207

Не е вярно!

преди 7 години

Не я харесваме!С парите на коректните данъкоплатци тя почиства незаконните сметища в ромските махали, докато обитателите на тези райони стоят с ръце в джобовете, макар че са на соц. помощи, не работят и нищо не им пречи сами да си почистят ***, който те са направили. Пречи им само мързелът и увереността, че властите ги дундуркат.А по същото време данъкоплатците, които в делничните дни работят, в празничните дни излязоха, за да направят сами пролетно почистване там, където живеят!

206

Анонимен

преди 7 години

Истината е една НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К. НЕ СЕ ПРАВИ!

205

zoro

преди 7 години

хаха, квато държавата, такиви и социолозите

204

позитано 20

преди 7 години

Ако Данчето стане президент, всички мъже от Европейската комисия и Европарламента ще бъдат влюбени в нея и ако прояви малко разум, ще ги върти на малкия си пряст.Данчето е нашия човек.*** се самоубива с нейния генерал...

203

Ефрейтор Иванов

преди 7 години

Супер е!Избираме Фандъкова от раз.Балотаж няма да има.Генералчето е аут.

202

u4en

преди 7 години

За заблуда ! Евродепутата А Ковачев е кандидата на ГЕРБ ! Балотаж - А Ковачев и Т Траиков 50-50 !

201

Отговор

преди 7 години

До Работлива и скромна? Професора го изядоха не кучетата на Фандъкова , а кучелюбците от ЕС.Въпроса с кучетата можеше да се реши за една нощ по Живсковки.

200

Анонимен

преди 7 години

Хайдеееее,всеки път ГЕРБ правят едно и също преди изборите и по време на изборите.Първо добре платени от тях уж социологически агенции съобщават някакви проценти ,а после с помоща на печатницита от Костинброд и мощни фалшификации на протоколи се наглася точния процент.

199

hohlata

преди 7 години

допада ми че сте упорити Фандъкова та Фандъкова.От Ретро казват че са я разкарали заради болестта а Блиц позна че Роро е гей.

198

1

преди 7 години

Абе тия нормални ли са, няма жител на София, който да я харесва тая. А някои дори се питаме къде изчезват милиард и половина лева бюджет на София, но отговор няма.

197

бгристан

преди 7 години

Много лъжете. Зомбирахте клетия народец с подобни заклинания. Вестници, телевизии, интернет издания- всичко слугува. Кланя се и лиже. Такава сервилна журналистика и при Тодор нямаше.

196

още по темата

преди 7 години

Не се вълнувайте,Кpисталина ще е...Ако не на ООН-то ,ще я сложат за пpeзидент на Бг...Тя ще пpeвъpне БГ в буфеpна зона...баба ви врачка ви казва.

195

бай Петко

преди 7 години

Преди имахме военен министър, гербаджия, дето не бе пипал оръжие. Тая селска даскалица пък искат да ни я натресът да бъде ГЛАВНО КОМАНДВАЩА цяла армия. Не виждате ли сянката на "БОГ БУДА"? Мислете бе ХОРА !!!

194

Хахаа

преди 7 години

Кака дана бЕлЕтчето поне половината от анкетираните не знаят какво работи, ако въобще са чували за нея, но иначе я.... "харесват"!?

193

Анонимен

преди 7 години

Става щото е елементарна, семпла, умерено крадлива, много послушна и много вярна на вожда. Не става щото е елементарна, семпла, умерена крадлива, много послушна и много вярна на вожда.

192

Анонимен

преди 7 години

Явно аз съм от останалите 1/3-та българи.

191

Striker

преди 7 години

Бхахаха! 2/3 от българите на амфети ли?

190

Работлива и скромна?

преди 7 години

Сигурно от скромност не си подаде оставката, когато световно признат учен и професор беше ИЗЯДЕН от кучета в "нейния" град - столица на държава от Европейския Съюз!!! - както казваш ти - модерен европейски град .... където хората кучета ги яли !!!! Ама буквално ....

189

Анонимен

преди 7 години

Нищо лошо не мога да кажа срещу тази жена. Работлива и скромна, тя преобрази София в модерен европейски град. Какво може да желаете повече?

188

от 2/3-те

преди 7 години

Дайте алтернативите да видим! БСП-то предлагат летец катапултирал позорно от авияцията и ореземил се на полит.полесражение ген. със зелени чорапи теглещ щурвала към Русия! "Патриотите" човек дето иска казарма за другите при положение че той самият не е служил и е ерген факт важен за човек искащ да води държава! АБВ и Калфин не заслужават коментар дори! Т.Дончева ли !? Че тя държи рекорд за най-бързо извървян път от комунист до реформатор! На този фон данчето изглежда повече от ОК! И за това 2/3