да не говорим, че следващият път, когато видим руски знамена да се веят на митинги в България, ще знаем, че те не са издигнати от бг. граждани, а от руски граждани- собственици на имоти в България и от 3ма руски депутати от държавната им дума, които имат имоти в България...

96

Анонимен

преди 7 години

Естествено е, че руснаците ще лъжат, мажат и ще отричат- ако си признаят, това значи милиарди евро обезщетение за жертвите да излязат от руския федерален бюджет и да отидат у роднините на жертвите, а това ще е срив на руския федерален бюджет и може да доведе до хиперинфлация в русия. Отделно- признанието на русия би означавало, че тя е извършила военна агресия в Украйна. Кой ли обръща внимание на на***каните руснаци...

95

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев да каже най-добре за хибридните войни. Той много ги разбира

94

за протокола

преди 7 години

"потвърдиха" е мооого различно от "доказаха"!:)

93

Анонимен

преди 7 години

Не бе, не е умишлено. Те ей така са си простреляли, пък той самолета се е нахендрил на ракетата. Без да искат.Колко трябва да си малкоумен за да повярваш, че е без да искат?

92

Ха- ха- ха

преди 7 години

Защо новината бе смачкана пусната в късните новини, след като още от 16 часа вчера заключенията бяха пуснати в мрежата? Хибридна война водена от русофилската медийна клоака в действие.

91

Анонимен

преди 7 години

А защо е бил променен курса на самолета? Кой ще отговори на този въпрос? Къде са данните от украинските РВД-та? Иначе стъкмистики всички можем да правим!До анонимен 108,Американофил да говори за съвест- все едно масов убиец да говори за хуманизъм!

90

proroka Oleg

преди 7 години

ами Руска ще е каква да е .........там е произведена. ДРУГ Е ВЪПРОСА КОЙ Е СТРЕЛЯЛ..........

89

Анонимен

преди 7 години

Хората са ви написали ясно:"Руска ракета "Бук"..."Ракетата е руска, но не са писали "руснаци свалиха..."Каква е логиката руснаци да убиват руснаци умишлено?Остава да е умишлено, но да не са руснаци или да са руснаци и да е погрешна стрелба.Някой неразбрал още?Чети, Пенчо, мисли и тогава драскай...

88

Анонимен

преди 7 години

Американци=миротворци, убиващи хуманно.

87

Анонимен

преди 7 години

Убийци !

86

(-_-)

преди 7 години

Може да е била на бунтовниците, а може и да не е. Била изтреляна ракета, а после прибрали установката в Русия? И какви са тия международни прокурори някакви адвокати на укро-бандеровската армия ли?

85

до 108

преди 7 години

Вие сте по странно животно. Извинете, да не сте евроатлантик ?. Ако е "да" , значи разговорът е безсмислен.

84

дърт

преди 7 години

До SpaceXЧе съм дърт, дърт съм, но мойто момче чети по-внимателно ВСИЧКИ материали по въпроса или SpaceX не читател, а писател. А колкото до това, че съм "комунист", то не съм, не съм бил и нямам намерение да бъда, както и нямам намерение и желание да симпатизирам на която и да е партия. Мразя два девиза: 1/Пак са нашите на власт и 2/Родината е там където дават шишкебап!

83

Анонимен

преди 7 години

Потвърдиха, но не доказаха!