63

Анонимен

преди 7 години

ОТ ПИСТОВИТЕ МОТОРИ МИ СЕ ПОВДИГА!!! Особено тези които издават страшен шум, понеже мотористите няма с какво друго да впечатляват и имат малки "мотори" в гащите, това са ми го казвали момичета, които са имали "удоволствието" да легнат с тях.

62

Анонимен

преди 7 години

Да, снощи привлякоха вниманието ни върху "културата" им на шофиране.Невъобразим шум от двигатели, съпроводен с пилене на гуми след 22,00 часа.

61

Анонимен

преди 7 години

Вчера софийски моторджия ми се похвали ,че от София до Бургас е пътувал точно 3ч и 14 минути. Познайте има ли правило ненарушено от него.

60

Анонимен

преди 7 години

не съм виждал моторист да спазва закона ,днес летяха едни към Русе но видях и един с приятелката си да кара по бавничко из едни завои на правата обаче ще е с бог .Няма по нетолерантни от мотористите и "шведи" днес и такъв самоубиец видях

59

TPE3BEH

преди 7 години

Ето какво мислят хората по света за мотористите, не само в България:southpark.cc(dot_сom)/full-episodes/s13e12-the-f-word

58

Анонимен

преди 7 години

По диви селяни от тъпите мотористи са само някои таксиджии и разбира се класиката-кисел анцузар със старо бмв тройка със спортини кюнци обикновено силно кафяв.И отвън и отвътре...

57

Партиен член

преди 7 години

За това че някои мотористи махат заглушителите хората са прави.Лошото е че заради тези патят всички.Но и затова си има начин.Спиране от движение и проверка на пункта в който са минали ГТП.Аз самия карам и мотор но ауспуха е оригинален.Ако някой е решил да се трепе с 200 никаква солидарност не може да го спази.Дали с кола или мотор с 100 между блоковете и двамата са за ....

56

Анонимен

преди 7 години

Тези няма да си *** дома,дано по малко разумни хора си патят заради тях!А ако уцелеят,ревматизмът на стари години ,им е сигурен!Ама кой ти мисли?

55

M

преди 7 години

Да и *** на толерантността. Карат без да се съобразяват и минават на червено. Чак ми препречват пътя а съм на зелено - българска просташка толерантност. Ноторист съм ама тая простотия ни прави да изглеждаме смешни. Все едно талибани за мир

54

предвидлив водач

преди 7 години

Престъпно изпреварващите потеглящия автобус 83 от спирката на 24-та поликлиника на 16.09.2016 да запалят по една свещ за където им спасих живота.

53

Анонимен

преди 7 години

Бутнах един, почти нарочно. Стана, изтупа се и пое в обратна посока..Не вика полиция. Аз бях спрял и слязах да видя как е. Щях да го кача ако имаше нужда. После се зачудих...какъв откачалник.

52

Бяс

преди 7 години

А отделно аз ги карам мотористите да носят *** кожени ***, аз ги карам да лапат мухи като си отворят устата по магистралата, аз им забранявам да се къпят, да се подстригват и ги задължавам да си правят грозни рисунки по некъпаното тяло и да пият бири от найлонови шишета за образуване на шкембе.

51

Бяс

преди 7 години

Много съм нетолерантен - аз крива на мотористите номерата за да не ги разпознава никой, аз им махам ауспусите за да трещят като Боинг при излитане, аз ги карам да не спазват закони за движение по пътищата и законите на физиката. Наричам се Бяс и Хемороиди.

50

до 74

преди 7 години

с тоя "акъл" ЕДВАЛИ НЯКОГА ще караш нова кола

49

TPE3BEH

преди 7 години

Има един епизод на анимационния сериал - South Park, който много точно показва мнението на хората спрямо мотоциклетистите:imdb(dot_сom)/title/tt1539447/https://youtube(dot_сom)/watch?v=xGyKBFCd_u4Гледайто го, голям смях!

48

МОТОРИСТ

преди 7 години

Правите ми като вятъра бе леви пчелички

47

до 68

преди 7 години

Дано ако някога имаш дете и .......

46

Анонимен

преди 7 години

Читав моторист не съм срещал. Иначе ще бъда толерантен към всички читави мотористи, ако се появат някога.

45

до 61

преди 7 години

Хлебарке, ама на село имате булевард ли бе ......

44

Анонимен

преди 7 години

До 21Тц..предпочитам ноща.