42

Анонимен

преди 7 години

"Твърдо за кандидата на ГЕРБ."Тука удари странична греда, горна греда и топката ти излезе в аут.

41

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно безхарактерен! Ако имаше поне малко характер, никога нямаше да приеме тая за вице.

40

Рашко

преди 7 години

Ленчето Попътодурува е сред онези, които участваха в преврата от 89 година. Какво последва след това, и какво точно и се случи на нея е достатъчно за награда еднопосочна разходка до Белене... Нека плодоа от Банкя да изкара на сергията...

39

Анонимен

преди 7 години

До ?"БСП не можа ли да намери един кандидат,който да има визия,чар,изказ,морал,ум,коса и семейство,а да няма големи цици и корем,проста любовница и двуличие?"------------------------------------------------Ти да не намекваш, че Ненчев с косата трябва да е? То ум, то морал, умни любовници и многоличие ...

38

Анонимен

преди 7 години

Дебелата кощрамба, сбъднала българската мечта - от проста чорлава говорителка - през правилното легло комунистическо и правилните ласки - до евродепутатски мандати и заплати и вицепрезидентска длъжност. Това е да врътнеш правилната манипулация на правилния човек в правилния момент. Кощрамба в действие, дърта успяла русофилка.

37

Моля!

преди 7 години

А кажете сега защо бушува голям пожар в Гърция?! Защо гори Хилендарския манастир?! Жокер: сближаване с Русия, унищожение на православието, или и двете?!

36

Анонимен

преди 7 години

Говори се за доста топла връзка на кандидатката с Гоце. Ясно е кой им дърпа конците на тези.

35

Дончо

преди 7 години

С това вице БСП направи Румен Радев неизбираем!Как така избраха най-вярното куче на Станишев!

34

Анонимен

преди 7 години

Сега трябва да гледаме в новините *** изявления на тая червена праск.а, дето закопа шансовете да изберат генерала. У-у-уЧервени другари махайте я, докато е време и още не сте изгубили изборите. Представям си как Боко потрива доволно ръчички. Червената *** пак се издъни яко.

33

Tejkotovarensamolet

преди 7 години

Gorkiat Radev! Top pilot svetovna klasa! A da mu lepnat takava debela tlasta stuwardessa ?!

32

До 31

преди 7 години

Той ще е втори!С калъфката!

31

до 27

преди 7 години

ТОЙ Е!!! Може да не е идеален, но той ще бъде! Вотът ще е наказателен. Заекът, който Герб се кани да извади от ръкава си в последния момент е Елена Поптодорова. Но и тя няма да бъде избрана. Не избираема е. Ако изборите не са манипулирани - Радев ще е.

30

?

преди 7 години

БСП не можа ли да намери един кандидат,който да има визия,чар,изказ,морал,ум,коса и семейство,а да няма големи цици и корем,проста любовница и двуличие?

29

Анонимен

преди 7 години

Забележете само какъв дефицит на личности за ръководители - дотук само някакъв генерал, изваден внезапно от миманса.

28

айде обясни

преди 7 години

до 12 с няколко думи какво иска Българина ! но ако може да прецизираш исканията по групи : на администрацията,полицията,съда и прокуратурата, работниците в частният сектор,пенсионерите,*** и шалварестите . сигурен съм , че ще се получи като приказката за орела ,рака и щуката !!

27

-- януари 2013 --

преди 7 години

Към ген. Радев: как ще коментира информацията, че португалските Ф-16 са "трета ръка" и че когато са купувани от САЩ, са стрували по-малко, отколкото сега трябва да платим за тях, той отговори, че "цифрите са така, но представени по този начин, това е една огромна манипулация"=> Според Радев, Не е манипулация, да се аргументира купуването на самолети "трета ръка" на цената на НОВИ, а ОБЯВЯВАНЕТО НА ТОЗИ ФАКТ=> Радев ПРИКРИВА ФАКТИ, и то в полза на ДРУГ, щом е бил член на 1 от 2 комисии тогава

26

до 16

преди 7 години

Не му дърпа конците. Не вярвам да й се даде. А тя трябва да спре да се надува. Това че е била евродепутат не значи нищо.

25

До 20

преди 7 години

Този е обикновен авиатор. Няма нито осанка,нито ум,нито изказ,нито морал за генерал!

24

до 21

преди 7 години

Не, не обслужва него. Просто я натресоха.

23

кой да

преди 7 години

до 15 изразява и защитава интересите на България ?? ако очакваш политиците от последните 25 години значи или си наивник или *** !! ами те почти всички са за при бай ставри ! а интересите на страната не си съвпадат с интересите на мнозинството ! мнозинството въздиша по комунизма, гледа да докопа дърважна службичка или 20 заплатки при пенсиониране на 45 години и т.н