35

анонимен

преди 7 години

Бедна ли?Че къде я видяхте бедна.На снимката виждам една доста пресметлива и нагла физиономия.Свикнала да чака на готово друг да и плаща масрафите.И ние,наивните веднага се самосезирахме.Сега трябва да и се вземат детските,и да се дадат на приемното семейство.

34

Анонимен

преди 7 години

Знам, че е нелепо да се извличат политически дивиденти на гърба на болното дете, за това ще го кажа така: идват избори, внимавайте за кого и дали ще гласувате, защото дали вбъдеще ще има 12 годишни майки зависи от Вашия глас!

33

хмм

преди 7 години

Абе, че майката е за бой, за бой е, ама и журналистите, писали и редактирали тази статийка са за бой. То бива неграмотност, бива, ама..."Другото, което се знае е, че майката всъщност, това не е единственото им дете..."" Всички наши деца, държим да има придружител""Детето е постъпвало миналата седмица на лечение, но е пуснато за Коледните празници за няколко дни..."

32

pantudi

преди 7 години

на таз и баба й още е в плодовита възраст ...

31

Аз

преди 7 години

Сериозно ли на 21г 4 деца,Мустафа го е родила на 12г.Аз имам дъщеря на 12г,гледам е и не ми го побира ума как е възможно!Както гледам за 9г-4 деца,а за двадесет и наколко години докато и мине детеродната възраст колко ще станат!И се вайка че няма възможност да ги гледа,ама имаше възможност да се разплоди.Не интреграция,трябва кастрация!!!!!!Извинете за острия пост,ама бяс ме хваща раждат и захъврлят,има семейства с години нямат деца или въобще,а такива раждат като зайци!!!!

30

баи хуи

преди 7 години

Мръсни *** неим пука

29

Циган

преди 7 години

Жената гладен, децата и той...

28

ПГ

преди 7 години

Неграмотността и простотията, която ни докара прословутата хамериканска демокрация, води и до такива последици!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Тази жена е както казва бат Минкототал щетаи физически и умствено

26

Анонимен

преди 7 години

Животно. Ходи на 2 крака и знае 20-на думи.

25

Анонимен

преди 7 години

Прибира помощи и от тримата си мъже без брак.

24

Неа

преди 7 години

Ако нямах пари поне на свиждане щях да ходя ако трябва за стоп , а тя по любов ходи .... Личи си заинтересоваността ! Бравос !

23

Неа

преди 7 години

На 21 с 4 деца малиии

22

Анонимен

преди 7 години

Сега само остава и да и разкрият тайната на ползването на презервативи и хапчета анти бебе и всичко ще бъде наред.

21

Анонимен

преди 7 години

Сигурна съм, че на тази жена ако има кой да и предложи цивилизовано подходящият контрацептим, самата тя най-вероятно не е осъзнава бременности те си. И защо никой не е взел под внимание раждане на 12 г. Това е престъпление. Когато се позволява да се случват такива неща, не двата още по-страшни. Дано Господ направи най-доброто за това дете. Все пак е дете стига с тази злоба спрямо турците.

20

Lan

преди 7 години

Не мога да разбера как така дете на 12 е класифицирано като "майка" и е пусната да си "отглежда" бебето, без нито една институция да се задейства! Би трябвало за деца под 16 години да има и разследване за изнасилване, защото това дете не може да реши да си прави секс и задължително да се отглеждат децата в приемни семейства, докато "майката-дете" премине курс по родителство...и пак няма да е много адекватна!

19

Анонимен

преди 7 години

На 21г., 4 деца, бъдещето на планетата! ............

18

Анонимен

преди 7 години

До LanПрокуратурата има интерес да има престъпност, *** простотия и т.н. защото тогава те ще имат работа.

17

Lan

преди 7 години

Господи! Родила е на 12!!! Какъв е този УЖАС!!! Прокуратурата да вземе да разследва за изнасилване!

16

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Квой тава бе , то наште ромки от Шишенци по-дърти раждат , барем на 14-15 г.