177

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

У ДОМА Е ТАМ КЪДЕТО СЕ ЧУВСТВАШ НАЙ-ДОБРЕ И НАЙ-СИГУРНО СИГУРНО ! ДНЕС УДОМА МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД ДРУГА ГОДИНА ПОЛОЖЕНИЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ И У ДОМА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ГЕРМАНИЯ КАКТО СТАНА С МЕНЕ И СЕМЕЙСТВОТО МИ ! ТАКА ,ЧЕ " У ДОМА " НЕ Е КОНСТАНТНА ВЕЛИЧИНА ! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ,ЧЕ "У ДОМА" НЕПРЕМЕННО Е ТАМ КЪДЕТО СИ СЕ РОДИЛ И КЪДЕТО ИМАШ РОДНИНИ !

176

Поп

преди 7 години

Който е доживял до 60 да е доволен защото тази година много 50 годишни умряха. Искам да кажа, че сме много неблагодарен народ, без вяра и без морални ценности.

175

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиЦъфтите от родолюбие! Критерии на проскубани котараци, вечно гладни но с териториални претенции! Добре го давате! :))))

174

Дедо Гого

преди 7 години

Този въпрос звучи като " Къде е у дома за афро американците "?

173

Анонимен

преди 7 години

България може да се оправи ,ама не искате ами предпочитате са се карате и мразите.

172

Един от многото

преди 7 години

Като станете на 60 и останете на социална пенсия и няма пари за лечение ,бързо,бързо ще се върнете като мен в България.

171

@ SS

преди 7 години

Малко нещастно , квартално фашистче ... не знаеш ли , хитлеристи ли ти липсват , нали те убиха Борис и вкараха България в големи филми , те ни вкараха и в ръцете на комунистите , живота ти трябва да е много безсмислен , доколко е успял един човек зависи от това как се чувства , ако един човек в чужбина се чувства добре и работи и има приятели и може да пътува и има висок стандарт на живот , той е щастлив и не се съобразява с плиткоумните ти чалгарски критерии за "успех".

170

Анонимен

преди 7 години

До ЗАНЗИБАР Виждаш ли колко си уязвим! :)))))

169

Анонимен

преди 7 години

По добре тарамбука но на свобода, отколкото в Посткумунистан.

168

SS

преди 7 години

каквото и да говорят 'успелите' BG емигранти в чужбина, за каквото и "интегриране" и стандарти да раздуват - в чуждата държава те се чужденци, т.е. чужди (така ги и наричат в Германия - Fremde). И са под непрекъснатия стрес да не получат вдругиден заповед за 24 часа да се ометат, което като нищо може и да се случи един прекрасен ден, ако десните в Deutschland се докопат до властта... :) Прочетете и запомнете!

167

Кирил Софийски

преди 7 години

Българите се Българи в България ! Зад граница са тарамбуки с Български произход!

166

@ ЗАНЗИБАР

преди 7 години

Мислил си някога колко безработни "патриоти" издържа един човек работещ в Германия/Англия , наясно ли си че той плаща живота и данъжите на поне трима души вкъщи . тоест три елементарни същества биха били нужни за да се запълни тази дупка. А откъде знаеш как се чувстват тия хора , ти да си отворил училище в чужбина ? Защото в чужбина се отварят училища , а в България се затварят , да си мислил някога за ползите от обучение/образование/работа в една по напреднала държава и донасянето им обратно???

165

Гуфи

преди 7 години

Вижте,и аз живея в Германия.Говорил съм си с много приятели. Ако имаше заплати от около 1000лв, не само за подбрани професии, при определен стаж и непременно в София,всички са ми споделяли,че биха се върнали веднага.Такива които само плюят Родината, не съм срещал много,но ги има.А това, че децата им говорели развален български...ами радвайте се,че такива родители,с толкова слаба морална система не живят в България. И преди съм казвал.Покрай миграцията всъщност се покачи качеството на населението

164

Анонимен

преди 7 години

DO 202' V TURZIYA SA MNOGO PO MESHANI I OT BULGARIYA. TAKA NAPRIMER PRESIDENTA IM E S POTEKLO GRUSIYA

163

ЗАНЗИБАР до 191

преди 7 години

са готови да се отрекат не от страната си, а даже и от майка си сигурно! Има две опции, или си някой безработен чалгар-комплексар от някое пробито село, дето вместо да бачка, мачка клавиатурата в колибата, дето живее, или наистина си трансграничен червей. И в двата случая, жалка история, така че този път и не местя.

162

художника

преди 7 години

Като чета коментарите тук, разбирам колко ниско ни е самочувствието. Май за туй сме на това дередже. На наперените ЕМИГРАНТИ ще им дам пример:Американците превърнаха един ДИВ континент в една световна супер сила. Почнаха от НИЩОТО и не съм чул или чел някой да се е оплакал, а напротив.Така че готованците емигранти, вие живеете на чужд гръб. Ползвате чуждите блага, като свои и на всичко отгоре ми се хвалите с това. Е, стойте си там тогава. Нямаме нужда от ВАС!!!

161

.

преди 7 години

Вкъщи е там където хората те ценят и обичат , това понякога е и чужбина , първо се раждаме хора , а след това сме българи , немци , испанци и т.н. , а един човек иска и заслужава да живее достойно , да снабдява семейството си със средства нужни за просперитета и благосъстоянието му , ако България на мутрите и ДС агентите не му ги дава , то не виждам нищо лошо един човек да потърси щастие другаде. Планелни въшки ..вие ще казвате на хората къде да живеят и как !

160

Анонимен

преди 7 години

OVCHAR SUM V ISPANIY, OVZETE SA KATO NASHTE, A MA PARITE NE. KATO STANE I EVROTO V BG, OSTAVAM. DO TOGAVA SHTE OTLITAM DO ISPANIY I PAK DO BG.

159

Анонимен

преди 7 години

До до анонимен 202Тази пропаганда не тук моля! Има генетични изследвания и те показват съвсем друго. Това което твърдиш са си твои измишльотини.

158

@ ЗАНЗИБАР

преди 7 години

Обичам войнствения псевдонационализъм на комунистическите синковци дето "работят и се издържат" на уредени местенца от чичо , дядо и т.н. , и какво си мислиш бе *** , че понеже са те уредили на работа някъде , тинята около теб ще изглежда по-малко сива или че понеже си останал в БГ дядовците на другите не са се борили за България ? Питал ли си се някога защо една жена на 60 години е излязла да мие тоалетни/*** , за 5 лева отгоре ли си фантазираш че става дума ? Не , за оцеляване !