30

ЗАНЗИБАР до пипиту

преди 7 години

Децата са отражение на родителите си. Изобщо не се учудвам, че е пълно с наркоманчета, проститутчици, алкохоличета, вандалчета и т.н. Те не са виновни, защото са деца. Но ти става ясно, че 'линията на поведение' идва от мама и тати, които са се нашпорили на 24 и дотам. Люскането на семето и пълненето на фурната не те прави родител, прави те осеменител с характеристики на проста чалмосана тарамбука или филипинец от Филиповци... Сега по-ясно ли е, п4ч4?!

29

ЗАНЗИБАР

преди 7 години

Не бъркай военните с жалката милиционерска мафия или псевдо-армията ни. Ако не е била армията ни, нямаше да има Кубрат, Симеон, Тервел и т.н. Но вероятно повечето тук са емоционално-интелектуалното развитие на червей болен от глаукома. Както казах *** нароТ - слаба държава... извинявам се, територия.

28

Един

преди 7 години

До ЗАНЗИБАРПочти се съгласих с теб но за последното изречение не. Едно време на почит са били попа, даскала и доктора. Шапкарите никога няма да присъстват в този уважителен списък. За да не влизам в полемики ще попитам ходил ли си в казарма и с какъв чин си се уволнил. И още една поговорка - "По дрехите посрещат, по ума изпращат." Щов човека си обича професията и детските погледи вперени в него се множат е без значение как е облечен.

27

Пипипи

преди 7 години

Щом децата го обичат и влизат с желание в часовете му , външния му вид за мен като родител няма значение.

26

ЗАНЗИБАР

преди 7 години

СелАни, учителят трябва да бъде пример за подражание, авторитет, възпитател и личност, която да помага на учениците да дооформят и развиват собствените си персони. Не някой надраскан, тревоман, мислещ се за много вървежен! Затова утре и вашите деца ще ги бият като кучета, ще проституират за един шоколад и савой джин! Защото унижавате учителя! Има три типа дейности, които хората трябва да боготворят - учителя, лекаря и военния! Няма ли там уважения, има само територия и население....

25

Анонимен

преди 7 години

Някои пропускат факта , че има и родители , които са по-татуирани от него.

24

!

преди 7 години

Татуирането води началото си от дълбока древност и никога не е било свързвано с проблеми на личността, напротив - със строга йерархия и символизъм. Не говорим за драсканиците на всеки втори пикльо, говорим за татуировки с мисъл и цел. Редица народи по света приемат татуирането като културна особеност. Изобщо татуирането в чистия си вид е по-скоро тайнство отколкото мода. А ако се вгледате в тази на Венци, то тя представя слънчевата система....не е някаква плетеница с върколаци и гейши...

23

mda

преди 7 години

Ако си татуира и пречупен кръст пак ли ще е куул? Че от статията оставам с впечатлението че е важно да си татуиран, няма значение с какво

22

Анонимен

преди 7 години

Майчетата и дебелите татковци тук само ги е яд, че не изглеждат толкова добре като него и че умственият им багаж хич го няма. Завиждайте си, синовете ви някой ден ще са 10 пъти по-татуирани от него.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/09/16/digitalno-negramotnite-roditeli-rajdat-nasilie-v-neta.315717#comment-newest

21

Анонимен

преди 7 години

Венци е от Добрич, преподава в Добрич и живее в близко село.Ходи с колело на работа.Гледа домати и краставици в градината си, чете много книги.Радва децата и ги учи по интересен начин.Градските безработни келлеши, които само висят във фитнеса и си правят селфита не могат да му стъпят и на малкия пръст, но им давате по хиляда лайка под снимката във фейсбук!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До 20Имайки предвид, че 90 процента от младите хора вече са с татуировки, мнението ви ме кара да мисля, че сте на 50, което е доста странна възраст за създаване на малки деца. Мен това повече ме притеснява, от това, че някакъв симпатичен млад човек се е нашарил.

19

Анонимен

преди 7 години

Татуировката е признак за личностни проблеми, особено пък ако е нашарено цялото тяло (извинявам се на децата и татуираните във форума). Лично мен не ме притеснява, ако детето ми има подобен преподавател. Мога да му обясня защо се е нашарил като маор и защо децата не трябва да се татуират (освен чисто здравословния аспект - алергични реакции, патогени и т.н.), но неминуемо ще пострада авторитета на този човек.

18

PodliuS

преди 7 години

Напълно подкрепям, успех на Венци :)

17

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Симпатично момче ! Някой да му знае телефона ?Не за нещо друго , ами имам някои пропуски в училище и искам да наваксам.

16

Анонимен

преди 7 години

До 5Типично мнение на абориген. Децата на аборигени също стават такива. Никой няма нужда от вашите скъпоценни чеда.

15

Анонимен

преди 7 години

Учителите трябва да са млади. Така децата ги приемат по-лесно. Ако са като този пич, ще са и добър пример. Имахме млад по химия помня преди вече доста години. Беше много готин тип и правеше уроците много интересни. Всички учихме с удоволствие.

14

Анонимен

преди 7 години

До 3'Прическа Пънк'. Да не сте на 80 години? Кой изобщо се изразява така.

13

Виготура до 10 Питър

преди 7 години

Не бе пич, мое да са 20 деца с по 1 око, не се ли замисли? Да ва еа у "шегаджиите"

12

bibo

преди 7 години

Изключително глупаво предоставена статия, вместо да се акцентира на това, че е книгоман, кара колело вместо кола и се е върнал в БГ да стане учител, те татуировки.... сензация да има.Браво да момчето!

11

Анонимен

преди 7 години

Супер, евала на момчето, че като се сетя мойте утичтели какви бяха иии неам думи