108

Анонимен

преди 7 години

Всеки пети българин живее в условия на крайна бедност. Към 26.01.2016г. над 2.5 млн. души в България живеят със средства под прага на бедност от 295 лв. За нормален живот, над 561 лв. получават 1.5 млн. души. Поради ниските доходи българите ядат все по-евтини и по-некачествени храни. Българите масово страдат от болести на бъбреците, черния дроб, хепаторенална токсичност, метаболитни нарушения, понижаване на имунитета, нарушения във функциите на органите, алергии, хронична умора, безплодие, рак.

107

Анонимен

преди 7 години

минимална работна заплата 6000 рубли,100 лева.средна продължителност на живот 62 години по официални руски данни.рускини са напълнили нета с предложения за женитба,някой да ги изкара от руския рай

106

Пенкооооо

преди 7 години

Къде е написано и къде е приложено са различни неща, моето момиченце :)В Англия е добре, ама в Русия загиват от алкохолизъм и мизерия.

105

111

преди 7 години

всички знаем че русия е бита карта.и да дращиш и да не дращиш клавиатурата,все тая,ами гледай там да взимаш по някой долар от руските служби докато можеш,щом си изпаднал до тях,така ще е

104

Анонимен

преди 7 години

Русия потъва с всеки ден, медиите им рисуват външен враг, а държавата погубва народа.Този живот ли ми хвалите?!Дори ние живеем 1000 пъти по-добре, камо ли американци и западно-европейци.Затов руснаците бягат в Америка и западна Европа.

103

пенко

преди 7 години

Тъй като /когато стане въпрос за Русия/ слюнкате ...комунииизъъъм -ви информирам, чи Комунистическата идеология е създадена в обществото на господари ,слуги и роби наречено Англия !

102

110

преди 7 години

напротив,руските юдеи държат цялата власт на 100%.какъв мислиш е етносът на путин медведев рогозин лавров тимченко ротенберг. службите от времето на дзержински се управляват само и единствено от юдеи.

101

Боби

преди 7 години

До Баба Ванга 109Бабе толкова "прогнози" чухме от теб тука дето не се сбъднаха. Що да ти вярваме Истинската Баба Ванга е говорила много малко и почти всичко което е казвала се с сбъдвало(в живота на молителите често след години).

100

пенко

преди 7 години

Не са путинска шайка -просто са си КГБ ! Със сигурност и там има евреи , но не " държат " цялата държава и парите и ...както в САЩ! А я виж военния министър ...шефа на ГАЗПРОМ и др. бе тъпчо с ...незнам колко диоптъра!

99

Баба Ванга

преди 7 години

До ТокерДо 2020 година Русия ке връща три територии с буквата "К". Крим, Курилски острови и Калининградска област. Но Господ ще се смили над тебе и нема да го дочекаш това лошо време!

98

пенко

преди 7 години

Анонимоимен ,нима не знаеш какво е Тойота "Тундра" ??? Ало ,за пазара : Какво означава "скъп и евтин " пазар ??? Кой определя цените и стойността на парите ??? Май ротшилдчетата са ти вкарали пръст и леко го движат !!!

97

Анонимен

преди 7 години

До пенкоПенко, вярвай си в Русия как всички са равни.Ее..не ви ли излезе от чугунените глави този комунизъм, бее??Цял живот го бълнувате.Равни били. Путинската шайка са милиардери, а народа на 150км от Москва и Ст.Петерсбург живее в колиби и нагъва самагон.

96

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До пенкоПенко, когато ескимос или чукче стане президент... - тогава ще говориш... - в Щатите черен *** от Африка стана президент...

95

Боби

преди 7 години

До 87 9587 донбас е на собствена икономика и то рублена защото гривните УМИРАТ. Всичк което се произведе се продава или в РФ или в Украйна - последната изглежда изпитва недостиг на а въглища ... Така присъединена към рублената система реално правят каквото могат с данъцитте които събират и толкоз определно Москва не ги дотира освен с хуманитрни конвои.Само нещо за размисъл УМНИКО СССР войските в Гермаия бяха 570 000 с по 10 тона поддръжка на човек. В Афганистан 1986 е имало най-много 66000

94

пенко

преди 7 години

Китай опита да завземе остров Даманский на река Усури и уби 37 руски граничари ! Знаеш ли ,колко китайци изкристализираха??? Май, в последните векове Русия нараства , а не обратно /не СССР/ /... без да избива "индианци" ! Хората в Русия са равни ,в развитието си и израстването си - вгледай се в тези ,които ръководят там ! В САЩ са "велики" спортисти /никой не може да ги хване/ - па и да ги хванат -"все тая"!!! Но защо няма индианци в нац. отборите им???

93

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАч***лмите...

92

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До там я докара жужето... - да се прегръща с Ердоган /въпреки, че му готвеше прилично отмъщение/ и да плюе по Порошенко... - хайде дрОгарЕ и вие слагайте ***...

91

Анонимен

преди 7 години

"Ние не можем да подпишем вместо президента на Украйна закон за амнистията, не можем да приемем закон за изборите, изобщо почти нищо не можем"но мръсотии...можете !

90

Анонимен

преди 7 години

Какво бълнува Пенко?

89

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 93Тв 7 е проруска телевизия приятелю. Питай новия руски посланик защо са я махнали Люба Кулезич, той кадрува там.