168

Анонимен

преди 7 години

Дарина Павлова отрече Хилъри Клинтън да е връщала дарението й от 1000 долара, направено през 1999 г. "Тогава присъствах на бал по повод 50-годишнината на Хилъри. Набираха се дарения за нейната фондация и аз дадох чека. Никога не го видях обратно, никой не ми го е връщал", заяви вдовицата на Илия Павлов в предаването "120 минути" по bTV.

167

Анонимен

преди 7 години

Последната мода в друсането са *** свещички. Също е много куул, ако някой ваш приятел си я размаже на пениса и ви я мушне отзад. Още по куул е ако го направите в Симитли.

166

Анонимен

преди 7 години

Марсияне, а Фреди от акне ли си отиде????? Или от разбита имунна система?

165

шофьор

преди 7 години

До Анонимен 210Имат, нямат-не ме интересува! Лукойл да намалят бензина! Докога ще хрантутим руснаците?

164

Анонимен

преди 7 години

Шопе, това за военното единство на сащ и канада не трябваше да го казваш... Сега просто нема начин да не зашият и Китай към Русия, а тогава работата става дебела! Защото докато Канада е кротка и слабо въоръжена държава, то Китай е световна суперсила!

163

Анонимен

преди 7 години

"САЩ и Канада във военно отношение са една държава."На какви хапчета си или директно на прахчета?

162

Марсиян

преди 7 години

Спинът не съществува, не четете ли строго секретно, тъпенгер?

161

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо и Люксембург е по-малък от Русия, но живеят като бели хора. А руснаците, като пияни циг...

160

Анонимен

преди 7 години

Марсианец, Лесото е в средата на юар... 80% от населението има спин. Само за инфо.

159

Анонимен

преди 7 години

Газпром или лукойл или която и да е руска ДЪРЖАВНА компания няма начин да имат висока капитализация, защото изпълняват и социални функции.... Все едно да сравняваш БДЖ с Луфтханза...

158

Марсиян

преди 7 години

Марс сме голяма планета, къде се намира Лесото, ***???

157

истината

преди 7 години

До Анонимен202 Московско мекереДимитър Пешев/спасителят на десетки хиляди български евреи/осъден отт.н."народен съд" на 15г. концлагер за АНТИСЕМиТИЗЪМ... Милиони евреи от цял свят са му признателни, а в сградата на Съвета на Европа в Страсбург, наред с бюстовете на основателите на Обединена Европа, е поставен и неговия бюст

156

Анонимен

преди 7 години

Аве тъпугерееее, а дали си чувал че Обеля и Марс са по-големи от Лесото????? Бааааа тааа окаяна пpocтaщина....

155

Анонимен

преди 7 години

Да даде Бог и българите да им върнем народния съд на хазарягите. Има мегдан, там живеят все още бая народ, който помни Стара Велика България!

154

Анонимен

преди 7 години

Вот, первые 100 компаний по капитализации в мире это, прежде всего, 54 американских компании, за ними идет 11 китайских компаний, остальные Германия, Франция, Япония. Никаких российских компаний нету в первой сотне. Вот это, собственно, ИТОГ ПРАВЛЕНИЯ ПУТИНА с 2006-го по 2016-й, всего 10 лет. Страна под названием Россия ее нет в списке стран, в которых есть хотя бы одна входящая в Топ-100 корпораций.

153

Анонимен

преди 7 години

"А дали сте чували, че само САЩ + Канада са по-големи от Педерацията?"По-смотан и жалък аргумент не бях чувал през живота си. А случайно да си чувал, че САЩ и Канада са две отделни държави?

152

Анонимен

преди 7 години

Виж, народния съд в нрб е извършил мащабна и полезна чистка на тогавашните подобия на сегашни кметове дерибеи, крадливи чиновници и откровени фашисти! Народния съд е едно пълнокръвно санитарно събитие в българската история.

151

шофъор

преди 7 години

Не ме баламосвайте! Или Лукойл да намаля бензина или никакъв газов хъб- да си я затварят в буркани и да си я изнасят!

150

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че сме били под съветско робство. Кой направи народния съд и затри елита на България, кой наслага съветски хазари съветници на Живков, кой създаде най- алчната олигархия под небето, кой направи българите македонци и кой днес потурчва българите мюсюлмани?

149

Анонимен

преди 7 години

Нормално е Кери да предпочита диалога с Лавров, вместо да си чува ехото отразено от празната кратуна на Обонго.