61

Край

преди 7 години

Ако някой ви каже че при Бай Тошо е боло същото - не му вярвайте. Не беше.

60

Край

преди 7 години

Като Демокрацията ви харесва много - нищо не може да се направи.

59

ХХХ

преди 7 години

Жалка картинка са такива фенове грам не разбират и не ги интересува футбола ! За това и намразих БГ футбола !

58

Край

преди 7 години

Какво да правиш - Демокрация братя- ще се търпи. За това пък имате свобода на словото даже можете да кажете че "Кмета на Симитли е ........ премиера" пред 1000 човека. Да живее Демокрацията. Да живее дружбата ни с братски американски народ.

57

??

преди 7 години

Водачът на автобуса алармирал ли е по радиостанцията, че в колата му пътува агресивна агитка и се е наложило момиче да застане до него с надеждата да се спаси?Би трябвало този водач да е видял, че агитка слиза и хуква след момичето. Ако и на това не е реагирал, какво ще каже шефът на Софийския градски транспорт, кметицата, а също и съответния ресорен министър?

56

Анонимен

преди 7 години

Лелей каква дьржава! Мутри и Мутри тнт...

55

Анонимен

преди 7 години

Младото общество с тия си побойнически навици заприлича на некадьрен

54

Анонимен

преди 7 години

*** народ, слаба държава..................

53

Vangelis Stavros

преди 7 години

До ГотиноТочно така. Освен това, феновете на Славия ходят и се връщат от мач с едно такси, а не с автобус.

52

Анонимен

преди 7 години

вчера говориха,че 20 заплати на полицаите остават..ЗАЩО?каква работа вършат?аз ако бях на мястото на момичето-няма да сляза от автобуса,и през това време ще звънна на 112 да кажа какво се случва,или ще се случи,защото няма начин с такива к.е.л.е.м.е.т.а в автобуса да няма случка,трябва да се научим да ИЗИСКВАМЕ защита от тия с 20 те заплати!

51

.

преди 7 години

А когато така или иначе глезените от полицията "фенове" на футболни отбори (разбирай безскруполна *** от хора , които живеят за насилието) къде е полицията, нейната работа не е ли да следи за реда по улиците , ако след мач има прибиращи се групи ... те не се занимават с пускане на хвърчила в парка , или трошат или тормозят минувачи или се бият помежду си или със случайни хора , за какво ни е всичката тая полиция !?!?!? Да пази Народното събрание !? Докога тия лекет@ ще вилнеят по автобусите?

50

Готино

преди 7 години

Феновете на Славия и Локо Сф се сбили...... в асансьора

49

Бъчварова е на ход

преди 7 години

Достатъчно е това, че са скандирали за Славия. Не е толкова трудно да бъдат издирени. Във всеки квартал се знае дали там има групи фенове, на кого симпатизират, маскират ли се и т.н.Освен това, МВР би трябвало да има осведомители в тези среди. Когато стане такъв побой, вътре в самите групи това се коментира.Да видим какви ще ги свърши сега министърката.

48

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ - В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ТЕЗИ СЛУЧАИ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ! ЧЕТЕТЕ НОВИНИ ОТ ФРАНЦИЯ И ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО! Къде ще емигрира - в тайван ли?

47

коки

преди 7 години

мъртви ***, пълно е с такива утрепаняци, ще ги видим как мизерстват съвсем скоро, животът бързо тече...

46

Боже пази

преди 7 години

Ако се колебае да емигрира, само трябва да прочете долните 5-6 коментара и със сигурност ще разбере, че трябва да го направи.Един си решава въпроса със *** (явно така е свикнал), за друг НАТО и Европа са виновни, трети иска да се стреля - освен училището и психичното здраве е на кино.Явно от агитката пишат коментари.

45

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се учат, за директори учители секретари и тнт....Те искат мутри наркомани побйници и тнт... Желанието им да станат по професия мутри!

44

Анонимен

преди 7 години

Дива и просташка ***, в това се е превърнал голяма част от народа. Агресия на всяка крачка, *** от по *** с всеки изминат ден. На всичкото отгоре футболна агитка.....какъв футбол има в България??? Ридикулна пародия на отбори на стадони. Направо са жалки, че и се бият за това, пълни к,р,етени

43

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятакъде е по зле бре?в италия има 3,4 вида полиция,всеки се притичва бързо,но то няма и такива неща,а ако има хората по улиците не стоят и да се правят,че не виждат нищо,българина егати темерута

42

хахахахахааааааа

преди 7 години

БГ = нато , европейски съюз и точка