87

Лилит

преди 7 години

К'ъв е тоя Навални? *** някакъв, така като чета. Не дочетох и една трета, айде стига сороски хвалебствия, писна на зрителя.

86

vlady

преди 7 години

Русия се нуждае от достоен наследник на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво и сериозни успехи с чашката на нивото на великите украинци Кучма, Юшченко, Порошенко, Луценко и т.н. удостоени с престижното звание "Горький пропойца". Путин няма необходимата алкохолна подготовка и трябва да бъде сменен.

85

до 145 от славянин

преди 7 години

Така е, затова и всички комплексирани атлантически ''демократични'' п.д.ли го мразят, защото са безлични и безпомощни *** пред него!

84

до 143 от славянин

преди 7 години

Вярно е, робите на запад ''прогресират'' - масово сменят резбите, стрелят се където се срещнат, преобразяват се ''магически'' в пихтии стил ''Джаба Хотянина'' и останалите ''прогресивни'' преобразувания!

83

Анонимен

преди 7 години

Путин е феномен ТОЧКА

82

Анонимен

преди 7 години

Или Путин , или нищо.

81

до 137 от славянин

преди 7 години

Руснакът за разлика от западняка няма само търбух! Консумативното общество е превърнало последните в една бачкащо-консумираща биомаса, неспособна да мисли по-далеч от търбуха, чатала и джоба си! Какво по-добро доказателство от това за необратимо увредено ДНК!?

80

дърт

преди 7 години

До гаварит маскваА твоята корпорация на кое място е в Топ-100 по капитализация?

79

до 135 от славянин

преди 7 години

Как ги ''изчисли'' тези 99 %, аз например нямам нищо произведено отвъд атлантика!

78

до 132 от славянин

преди 7 години

Руското ДНК издържа на всичко, което показва, че е много устойчиво, за разлика от атлантическото ДНК, което пропищява като ощипан г.й при най-малкото житейско неудобство!

77

Анонимен

преди 7 години

До до 127 от славянинАбе, каквото ще да е в САЩ.. това оправдава ли мизерията на руснаците ?

76

дърт

преди 7 години

До ссммееееххххОт тях имиграционните власти на САЩ одобряват между 600 000 и 700 000 и в Русия освен Путин вече не е останал никой!

75

Анонимен

преди 7 години

До до 127 от славянинИ като се огледаш наоколо, 99% от продуктите и технологиите които ползваш, вкл. и медицински са продукт на тези задокеански ***. Щото през това време в руско отново откриват водката.

74

до 127 от славянин

преди 7 години

Най-много дебелаци на глава от населението, най-много психопати на глава от населението, най-много оръжие на глава от населението, най-много затворници на глава от населението - всичко това се намира в страната на неограничените *** оттатък атлантика! Необратимо увредено ДНК!

73

Анонимен

преди 7 години

До до 127 от славянинИ кво им е доброто ? 600 години алкохолизъм, автогеноцид, екологични катастрофи и мизерия. Това е руското ДНК. Дегенерация до предразумни същества

72

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаГлупости.

71

до 127 от славянин

преди 7 години

ДНК-то на руснаците определено е по-добро от това на мутантите отглеждани с ГМО! Да искаш от търбух да мисли самостоятелно!?

70

Истината

преди 7 години

До Анонимендо 122 На теория си абсолютно прав,ама практиката показва друго-правителствата/президентите избрани що годе по демократичен път все по-малко работят за избралите ги и все повече за "спонсорите" си.Включително и в обявените за демократични държави,хеле пък в "най-демократичната".

69

Анонимен

преди 7 години

За съжаление руския народ е вече с увредено ДНК ! Това се постига като при селектирането на определени качества на животно или растение . Всяко поколение което не те устроива го унищожаваш . Така е и с русия - след десетилетия на унищожаване на нормалното и стимулиране на посредственното само защото е комунист ! Това води до трагични последици . Те дори не разбират ние за какво говорим !

68

всички гледни точки

преди 7 години

До анонимен 119, Защо Путин трябва да обявява на севта нещо, което на всеки здравомислещ човек му е ясно! Това най-вероятно е партенка! Не ми се вярва съветниците му да му позволят да падне толкова ниско!