143

Анонимен

преди 7 години

Аз пък искам забрана за Митов да влиза в България!Мушмурока не може дума да обели самостоятелно по всякакви проблеми в международен план, без да е наизустил някоя директива на ЕС . Сега си намери тема за изява. Никой няма да купува България. Предлага се безплатно!

142

Анонимен

преди 7 години

Чуствам как зимата ще седим на студенои зимата ще ни се види много студена ,сурова и дълга.

141

Анонимен

преди 7 години

Митов си е свършил работата като е защитил честта на България. Русофилите го плюят защото мразят България. За тях всеки успех на България е кошмарно изживяване и всяка трудност повод за радост.

140

Анонимен

преди 7 години

Че копаме риковъръбъл шейл газ от Добруджа и няма да купуваме от Русия! Ние че си копаме риковъръбъл шейл газ, а шейл газта ще си се рикорърва и ние па че си копаме - просто кеф!

139

Анонимен

преди 7 години

С интерес и задоволство прочетох реакциите на българските политици на практика от целия политически спектър, които дадоха достатъчно ясен отговор на неговите нелепи претенции.***Tolstoi napravi zaiavlenie. Nikyde ne e prediavil pretencii. Pretenciite sa na turkie.

138

т

преди 7 години

Боже боже до кога ще пишат за толстой няма други проблеми тук

137

Анонимен

преди 7 години

България няма абсолютно никакъв избор. Русия може да поиска всякаква цена за газта и България или трябва да плати, или да мръзне. Няма кой друг да достави газ на България в близките 50 години.

136

Анонимен

преди 7 години

Как граждани извън ЕС придобиват имоти у нас, попита той***Mai e zabravil, che i turcite sa izvyn EU... no za tiah ne se seshta!

135

Анонимен

преди 7 години

До ШопАбе, приятелю, ние купуваме ЕВТИНА газ от ***.Другарю, а защо квичите като недоклани прасета, че купувате скъпа газ от Русия?

134

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXАми чакай да стане, да цъфнат налъмите.... чакай си споко...

133

дааам

преди 7 години

Къдравата Сю може да иска много работи но в крайна сметка си остава само с дълъг *** предмет в гащичките и с особен бял лепкав сос върху муцунката ;)

132

Мишо

преди 7 години

До Анонимен 196Ти да не си прекали със Стар Трек, А?Как си го представяш де ни превземат,а?Въобще имаш ли представа, че живота не е американски филм.Пий нещо и си лягай.

131

Мишо

преди 7 години

До SpaceXЩе видиш умрялото си лице от глад в огледалото.

130

Анонимен

преди 7 години

Мое ли да сте толкова прости.Толстой го е казал това по нареждане на Путин,с цел да се види какви са настроениата в БГ.за Русия и далие дошъл момента да ни превземат.Атози момент бъдете сигурни ще дойде.

129

Мишо

преди 7 години

До ШопЧовече логиката ти е супер повърхностна.Руската газ си е руска евтина или не.Другите газопроводи ще ги пълнят пак с руска газ.Пожелавам ти да си купуваш американска, но ще ти стигнат ли паричките.О, съвсем не се съобразих ти най-вероятно преживяваш зимат под юргана и в тракане на зъби.Нищо не се притеснявай САЩ се грежат за това да си добре замръзнал.

128

Мишо

преди 7 години

До Слава Укран !Ха ха ха.Виие поне разбрахте ли, че се наиграхте яко?!Стига сте избивали собствения си народ.

127

Шоп

преди 7 години

До АнонименМи защо купувате от Русия скъпа газ бе? Не купувайте от Русия - купувайте евтина шистова газ от САЩ----------------- Абе, приятелю, ние купуваме ЕВТИНА газ от ***. Благодарение на Великите САЩ, който ги навряха в миша дупка, свалиха цените и сега им изкупуваме нефта и газа на половин цена. Анадънму? Вече никой не се оплаква от руските цени - доволни сме и друг газопровод ни не требе.

126

Анонимен

преди 7 години

Още му го джвакат толстоя на Толстой....

125

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXСамо дето няма газ за прехваления хъб, впрочем никакъв хъб бе се строи, всичко все още е на ниво разговори, дори договор няма, и още никой не проявил интерес да инвестира. Строи се само в празните глави на някои. Газов хъб никога няма да има по простата причина, че нито има газ, нито някой има икономически интерес от него.

124

РККА

преди 7 години

не знам защо се дърпат нашите управници и вместо да продават на изток искат да подаряват на запад...а за този мушморок балканския Румцайс мисля че прекалява с холивудските продукции от зората на демокрацията ,ако сте забелязали почти всички министри изпълзяха от фондации със странни наименования и неясни функции,и с още по неясни финансови източници.същото е и с ТВ,преса ,журналисти...муцат алтъни и плюят на изток....