183

Анонимен

преди 7 години

И нека затова всяка от тях има гадже футболист. (99% от тях! Буквално!) Защо ли? Защото футболистите са богати, постоянно са в обектива на камерите, никога не остават без пари и слава. И спортистите като тях после си правят деца... които ЕСТЕСТВЕНО пак стават спортисти... щото знаят, че това е на баницата мекото.Ако искаш да не работиш, стани спортист. Ако искаш да не ти се изморява акъла, стани спортист. И така ние работим, за да ги храним! Спирайте да играете ТОТО!

182

Браво! Те са гордост

преди 7 години

Ей! Много злобен народ! Заслужават децата! Трудили са се къртовски, спечелиха медали, прославиха страната! Това заслужава отплата! Нека вземат и дано има много като тях, но като чета коментарите, си мисля, че едва ли......

181

Анонимен

преди 7 години

"Който не играе, не печели" звучат все по-смислено.

180

Анонимен

преди 7 години

Вулгарно !

179

Анонимен

преди 7 години

Спирам да играя ТОТО! Няма да хрантутя хора които не са направили за България повече от мен, но обират всички лаври.. и салама и хляба и сиренето и парите и т.н.

178

123

преди 7 години

nie da rabotim kato robi za tazi dyrjava za 150lv pensiq,nqma takava dyrjava

177

Бастуна

преди 7 години

Препочитам да играя НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ отколкото да играя СПОРТ ТОТО . Не знам дали ви е известно но при НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ след като те обложат с данък върху печалбата тогава получаваш милионите . При СПОРТ ТОТО първоначално получаваш половин милион и след това в продължение на седем години получаваш останалите пари . Колкото и да съм *** мога да направя ясния избор , на кое тото да заложа . Утре ако ТОТОТО фалира . Ще пострадат така наречените късметлии милионери от тъпия спортен тотализато

176

До Ваня патката

преди 7 години

До ВаняЗначи според тебе половината от пътните разходи на сина ти ги плащаш ти, а от държавата не получава нищо. Другата половина кой ги плаща според тебе? Гаджето му ли ? Кой е сина ти и ние защо трябва да се интересуваме от него ? Едно състезание по математика равно ли е на олимпийски медал *** *** ? Жал ми е за детето ти с *** амбициозно създание като тебе за майка.

175

Бастуна

преди 7 години

До ODESSAТи на Узана с мечките ли се бориш за да заслужиш олимпийска титла .

174

Анонимен

преди 7 години

И като искат по някакъв начин да ги възнаградят,да им отпусната една стипендия в този размер за 5 години да завършат нещо и толкова.Почнали са да тренират по своя воля и на родителите им.Аз честно да кажа не се чувствам кой знае колко горд от това че някакви спортисти са "прославили" България.Люксембург нямат такива успехи в спорта и какво сигурно са много депресирани?

173

Анонимен

преди 7 години

Докато се пенсионират тотото ще фалира

172

Анонимен

преди 7 години

Започвам да изчислявам пенсията на Майкъл Фелпс :).Според мен това е пълна простотия,да се дава пенсия на спортисти.А ако фалира спортния тотализатор?

171

Crepe

преди 7 години

E, te kato stanat invalidni sigurno?!To tolkova davat i na invalidite v rbg...mai...

170

Анонимен

преди 7 години

Доколкото е известно, задачата на Спортният тотализатор е да подкрепя българският спорт, а не да издържа пенсионери. "Аз се пенсионирах преди баба ми" показва колко изкривено е мисленето на босовете в "тотото" на "Тато" !

169

Това е положението

преди 7 години

"Каквото е позволено на Юпитер не е позволено на вола". Знаете ли тая древна сентенция, дребнави завистливци? Едни си изработват каквото трябва до 25г. и се пенсионират, други бачкат до 70+. Ами тия със златните лъжички и милионите на тате- с 20 обиколки пред обикновените бачкатори. Стига с това мрънкане, разберете, че за едни животът е цветя и песни, за други е постоянна борба. Тия деца поне са направили нещо с живота си. Все едно и също- мрън-мрън-мрън. Като не си харесвате живота променете го

168

пи

преди 7 години

Лошото е ,че повечето мъже които сме във форума трудно разбираме какви са точките за гимнастичките и как ги оценяват. Стискаме палци обръча да не падне в/у главата на съдията.

167

Анонимен

преди 7 години

Защо медалистката Цвети скочи от балкона, бъдещето й вече е било подсигурено?

166

Анонимен

преди 7 години

"Ако някой получи пари, които не е изработил, то това означава, че друг ги е изработил,но не ги е получил."

165

Див

преди 7 години

Значи комунизма не си е отишъл от България. И просто ни казват 27 години сме в преход. Дали ще доживея да видя краят на този преход на 35 години съм.

164

12345

преди 7 години

До Крум Прав си , ама само името на оня Страшния носиш, всичко друго ти е шменти капели или нещо от рода на "хайде да дадете".