34

Анонимен

преди 7 години

Чао бамбина Rossa

33

Успех на Бокова

преди 7 години

Бокова е всъщност предпоследна!!!

32

До 35

преди 7 години

Като няма значение кой ще е какво се пенявиш като рублофил на който са му забавили рублите?

31

Очаквано

преди 7 години

За всеки здравомислещ човек бе очевидно, че на една бивша ЦК комунистическа номенклатура и съветска възпитаничка шансовете за консенсус са нулеви. Сякаш някой нарочно искаше да бъде омаскарено на всяка цена името на демократична европейска България с подобна кандидатура ! И, както виждаме, успява !

30

Анонимен

преди 7 години

Няма да е Гутереш. Русия ще налага вето до дупка, защото този е човек на Меркел.

29

човека на путин

преди 7 години

Преди 89г ако имаш роднина в капиталистическа страна или някой твой роднина е политически затворник те дамгосваха за цял живот" враг на народа" и търпиш негативи за изграждане на кариера,покупка на жилище и кола,изселваха те,нямаш право да учиш във ВУЗ или техникум....нямаш никакви привилегии даже и да си дете на 5г. Другарката Бокова обратно. Заради баща си е приета да учи в Москва на държавна издръжка и веднага е назначена в ООН. С какво другарката Бокова е по-кадърна от децата които прославят България със златни медали по математика например? Не трябва ли и тя да бъде обявена както нейния р

28

Анонимен

преди 7 години

Никаква смяна, направо оттегляне на България от надпреварата.Достъчно се омаскарихме , като се превърнахме в троянския кон на Путин в ООН.

27

qsno e

преди 7 години

При сегашното слугинско правителство авторитетът на държавата е нулев. Нима сте си и помисляли, че ще изберат Бокова, която е подкрепена от Боко. Неговият авторитет в международен план също е нулев.

26

Я, па Я

преди 7 години

Леле, сърбина втори. То Сърбия се кани да пали нова война в Босна а тези и шеф на ООН ще им дадат. Аз си мислех, че само нашите политици мислят с г.ъзовет.е си, а то се оказа, че в цял свят са така. Наздраве ...

25

Анонимен

преди 7 години

Нито едната нито другата.Едната е подкрепена от Русия,другата е американска слу,гиня. Колкото до миналото на Бокова,то фаворитът Гутериш е по голям комунист от Бокова,но това на никой не му пука.Само платени от Сорос като кривоча Кръстев и психопати като Инджев се пеняват.И какно звачение има за мен и за вас кой ще е генерален секретар на ООН?

24

Анонимен

преди 7 години

До НЕЕЕ...НИЩО НЕ ЗНАЕШС мощната подкрепа на .... и въпреки нея! Каквото решат да направят - все мазало става. Ноооо, те могат още! Като ще е мазало, истинско да е! Хайде сега изгърмете резервата и обвинявайте другите!

23

Анонимен

преди 7 години

Най-безумното нещо е сега да се смени кандидатурата на България.

22

Истината

преди 7 години

Е, ясно е че българка няма шанс. Ирина Бокова имаше и има най-голям шанс, но сами виждате какво става. А ГЕРБ можеха да предложат и куп други кандидатки: Искра Фидосова, Калина Илиева, Румяна Желева, Кристалина Георгиева,.... Интересно ще стане, ако някои от имащите право на вето държави, твърдо държи избраният да бъде жена и от Източна Европа.

21

Анонимен

преди 7 години

Докато ни занимават с глупости, първата партида от мигранти за разселване отива в с. Бояново, община Елхово, 2000 парчета, ей сега Блиц съобщи.

20

Анонимен

преди 7 години

Ква файда кравата сталинка да завърши втора? Същия резил!

19

АС

преди 7 години

А Нова Зеландия дали ще сменят своя кандидат след като сегашния е даже по-назад и от Бокова. И въобще защо ни е цялата тази работа. Да се тупаме по гърдите и да викаме: Булгaр, булгaр ......

18

tih velikan 681

преди 7 години

Smyana!Nezabavno!Kristalina ima shans,pone da ide po napred.BG da se radva che za takava malka strana predlagat poveche kandidati,koito sveta poznava.Belejnicite na katedrata!

17

НЕЕЕ...НИЩО НЕ ЗНАЕШ

преди 7 години

БОКОВА Е НОМИНИРАНА ПРИ ОРЕШАРСКИ !!!!.....НЕ И ПРИ ГЕРБ И БОКО!!!БОКО --ПРОСТО Я ОСТАВИ , ЗА ДА СЕ ПРОВАЛИ ПУБЛИЧНО ХА,ХА,ХААААААААААААААААЗА ПОРЕДНОТО УНИЖЕНИЕ НА ***...ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.!!!!!!БОКО Е ИГРАЧ ,БЕ.....ВИЕ СТЕ ТИКВИТЕ- /червени/!!!

16

иво

преди 7 години

Руска напаст, мошеници, крадци, комунисти -- още ли са живи и защо живите не са в затвора , а ?????????

15

Анонимен

преди 7 години

Тази е от лошо котило....не избираема!!!!