9

Анонимен

преди 7 години

До БабчоA teb amerikanska ili ruska armiya bombardira li te?

8

Анонимен

преди 7 години

Виж Лондон и Париж какви са май'му'марници и после ми проказвай. Какви врагове? Цветни субекти от гз на географията, които самите вие поканихте. Без всякакви документи, но с няколко хиляди в джоба.

7

Анонимен

преди 7 години

Логичното обяснение, само че нито един от атентаторите в Европа по време на атентата не беше на практика гладуващ, а Абдеслам дори е от доста богато семейство. Не сме чували и за гладуващи китайски шивачки да се самовзривяват или да газят хората с камиони.

6

Бабчо

преди 7 години

Въобще не ме интересува, че са гладуващи. Сами са си виновни. И аз бях адски беден, но си налегнах парацалите - здраво учене и работа. Така се измъкнах и достигнах състоянието, в което съм и което заслужавам. Пожертвал съм си младините и неродените деца. Аз ли съм виновен на тия мързеливци, че не полагат грам усилие, а в същото време само се множат. Вместо да ги хрантутите и жалите, защочвайте да трупате оръжия, за да бъдат разредени, иначе ще ни изядат нас тия гадни ***.

5

Анонимен

преди 7 години

Dnes.bg pak prospahte novinata za vizitata na ruskiya glavnokomandvash v Turcia,v momenta teche sreshta mejdu generalite

4

Момо

преди 7 години

Че как да няма? Я виж графиките на Африка и Азия за демографския растеж.

3

Луцифер

преди 7 години

Гладуващи ли ? Не ги ли вижда какви атлети са,добре облечени,смартфони.Аз виждам,добре трнирани бойци.

2

Анонимен

преди 7 години

Този май е мека китка. Колко добричък, със всичко е съгласен, дори и терористи да гърмят бомби в Европа.

1

Хенде Хох

преди 7 години

Цинизъм в наааай чистия му видЪ!!!