56

Кос

преди 7 години

Ислямът, като религия наистина не проповядва война, а мир и разбирателство, но това се крие и религията се изкривява в полза на войнолюбиви сили

55

Профи

преди 7 години

Разгледайте какъв е бил Исляма в Иран, преди Ислямската революция, която всъщност си е спретната от нашия християнски свят, за да разтурим една организирана държава и да не може ислямският свят да ни е конкурент. Вижте как преди години е имало туризъм в Афганистан и дори афганските жени са ходили с къси поли на работа. Вижте как президентът Насер в Египет се смее като казва от една трибуна "господа, вие представяте ли си египетската жена да си скрива лицето и главата? Това няма да стане никога!"

54

Профи

преди 7 години

Може би Пешо е най-близо. Въпреки, че и той не е изцяло прав.

53

Профи

преди 7 години

Всички до един дето сте писали, сте далеч от действителността. Не познавате Исляма. Аз съм християнин или по-точно атеист от християнско семейство, но съм учил разни неща за Исляма, в различни университети. И чета още. Но не се зомбирам като вас само и единствено в нагласени пропагандни сайтове, които целят да ви направят маша в ръцете на хора търсещи конфронтация и злоба между два културни свята. Човек като чете, трябва да чете и руска преса и френска и китайска и американска и арабска и друга.

52

пешо

преди 7 години

това не е мюсюлманство, а чиста проба простотия и селяния. истинските мюсюлмани може да цъкат с език, но не биха пребили жена заради такава глупост. също както истинските християни (каквито в този форум няма) не мразят и не проповядват омраза и смърт на различните от тях само защото вярват в друг бог.

51

Анонимен

преди 7 години

Браво! Доста бг турци още умеете що годе да пишете на български!

50

Кос

преди 7 години

Късият панталон не никакъв проблем, за един нормален мъж, не страдащ мръсно подсъзнание.

49

Анонимен

преди 7 години

До 54Аре мойто момче да не ми говориш за рускини и това колко са примерни, а? Не е като да живеем в Перу и само да сме чували за тях. Идват си тука всяка година на моренце и докато руснаците са кирка пияни, жините и щерките им си правят кефа с мен и другите българи. Явно само теб отбягват. Сигурно м

48

Кратун

преди 7 години

До Един българинНяма да влизам в теологични спорове с теб, частично си прав, но ако само жената беше виновна, защо Бог не остави Адам в рая и да изгони само жената? Вярно е също така, че в закона на евреите жената се оценява на половината на мъжа, но християнството отива отвъд това. В евангелията са описани случки, когато Исус прави обратното на това, което еврейския закон заповядва - вкл. има случка с контакт с "нечиста" жена. Религиизните хора са измислили много правила, но вярата е друго.

47

Димо

преди 7 години

Мюсюлманите са по-лицемерни от християните.Живял съм в такава държава-само мислят за чужди жени и са основни клиенти на проститутките по света-това е в резултат на рестриктивната религия и псевдо морал.Те са патологично фиксирани върху секса за разлика от християните,които отиват в другата крайност на безразличие и пресищане.Мъжкият травестизъм е част от бита и древна традиция,поради изолация на женската общност в ислямския свят.Всички имат хомо контакти ,но се мълчи здраво по темата!

46

Анонимен

преди 7 години

Значи турчина осъдил жената че не следвала законите на Аллах и за това я набил. Да ама след като турчина съди другите вместо Алаах, значи отнема функциите на Бога си и следователно той самия е грешник пред Алаах. Е гаси и.диота как се е само прецакал

45

Кос

преди 7 години

В нормалните страни жените си ходят с къси панталони и на никой не му прави впечатление. Мюсюлманите имат друга култура, но или трябва да оградят от нашия свят или да приемат различията. Във всички случаи насилието е върха на човешката глупост

44

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Явно...човекът е от Диар...бакър,където жени...няма,или ако има,ходят забулени.Не е виновен завалията;той е бил докаран за...грандиозните митинги в подкрепа на Ерсдухан и са забравили след това,да го...приберат.

43

Тервел

преди 7 години

Почна се... Турция била е Европа ! Била е, ама вече не е ;

42

Гюзель

преди 7 години

Тая година побой за шорти, догодина... без визи в Съюза.

41

Един българин

преди 7 години

До: Кос (номер 46)Ето това е истината, напълно си прав.Мой колега навремето е бил на работа в Либия, там е имало една хубава жена българка, явно нарочно се е обличала така, къси поли, големи деколтета, и вика докато е вътре в сградата навън се лепяли по прозорците да я зяпат.Щото в Либия не могат да видят леко облечена жена.А в Ливан имат една известна певица, която се беше появила на техния "Мюзик айдъл" в една черна прозрачна рокля и и се виждаха задните части, въпреки че е мюсюлманка!

40

Анонимен

преди 7 години

до:40 Да така е Всевишния съди и никой няма право да изземва та зи Му функция.Никъде не съм казал,че човека трябва да съди.

39

Един българин

преди 7 години

До: номер 37 (Кратун)Глупости, всички абрахамски религии твърдят, че жената е тази която е виновна.*** е тази, която е подмамена от змията (също от женски род), да изяде ябълката.В църква на жената е забранено да влиза когато е в цикъл защото се смята че е нечиста.Все такива неща и това се предава и на исляма.А що се отнася до Турция, онзи явно е бил фен на Ердоган. Що са го арестували, нали е техен човек?Освен това, има много вярващи мюсюлманки на които не им пречи да ходят по къси гaщи.

38

Кос

преди 7 години

Жената иска да бъде привлекателна, в това не виждам нищо лошо. Проблемът е, че някои мъже имат само една глава, тази отдолу, а горната е само за да пазят равновесие

37

Анонимен

преди 7 години

Такива като тая в миналото, директно са отивали на кладата в 'толерантна ' християнска Европа. Жените се оляха и това ще свърши зле за тях.