19

Анонимен

преди 7 години

Войната в Сирия става непопулярна, в Украйна става все по-трудно да се поднови, а трябва ново зрелище. Търсят се възможности.

18

Анонимен

преди 7 години

Има тук три руски амбриажа, дето цъкат минуси от по 6 устройства, ама да правят като майките си, т.е. като вятъра.

17

пехотинец

преди 7 години

То се е видяло че Българската Армия трябва да въвежда ред и в бивша югославия, няма кой друг.

16

а

преди 7 години

Има Господ и той наказва сърбите за деянията им в Македония. Има Господ, и дано ги накаже така, както те отнеха от България най-святата част от България.

15

Анонимен

преди 7 години

Сърбия е последната държава която има интерес от този референдум в Р. Сръбска, Босна. Друг пали фитилите там със съвсем други цели да прави безредици на балканите и да ги изкупува...

14

Анонимен

преди 7 години

Всеки който не иска да слуша Фашингтон е фашист и нацист.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако Русия гледаше отблизо открадването на сръбски територии от албания през 1999 г, вече няма да е така. Защото само Сърбия е близо до сърцето на Русия. Нас ни отсвириха отдавна. Заради плевнелиев и други подобни ***.

12

Далновиден

преди 7 години

Чистете си мазетата хора и се подготвяйте!Третата световна война *** на вратата!Вече е на нашата граница и не разполагаме с нищо да я спрем!

11

Анонимен

преди 7 години

Каквито и да са сърбите (анти-български гадове), след реферндума на Косово с какво право някой ще забрани на Република Сръбска независимост? БиХ е една от ония изкуствени мулти-етнически държави, които могат да се поддържат само с чуждестранни помощи. Всичко там е етническа игра на "едно-за-тебе-едно-за-мене", такива страни винаги са обречени на провал. Просто държавата няма бъдеще. И *** си умира от кеф че ще може да ритне Америка в топките и по тоя начин освен Сирия и Украйна.

10

Анонимен

преди 7 години

"Surbite izbiha 250 hiladi v BOSNA zaradi imperskite si ambicii"Щом още шават, значи малко са избили. Трябвало е по-сериозно да се захванат.

9

Империалисти

преди 7 години

Намешат ли се Русия и Сащ война е готова...

8

Анонимен

преди 7 години

Koсово-мосово, Босна-мосна... така става, като се позволява на *** да се плодят - после си искат и територия. Затова трябва плоденето им да спре в зародиш, а не да им се плащат помощи и да се говори за "толерантност".Толерантност, молерантност и след 10-20 години ще има войни и умните тикви ще се чудят "Ама защо така", а американците ще ни омиротворяват с "умни" бомби.

7

До 5

преди 7 години

Ами Струмица няма как да върнат, тя е в Македония, която скоро ще я анексира бъдещата Косово-Албанска федерация. Не знам за вас, но аз си мисля че Сърбия си получи заслуженото цялата ѝ федерация барабар с провинциите ѝ се разпаднаха само една Войводина и остана, ама там е ткава широка автономия, че те са сръбска територия само на хартия. А що се отнася до западните покрайнини от както паднаха визите и паспортите, те са си почти наши като минеш трънска граница само български коли и българска реч

6

Анонимен

преди 7 години

Сърбите са най-големите шувенисти, ако стане пак война няма да скочат само бошняци и хървати ами и албанци и кой знае още какви, не че ми дреме и за едните и за другите стига да не довтасат до България

5

Иван

преди 7 години

Това май е поредният Майдан, този път току до нас. Господа задокеанските *** няма да спрат да клатят лодката на Европа, иначе тяхната собствена отива на дъното.

4

Факт

преди 7 години

Подкрепям референдумът, АКО Сърбия върне Западните покрайнини плюс Струмица

3

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Сърбите пак ще бъдат шамаросани...

2

Анонимен

преди 7 години

Surbite izbiha 250 hiladi v BOSNA zaradi imperskite si ambicii

1

Анонимен

преди 7 години

Сърбите трябва да бъдат смачкани, заради войните, които водят още от 19-ти век срещу съседите си. Заради Македония и Западните покрайнини!