103

Анонимен

преди 7 години

"неща, които са обективно неверни".Всеки психолог би ви казал, че такова усукано отрицание като немското е признак, че немците лъжат.

102

Анонимен

преди 7 години

Абе лъже нялой, но не е Русия. Германците се държат като пръднал в гърне. Не беше ли Ройтерс излязъл точно с такава статия

101

Шорошка отврат

преди 7 години

Много противни тия шороши, с конкурс да ги бяха избиралипак нямаше да намерят по противни, злобни, елементарни иплоски продажници. Спокойно пичове, вчера баба Кица даде фира и Тръмп ще прати платените драскачи в 4 годишна неплатенаотпуска. Заминавайте на село да си копате нивите защото друго нещо неможете да правите. Е някои връзкари ще се уредят като Шопда пазят паркинги по 200 лева на месец.

100

Георги Димитров

преди 7 години

Обвиненията, че съм подпалил Райхстага са обективно неверни. Ако Меркел беше вътре, обективно невярно бих го запалил пак.

99

Анонимен

преди 7 години

До DimitrovТи май през огледалото за обратно виждане гледаш. Кака ти Криста никой я не ще, ти и условия поставяш!

98

до 105

преди 7 години

На мене ми звучи като "малко съм бременна".

97

Анонимен

преди 7 години

"Обективно неверни" ми звучи като едни "обосновани предположения"... Да ви имам дипломатичната терминология за задкулисните недипломатични игрички! Тези номера минаваха в продължение на много години, но вече и слепите четат между редовете.

96

Анонимен

преди 7 години

"Германия обвини Русия в лъжа заради твърдението, че канцлерката Ангела Меркел се опитва да окаже натиск върху България,"Естествено, че е лъжа, всички знаем, че България е шеф на ЕС и командва всички членки, най-вече Германия.

95

Анонимен

преди 7 години

очаквам санкции ...

94

Анонимен

преди 7 години

Говорителят на германското министерство на външните работи Мартин Шефер заяви, че "не е приятелско" официална представителка на Русия да обявява пред света "неща, които са обективно неверни".Снощи говорителката на руското външно министерство Мария Захарова каза, че на срещата на върха на Г-20 в началото на този месец страната й е дала на Меркел ясно да разбере, че "всеки опит да се повлияе на България е неприемлив".тука става интересно ...

93

Анонимен

преди 7 години

Добрв че е Русия, да вади кирливите им ризи, щото никой друг не смее! Иначе ще гласуваме и за сериен убиец, щом ни го предложат.

92

Dimitrov

преди 7 години

Да се издига сега Кристалина: 1) за нас няма никава полза2) би било абсолютен циркРуснаците обаче видяха, че Бокова няма да я изберат и сега се опитват да направят интрига за се издигне и Кристалина. Като им е толкова важно - първо да изпълнят следните условия:1) Опрощаване на парите за Белене2) Гаранции за строеж на Южен Поток за тяхна сметка и захранване на газовия хъб3) Още 1 млрд евра отгореДа изпълнят тези условия и в следващото гласуване ще участва Кристалина

91

Анонимен

преди 7 години

Някой учуден ли е, че Меркел Ислямизаторът иска Сталинка Демографката начело на ООН?

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Ама недей да говориш така! Ние сме независима, суверенна държава, на която думата се чува от Берлин, та чак до Вашингтон. И мало више. На нас всички ни козируват, всички се вслушват в нашето мнение. А това, че сме правили игри - ама моля ти се, кога е имало такова нещо. Ние само анализираме, а това е тежък процес, за нас, де. А пък да лъжем, да фалшифицираме - е, не, това вече не се търпи. Никога не лъжем, никога! Само обясняваме, че сме искали да кажем друго. А това не е лъжа!

89

Анонимен

преди 7 години

Целта е и Бокова и Георгиева двете най високо представени българи в международните организации да бъдат ударени.

88

Анонимен

преди 7 години

Що се чудите? Как герб се регистрираха за изборите, без да посочат кандидат. Същото е и със Сталинка! Ако не я огрее за ООН, ще ни я натресат за президент. На овците, честито! Бееее!

87

gtf

преди 7 години

До Анонимен 89, едва ли. Путин лъска имидж и едва ли би си позволил. Пък меркелица-кукувица показа ясно, че някой и дърпа конците а пък нашите папури стоят мирно и изпълняват. Сталинка е удобна също, щото е послушна..

86

666

преди 7 години

Жалки юдо масонски напъни да спасят загиващата си утопия за Нов световен ред...

85

?

преди 7 години

Разбрах кои са вече великите 5 с ветото, но според мен са 4. САЩ ,Русия,Китай,Индия. Англия и Франция защо са велики незнам. Може и Япония да включат за 5 -тя става.

84

Анонимен

преди 7 години

Как мислите, дали Путин лъже?