15

sky

преди 7 години

Ами като дойде време за избори пак гласувайте за ГЕРБ за АТАКА за БСП. Не разбрахте ли че това са хора които не искат да се промени нищо в тая държава. Те си пазят съветския модел защото ако променят нещо те самите трябва да влязат в затвора. Да не са луди.

14

Борис Бокоф

преди 7 години

Ние строиме маагистральи,деЦки плоощадтки, ето и тунелът под шипка скоро щте започнем инвестираме много в мигрантската вълна и в огради ,скоро и къщи с басейни ще праавиме на мигрантите по запофед на Бааба Шкмъркал ,откъде пари и за вас,Я Зоорниице виж там към престиилките д а се дообави и тооалетна хартия ......Това са разсъжденията на Бойко и сие ...ПОДКРЕПЯМ МАЙКИТЕ

13

phil

преди 7 години

На милиционерите дето нищо не правят по цял ден не намалиха 20-те заплати а пък за болните няма. Много ясно ама милицайките под строй ще гласуват за Баце на изборите а вие другите какви сте? Хора не разбрахте ли че бате Бойко управлява държавата като мутренска фирма? На кой още не му е ясно.

12

Анонимен

преди 7 години

За 167 хиляди евро на ден лихва по Белене пари има, за деца и въобще хора с увреждания- не. Т.нар. инвалидни пенсии се смятат на база осигурителен доход и трудов стаж - защо??? Те за какво са компенсация, за това, че си болен, или за това, че си работил? Как може с една и съща формула да се смятат пенсио за старост и стаж и за болест? Да ви пикам на министерството и на експертите!!!

11

Алов

преди 7 години

Пак за пари реват и искат и да увеличат и за децата с увреждания. Ам който си е правил дете да си го гледа а не като кърлеж да виси на задните части на държавата. Ето и уродливитее искат повече. За какво им са като са увредени и не може да им видят файдата .

10

Анонимен

преди 7 години

160 милиона евро от Брюксел за границите, 100 милиона лева за Афганистан, 500 милиона евро за провален АЕЦ, три увеличения на депутатските заплати и два пъти купуване на нов автопарк. Оставка и народен съд!

9

БАБА

преди 7 години

ЧАКАМ СЛЕДВАЩИЯ ПРОТЕСТ ДА ДОЙДА С ВНУЧЕТО И ДАНО ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ СМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ НА ЧЕНГЕТАТА ДАДОХА ОТ РАЗ КАКВОТО ИСКАХА НА ДЕЦАТА НЕ

8

Анонимен

преди 7 години

"...какво е да гледаш дете със 109 лв. и 56 стотинки" на министърката само обяда на ден и е толкова.

7

JJ

преди 7 години

Колкото и да е грубо - политиците гледат, ако могат да откраднат и 2 лв. отвсякъде.За какво им е ''зеленчук'' на 20-40 години, които не внася осигуровки, не плаща протекция или подкупи, ако е на черно, ами само гълта кинти - стигат им ***. Ама понеже ония могат да гласуват, много са и са малцинство, те за това стигаме до такива ситуации.Ама който копае гроб другиму, сам пада в него накрая!!!

6

точно така

преди 7 години

Престъпници, които извършват геноцид над народа. За всички партии се отнася.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега ще пратят корумпираните шкембета. Те най ги бива в това да бият майки с деца.

4

Дърт политик

преди 7 години

Ми тези не могат да пускат бюлетини. За какво са ми?

3

Анонимен

преди 7 години

Хорааа, индийците свалят птравителства от днес за утре, заради цената на лука, а ние тук какво търпим...?! И мълчим, и търпим и накрая 150-200 изтощени майки са най-големите мъже в държавата?!

2

Анонимен

преди 7 години

Имаше наскоро информация, че 90 млн. лева всяка година ни струва контингента ни в Афганистан, а на тези нещастни родители бели престилки раздават, да не се цапали при изпълнение на задълженията си... Нямам думи!

1

Анонимен

преди 7 години

То все отнякъде ще се почне ...