60

m,

преди 7 години

ЧУДЕСНО ЕТО КЪДЕ ЩЕ НАСТАНИМ БЕЖАНЦИТЕ УСЛОВИЯТА НА МАРС СА ПОДОБНИ НА ТЕЗИ В ТЕХНИТЕ РОДНИ СТРАНИ

59

до 69

преди 7 години

Нямам време да ти обяснявам какво произвеждат руснаците. Но влез в сайта "сделано у нас" за да цъкаш не минуси, а с език!

58

Анонимен

преди 7 години

План 2030 на новият световен ред не предвижда отделни държави със национален суверенитет и култура.План 2030 предвижда обединени европейски нации,евразийски нации ,африкански нации под егидата на едно световно правителство.План 2030 е изкореняване на бедността на цялата планета,работа и стандарт за всеки човек,полово и етническо равенство,толерантност и мир,премахване на редица болести,изчистване на водата и храната.

57

до 70

преди 7 години

Ами вчера имаше съобщение, че руснаците са пуснали най бързия интернет в света-19 гигабита в секунда!При което може да се гледат филми онлайн с резолюция 8К Ultra. Освен това всички дисплеи за телефони са с руско корундово стъкло, произведено само в един завод в света.

56

Анонимен

преди 7 години

До FLATH EARTHА ти вземи си изпий лекарствата.

55

Анонимен

преди 7 години

Не можете нали. Вие можете само да плюете и да цъкате минуси да си правите густо на малките душички. Типични безродни русофили.

54

FLATH EARTH

преди 7 години

Първо тоя Мъск да каже как р. Амазонка дълга повече от 7 000 км тече от запад на изток изкачвайки !!!! повече от 6 100 км височина? И ако може също да обясни как Земята се върти с 1000 км/ч около оста си и самолетите кацат и защо не ИЗОСТАВАТ след като се движат с 850 км/ч? Или защо Слънцето изгрява и залязва под ъгъл 23,5 градуса, което е ъгъл от перспективата и означава, че се движи УСПОРЕДНО НА ЗЕМЯТА !!! Или трябва да лъжем и крадем милиарди от стадото?

53

0t 69

преди 7 години

Не ми цъкайте минуси ми покажете черно на бяло какво смиселно правят руските милиардери за иновации в технологията.

52

Анонимен

преди 7 години

А през това време руските милиардери се чудят къде да се напият и коя да натаковат. Ама нищо вие си плюйте не пречите на никой :)

51

Анонимен

преди 7 години

До SAЗащото явно толкова си и чел ! Хайде пак да почетем !

50

.

преди 7 години

Започва изграждането на регионалните космодруми: Faculteto Space Center, Stolipinovo Planet Lines, Komluka Intergalactic, Maxuda Stellar Cosmodrome...

49

Точно така

преди 7 години

Бялата раса ще се премести от Земята, а тук ще остави бежанците да се разполагат.

48

SA

преди 7 години

Всичко е много интересно,само където НАСА е имала планове за пилотиран полет до Марс още през 80-те години!!А защо сега са тия приказки,а?!!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Брей, на човек като се напуши какви ли не фантасмагории му се приискват!

46

до 52

преди 7 години

В момента на Марс се провежда между галактически гей парад.

45

маке смешник

преди 7 години

до 51 питаш за технологий ами до ден днешен американските туристи летят с руски кораби я па те питам дека са американските технологий пп самовзривяващите се ракети не ми ги хвали

44

mARSIANEC

преди 7 години

Майко Сталинка ще ни подобрява генофонда

43

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда да се ходи на Марс, тя е опустошена планета. От там дойдоха в София през 1989 година седесарите. Те са приватизирали и унищожили всичко там.

42

до 56

преди 7 години

Я по-конкретно, в какво се излагам! Чакам аргументи, а не само обиди.

41

J

преди 7 години

"Пращаме" - кои сте Вие, дето ще пращате ?!?